Centrul Fix It: Program pentru remedierea problemelor și erorilor din Windows

Este adevărat că, cu Windows 10, iest sculeata nu are continut, deoarece sistemul de operare are propriile soluții de tran-sare a problemelor în panoul Setări Windows. Cu toate acestea, dacă mai folosim o tra-ducere mai veche de Windows 10, iest nucleu Fix It posibil fi de voluminos sprijin și ne va scapa o mulțime de dureri de cap.

Fix It Center

Caracteristici principale

Obiectivul conducator al acestui orar este de a ne a ingadui să rezolvăm tare ușor tot felul de probleme cu computerul. Pentru aceasta, iest orar îl va studiere integral, va recunoaste erorile și va a prinde corecțiile necesare cu colea nicio interacțiune.

Printre acestea caracteristici principale putem evidenția:

  • Este tare ușor și sadetica de utilizat.
  • Instalarea este automată (deși nu funcționează) și putem găsi versiuni portabile pe net.
  • Întregul pricina este automatizat, asemenea încât programul se va detine de toate.
  • Ajută la detectarea și prevenirea problemelor înainte ca acestea să apară.
  • Este avizat numai să detecteze probleme legate de soft sau hardware.
  • Păstrează un ziar cu toate erorile detectate și corecțiile aplicate.

În prelungire, să vedem cum funcționează iest sculeata sadetica, dar eficace.

Cum funcționează Microsoft Fix It Center

Adevărul este că iest orar este inca oarece învechit. Microsoft l-a crescut pentru a a inlesni utilizatorii să repare Windows 7 și să rezolve tot felul de probleme, dar în actual este întrerupt. Nici măcar nu este practicabil să o găsiți într-o sursă oficială. Din norocire, descărcați site-uri web, cum ar fi asta , permiteți-ne să descărcăm programul cu relativă ușurință. versiunea pe oricine o descărcăm de aoace este portabilă, deoarece dacă descărcăm un orar de asezare intreg, nu îl vom a merge descărca deoarece serverele Microsoft sunt lacuna.

Vezi mai mult:  Cum să trimiteți, să primiți și să citiți mesaje directe Instagram DM de pe computer

Deși Microsoft nu-l mai acceptă, este încă practicabil să-l folosim taman și în Windows 10, deși va a se cadea să activăm valoare absoluta de potrivire pentru a-l executa să funcționeze. În velur, vom capata trebuinta de o relatie la Internet, altminteri programul nu va a merge căuta și a deslusi problemele.

Microsoft Fix it Center

Când îl rulăm, programul analizează computerul integral și colectează cât mai multe informații din-spre asta. În cazul detectării oricărei probleme sau erori, aceasta o va înregistra. Când se termină studiere inițială a sistemului, Fix It Center ne va a plati alegerea a ceea ce vrem să facem cu problemele. De mostra, putem a indemna dacă dorim să aplicăm noi înșine corecțiile sau să lăsăm programul să aplice instinctiv corecțiile pe oricine le consideră adecvate.

Când este finit, va a se cadea să repornim computerul, asemenea încât toate modificările și corecțiile să fie aplicate cinstit. Când porniți din nou computerul, totul ar a se cadea să funcționeze din nou intreg.

Alternative pentru remedierea erorilor în Windows

Microsoft Fix It Center a fost odată un sculeata tare cuprinzător și trebnic. Cu toate acestea, astăzi lasă de ahtiat, deoarece Microsoft nu i-a oferit imbold oficialitati decinde de Windows 7 și, în velur, serverele sauca nu mai există, sunt închise. Prin succedare, este practicabil să întâmpinăm o mulțime de probleme apoi când încercăm să folosim iest soft.

Din norocire, există în actual multe alte alternative oricine ne ajută să detectăm și să rezolvăm probleme pe computerul nostru.

Depanare Windows

Windows 10 vine cu un număr voluminos de instrumente pentru a detecta și a deslusi tot felul de probleme ale computerului. Aceste instrumente se găsesc în meniul Setări, în anumit în secțiunea „Actualizare și aparare> Depanare”.

Vezi mai mult:  Jocuri noi pentru Nintendo Switch În 2020

Solucionatori de probleme W10 - 2

După cum vom cuprinde, vom capata la îndemână o bună colecție de instrumente pentru a a deslusi tot felul de probleme oricine pot apărea în Windows 10. Va fi bugat să indicăm ce ne dă probleme, iar iest sculeata se va detine de verice altceva.

IObit Driver Booster

O altă regim de infasurare și retusare a Windows-ului este utilizarea unui sculeata pentru IObit Driver Booster. Acest soft nu ne va a ingadui numai să actualizăm driverele computerului (oarecare oricine ne ajută deseori să îmbunătățim funcționarea computerului), dar are și o secțiune oricine ne a ingadui să detectăm problemele și să aplicăm soluții simple, asemenea încât întregul ordinator să poată pleca din nou . funcționează intreg.

IObit Driver Booster

Soluție rapidă

Un alt sculeata tare interesant pe oricine îl putem găsi pentru a ne a inlesni să detectăm și să rezolvăm problemele din Windows este Quick Fix. Creat inițial ca XP Quick Fix Plus (pentru a a tocmi Windows XP), și posterior actualizat ca Quick Fix 7 (de la Windows 7 și mai mult), iest orar are zeci de presetări pentru a ne a inlesni să rezolvăm cele mai frecvente erori și probleme pe oricine le putem găsi în PC, de la eșecuri cu reproducerea automată a conținutului la probleme cu registrul sau o configurație defectuoasă a msconfig.

Te uiți: Centrul Fix It: Program pentru remedierea problemelor și erorilor din Windows

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply