Coduri de diagnostic pentru a obține informații de pe telefonul mobil

Toți cei oricine avem un telefon mobil în buzunar, mai timpuriu sau mai târziu, am început să experimentăm evenimente inexplicabile pe mestesug . Liniște, în minune faptului că suntem gata de Halloween, acesta nu înseamnă că vom a grai contra telefoanele mobile bântuite, ci contra acele erori de configurare oricine sacagiu cateodata pe telefoane, fără să știm cu adevărat de ce.

Coduri de diagnostic

Dacă nu ați efectuat niciodată un cerine de diagnosticare pe propriul smartphone, merită să faceți aiest lucrare, mai selectionare apoi când terminalul începe să prezinte defecte din aduce vârstei mijloc sau a unor actualizări recente. În același mod, nu doare niciodată să o faci înainte de a cumpăra un smartphone second-hand și să elimini toată transpirația legată de starea sa.

Instrumentele de diagnosticare sunt utile și apoi când civilul începe să acționeze neobisnuit și nu-ți dai avantaj de ce. În loc să încercați să găsiți soluții până când găsiți o soluție, un cerine de diagnostic posibil evidenția just ceea ce nu este în regulă cu telefonul. Accesarea acestui lista de mancare este la fel de simplă ca și utilizarea unora ascunzis Android Coduri oricine ne oferă criza la toate informațiile de pe mestesug.

Cod de diagnosticare pe Android

Pentru a a pune aceste coduri, pur și prost deschideți aplicația de solicitare implicită de pe telefon și folosiți degetele pentru a apăsa butoanele corecte, este atât de prost.

  • * # 0 * #: lista de mancare de diagnosticare ascunzis actu-alitate în unele smartphone-uri Android oricine indreptati verificarea a cel puțin unei părți a hardware-ului telefonului. Meniul oferă o succesiune de teste independente pentru a a proba performanța diferitelor părți ale telefonului, cum ar fi ecranul (recunoașterea tactilă, precizia culorii), camerele, senzorii și butoanele fizice, cum ar fi comenzile de forta și de puhoi.
    diagnostic
  • * # * # 4636 # * # *: lista de mancare cu informații de practicare oricine indreptati cunoașterea istoricului de practicare a aplicației; statistici în etate efectiv contra conexiunea la rețea și rețea de date; și informații de bază contra telefon, cum ar fi furnizorul curent de servicii, numărul de telefon etc.
Vezi mai mult:  Covid-19: Eliminați virusul cu aceste sterilizatoare cu lumină UV

diagnostic

Analizând informațiile prezente pe aceste ecrane, veți a merge cuprinde dacă smartphone-ul are oarecare tip de defecțiune cu o anumită aplicație sau componentă și veți a merge acționa în consecință.

Coduri ascunse de mărci

După cum am spus, aceste coduri funcționează cu majoritatea telefoanelor Android, dar există momente în oricine introducerea lor din aplicația telefonului nu se va întâmpla. În aceste cazuri, cel mai neaparat lucrare este că puteți circula fișierul coduri de diagnostic ascunse al altor mărci.

  • Cod ascunzis în Huawei: * # * # 2846579 # * # *
  • Cod ascunzis în Samsung: * # douăzeci și unu #
  • Cod de diagnostic pe Motorola: ## 4636 ##

Aceste taste vă vor darui criza la diferitele componente oricine dau viață telefonului dvs. mobil, invar încât să puteți baga testând lista de mancare cu lista de mancare fiindca sunt posibilele eșecuri oricine cauzează atât de multe dureri de cap.

Te uiți: Coduri de diagnostic pentru a obține informații de pe telefonul mobil

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply