Conectori video DVI-A, DVI-D și DVI-I: Care sunt diferențele?

Există un număr de trei tipuri principale de operator logic DVI pe cine le puteți găsi (există unele altele, învechite, cu puține diferențe) și veți spiona dintr-o aspect numai privirea pinilor conectorului, deoarece acestea sunt diferite din faza de vizibilitate trupesc. În același mod în cine sunt diferite din faza de vizibilitate trupesc, au și diferențe tehnice buget de importante în ceea ce privește slova maximă de date, rezoluția și slova de actualizare a monitorului.

Diferențe de conector video DVI-A, DVI-D și DVI-I

Tipuri de operator logic DVI, cine sunt diferențele lor?

Cele trei tipuri de conectori DVI pe cine îi putem găsi sunt DVI-A (asemanator), DVI-D (digital) și DVI-I (integrat; analogic și digital). Conectorii DVI-I și DVI-D au două rate de date diferite, cunoscute sub numele de Single-Link și Dual-Link, iar fiesce tip de legătură are o rată maximă de date permisă, cine asigură că datele nu sunt corupte apoi când sunt transferate de pe abandona grafică către Monitorul.

Diferencias conectores DVI

Single-Link și Dual-Link

Utilizarea DVI Semnalizare diferențială minimizată în tranziție ( TMDS ) să transmită date mijlocitor o sotie de cabluri răsucite.

Un DVI single Link conectorul este pregatit din scaun legături TMDS: trei dintre cele scaun corespund semnalelor video RGB (roșu, vanat, senin), în etate ce al patrulea este un sulinar de supraveghere al ceasului. Conectorii cu o singură legătură funcționează până la 165 MHz și oferă până la 1.65 Gbps de lățime de bandă, suportând rezoluții de până la 1920 x 1200 la 60 Hz .

DVI Dual vs Single

dual Link conexiunile dublează numărul de perechi TDMS RGB, excluzând perechea de prilej și folosind conexiuni paralele (adică are 7 legături), permițându-vă să măriți lățimea de bandă la 2 Gbps, suportând rezoluții până la 2560 x 1600 pixeli la 60 Hz . Conectorii Dual-Link sunt integral compatibili cu Single-Link, dar nu viceversa.

Vezi mai mult:  Cum se remediază erorile lipsă VCRUNTIME DLL pe Windows 7

DVI-A, DVI-D și DVI-I

DVI-A conectoarele sunt analogice, nu acceptă Dual-Link și au 17 (de farmec, 12 + 5) pini. Acești conectori utilizează un semn intocmai VGA și sunt, prin succedare, compatibili cu VGA (D-Sub) dacă este utilizat un adaptor. Deoarece colea totul este digital în zilele noastre, aceste tipuri de conectori sunt inca în uz, deși musai spus că cablurile DVI-A sunt compatibile cu DVI-I, dar nu cu DVI-D.

La rândul lor, DVI-D conectoarele sunt capabile să transmită numai semn video digital. Conectorii cu o singură legătură au 19 pini (18 + 1), iar conectorii Dual Link au 25 de pini (24 + 1). Cablurile DVI-D vor funcționa cu conectori DVI-D și DVI-I, iar folosind un adaptor sunt compatibile și cu HDMI și distinct DisplayPort, dar imediat semnalul video (adică am disparea semnalul audio).

În cele din urmă, DVI-I conectoarele sunt cele mai utilizate deoarece acceptă în mod intersanjabil atât semnale analogice cât și digitale. Single-Link are 23 de pini (18 + 5), iar Dual-Link au un intreg de 29 de pini (24 + 5). Acest tip de operator logic nu transformă semnalul analogic în digital și viceversa, ci acceptă pur și prost ambele (dar nu în același etate, nu te invatatura).

Conectores diferențe DVI

DVI este singurul invar video cine oferă opțiuni de transmisie digitală și analogică pe același operator logic. De asemanator, musai menționat că inițial semnalul USB nu a fost încorporat în operator logic, ci a fost rezolvat cu ajutorul VESA M1-DA conectori (DVI DL + USB), deși nu au fost niciodată folosiți în tocmai multe dispozitive.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe pentru a crea și edita PDF în Windows

Te uiți: Conectori video DVI-A, DVI-D și DVI-I: Care sunt diferențele?

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply