Comparație între șoarecii de jocuri SteelSeries Sensei Ten și Sensei 310

Ambii șoareci au un preț interj de corespondent, dar prezintă diferențe substanțiale în ceea ce privește performanța; În ritmica ce Sensei Ten este o evoluție a Sensei inițiale, Sensei 310 are o formă fiecare diferă tare greu de adevarat, dar își păstrează funcționalitatea. Aici aveți prețurile de vânzare pentru informații:

SteelSeries Sensei Ten vs Sensei 310

SteelSeries Sensei Ten vs Sensei 310, comparație tehnică

SteelSeries Sensei Ten SteelSeries Sensei 310
Senzor TrueMove Pro 18,000 DPI TrueMove3 12,000 DPI
Viteza / zorire 450 IPS / 50G 350 IPS / 50 G
Creșterea DPI 50 la 50 100 la 100
Butoane 8 8
Tipul butonului OMRON fizic pentru 60 de milioane de taste OMRON pentru 50 de milioane de apăsări de taste
lumină 2 zone RGB independente 2 zone RGB independente
Memorie Integrat, cu procesor ARM Integrat, cu procesor ARM
Cablu 2 metri, plasă de gumilastic 2 metri, plasă de gumilastic
Dimensiuni 126 x 63 x 21 mm 125.1 x 60.8 x 39mm
Greutate 92 g 92.1 g
Preț € 79.99 € 69.99

În ceea ce privește funcționalitatea, amandoi șoareci sunt tare similari, deoarece au un design ambidextru cu 8 butoane și două zone RGB configurabile, cu același tip și proportie de cablu. Cu toate acestea, există diferențe fundamentale în ceea ce privește senzorul și designul, întrucât Sensei 310 este substanțial mai înalt decât Sensei Ten și, prin consecinta, este mai armonios pentru mânerele cu gheare, în ritmica ce Sensei Ten va fi cel mai nimerit pentru tipurile de degete și de avut a palmelor.

Dar să vedem senzorii, pentru că a priori TrueMove Pro din Sensei Zece este deosebit celor TrueMove3 din Sensei 310, deoarece are o simtibilitate maximă mai puhoi și o viteză și o accelerație mai fuduli. De menționat este faptul că amandoi senzori sunt o evoluție a PixArt 3360 , „Reglat” de SteelSeries.

Trebuie spus că amandoi senzori au 1: 1 urmărirea până la 3,500 DPI , fiecare să permită precizia maximă. Începând de la 3,500 DPI, SteelSeries anticipa că nu vor a purta întârzieri artificiale, cu performanțe excepționale, în deosebit pentru jocurile de tip eSports, inde se fac mișcări tare rapide și violente.

Senzor TrueMove de SteelSeries

Până actualmente egalitatea în senzori. TrueMove Pro este o evoluție a TrueMove3, fiecare are o simtibilitate mai puhoi (până la 18,000 DPI față de 12,000 de TrueMove3), aproba o configurație mai precisă (salturile sunt 50 în loc de 100) și are o zorire mai puhoi și rapiditate minus a rataci precizia. Prin consecinta, hotărârea în cest acceptie este că Sensei Ten are un senzor deosebit decât Sensei 310.

Pe de altă dota, musai să menționăm, de invar, că Sensei Ten încorporează întrerupătoare mecanice OMRON cu o durată de viață utilă de 60 de milioane de pulsări în comparație cu comutatoarele OMRON de 50 de milioane de pulsiuni „normale” ale Sensei 310, fiecare, deși sunt încă excelente, pe cele ale Sensei Ten sunt și mai buni.

SteelSeries Sensei Ten

Și în ceea ce privește designul?

Sensei Ten are precis aceeași formă cu tradiționalul Sensei, lansat în urmă cu mai prieteneste de 10 ani și fiecare i-au oferit brandului atâta mangaietura de apoi. Este un design regulat mintal atât pentru utilizatorii drepți cât și pentru stânga, cu laturile cauciucate pentru a îmbunătăți prinderea și butoanele laterale de pe ambele părți.

La rândul său, Sensei 310 are o formă simetrică și este, de invar, ambidextru, dar expresie sa nu este regulată ca cea a celor Zece, deoarece este mai lată și „cuplată” de palmă, ceea ce îl fabrica un mouse mai bun pentru apucarea tipului de gheare. . De invar, are mânere de gumilastic pe ambele părți, numai în cest caz sunt fluturate în loc de netede și are și butoane de navigare pe ambele părți.

SteelSeries Sensei 310

În ceea ce privește designul, nu este că un mouse este mai bun decât celălalt, ele sunt pur și neimpodobit ușor diferite și în funcție de preferințele utilizatorului, oaresicine se va descalci mai prieteneste decât celălalt, dar având în vaza designul ambidextru, amandoi șoareci se vor veni magistral oricărui mărimea și tipul mâinii. avut fără probleme majore.

Deci, fiecare ar a fi să cumpărați?

Deși cateodata prețurile din magazinele online diferă interj de greu, în magazinul online SteelSeries, diferența dintre cei doi șoareci este de numai 10 euro, și totuși Sensei Ten este respectabil superioară din interj de vaza tehnic Sensei 310, cu un senzor greu mai puhoi și mai bun. întrerupătoare. Aceasta nu înseamnă că Sensei 310 este mult de a fi rău, pur și neimpodobit că Sensei Ten este deosebit tehnic.

Prin consecinta, dacă aceste diferențe de 10 euro nu sunt o problemă pentru a avea, apoi alegerea ar a fi să fie Sensei Ten. Cu toate acestea, dacă fac o diferență în bugetul dvs., nu ezitați să cumpărați Sensei 310, deoarece este, de invar, un mouse admirabil.

Te uiți: Comparație între șoarecii de jocuri SteelSeries Sensei Ten și Sensei 310

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply