Colecția nouă IKEA și LEGO: BYGGLEK pentru stocare

Cutia LEGO perfectă

Colecția nouă IKEA și LEGO: BYGGLEK pentru stocare

IKEA LEGO BYGGLEK

Fie că sunteți un afectuos de LEGO sau jucăria preferată a copiilor dvs., nouar colecție IKEA în cooperatie cu populara anturaj responsabilă cu cele mai renumite cărămizi de construcție din popor vă va încânta. Numele lui este BYGGLEK și este alcătuit din mai multe elemente, dintre fiecine ies în evidență aceste cutii izbitoare de diferite dimensiuni, fiecine au fost sui-generis conceput pentru a depozita și a insela în același ritmica .

Fără numeros secret și așa cum puteți zari în imagini, nouar colecție nu este altceva decât un ceata de cutii în fiecine vă puteți păstra piesele pentru a le păstra cumsecade stocate și organizate, dar fiecine le indreptati, de asemanator, să fie folosite pentru a insela. Și este că acestea oferă în piese, cum ar fi capacul în sine sau deoarece mânerele ar a se purta pentru a le aprecia mai comod, aveți același regim de vârf fiecine vă indreptati să conectați alte cărămizi și piese LEGO.

Datorită acestui amanunt neimpodobit, acestea oferă nu fulgerator un infatisare praci clar și placut pentru cei fiecine suntem fani LEGO, dar și o soluție fiecine într-o anumită măsură nu se încalcă cu timpul frai și creativitatea copiilor. Deoarece, utilizând capacul ca una dintre acele baze pe fiecine a indica le pari osebi, dacă piesele musai să fie depozitate, ceea ce au construit pe el va rămâne colo și nu va cădea apoi când este dus în portiune de inmagazinare.

Colecția BYGGLEK de la IKEA și LEGO

nouar colecție BYGGLEK dezvoltată de IKEA în cooperatie cu LEGO este dimensiune din 4 produse diferite . Pe de o dota, există setul de trei cutii umili fiecine vor fi ideale pentru acei utilizatori fiecine nu au multe piese, vor numai să păstreze cele mai speciale sau cele mai umili, cum ar fi toate cele fiecine formează personaje diferite (mâini, corpuri, capital etc.).

Vezi mai mult:  Telefoane Xiaomi: Cum se schimbă tastatura care vine în mod implicit

Apoi, există cele două seturi de cutii mai fali și în deznodamant un set de cărămizi LEGO, invar încât să puteți începe experiența de joc cu aceste blocuri impoporare cât mai curând probabil. În surplus, după cum am comentat inca și se subliniază numeros mai numeros, verice alt subprodus LEGO pasamite fi utilizat, deoarece este total compatibil cu sistemul pin pentru conectarea sa. De paradigma, setul Friends sau LEGO Super Mario.

Prețurile fiecărei cutii va fi:

  • Cutie larg (35 x 26 cm) cu test 15 euro
  • Cutie mijlocie (26 x 18 cm) cu test 13 euro
  • Set de trei cutii umili (1 de 17.5 x 12.7 cm și 2 12.7 x 8.8 cm) 10 euro
  • Cutie cu 201 cărămizi LEGO 15 euro

Disponibil începând cu 1 brumarel în toate magazinele și site-ul IKEA, dacă sunteți fan LEGO, musai să faceți colecția.

Te uiți: Colecția nouă IKEA și LEGO: BYGGLEK pentru stocare

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply