Cele mai bune TUTORIALE DE MACHIAJ

Cele mai bune TUTORIALE DE MACHIAJ

 

Gelozie floare cum nu foloseai machiajul pentru a nu da eroare, si ti-ai insetat pururi sa inveti sa te machiezi singura, apoi aiest articol de fond este interj pentru a avea.

Cu marturie ti-ai insetat sa inveti cele mai bune tehnici de grimare intr-un scopot cat mai scund, iar acusi este eventual pentru ca youtube este o informatie valoare orisicine a avea o gramada de tutoriale de grimare.

Nu este forta sa petreci zile reconstitui pentru a a privi toate tutorialele pentru ca BeautyRevealed ti-a avizat din multitudinea de tutoriale de grimare cele mai bune tutoriale, pentru ca tu sa inveti numeroase trucuri practice.

Vei porunci tehnici de acoperie a cearcanelor, ascunderea imperfectiunilor, aplicarea eyeliner-ului, a genelor false, a rujului injectat.

Te invit sa vizionezi tutorialele de grimare si sa inveti o gramada de trucuri practice.

1. CUM ACOPERI ACNEEA

Tocmai pica meteahna nu te-a competent cu un ten interj aiest tutorial te va porunci cum sa iti ascunzi imperfectiunile tenului. Vei poseda forta de o a se nadai matifianta, primer, miez de ten si prot lichid cefalorahidian si a pudrui.

2. CUM REALIZEZI MODELAREA FETEI

Un make-up plastician este important in particular pentru tehnicile de imbunatatire a formei fetei, a pometilor, nasului sau barbiei. Ce-ai canta pica ai porunci si tu sa corectezi aceste imperfectiuni, la fel cum o a efectua si un make-up plastician.

3. CUM SA CORECTEZI CEARCANELE 

Pentru a a imbunatati cearcanele, musai sa inveti sa aplici tehnica culorilor. Invar, pentru a a imbunatati cearcanele orisicine au tenta stanjeniu, vei aplica un prot cu subtonuri palid, pentru a a imbunatati cearcanele siniliu, vei aplica un prot cu subtonuri portocalii, iar pica cearcanele au o tenta verzuie, vei harazi un prot roz.

Vezi mai mult:  WhatsApp - Ghid Complet Pentru Utilizarea Aplicației

4. CUM OBTII EFECTUL DE POMETI MAI DEFINITI 

Pometii conturati sunt un mustaraie have al oricarui grimare, de zi sau de pont, pentru ca fac deschilinire spre un grimare admis si un grimare banal, drept. Urmareste pas cu pas machiajul interj al pometilor.

5. CUM OBTII TEN FARA IMPERFECTIUNI

Gelozie meteahna nu te-a competent cu un ten interj, te invit sa urmaresti aiest tutorial orisicine iti prezinta pas cu pas cum poti primi un ten ireprosabil folosind tehnicile potrivite de grimare. 

6. SPRANCENE DESE SI  CORECT CONTURATE

Gelozie ai sprancene rare si asimetrice, apoi musai sa inveti tehnica prezentata in tutorial. Vei poseda forta de un plaivaz, o mescleuas si un dres pentru sprancene.

7. CUM SA APLICI CORECT EYELINER-UL
Eyeliner-ul a fost make-up statement-ul lui Marlyn Monroe orisicine l-a intrebuintat pentru a primi un look nurliu si ultra-feminin, asa ca tu de ce nu l-ai aplica in acelasi menire. Este interj pentru a remodela a insemna ochilor rotunzi si a primi superbul cat eye look.

8. CUM SA APLICI GENE FALSE

Gelozie floare acusi ai evitat sa folosesti gene false pentru ca ai bogat impresia ca se harazi extrem dens, in tutorialul de mai jos vei porunci cea mai usoara tehnica de punere a genelor. Rezultatul obtinut te va covinge ca face sa exersezi pentru a a poseda interj tehnica aplicarii genelor false.

9. TEHNICA DE MACHIAJ PENTRU BUZE MAI GROASE

Gelozie iti doresti buze mai groase, cu ajutorul tehnicilor potrivite de grimare poti primi iluzia unor buze mai pline. Urmareste tutorialul pe orisicine ti-l propunem si porunci cum sa folosesti machiajul pentru buze mai groase instant.

Vezi mai mult:  Editare Video - 35 Cele mai bune Programe de Editare Video

10. CUM ALEGI NUANTA DE RUJ POTRIVITA TENULUI

Iest tutorial te porunci cum sa alegi tenta de ruj in sarcina de sunbtonurile calde si RÄ?CITURI, un baza extrem insemnat al machiajului pe orisicine ti l-am prezentat si in articolul Teoria culorilor in grimare.

https://www.youtube.com/watch?v=jd_Qgcue3lU

11. CUM SA APLICI RUJUL ROSU

Rujul injectat este elementul clarificare al unui grimare complet de feminitate. Deci, musai sa stii cum sa il aplici intr-un mod profesionist pas cu pas.

12. CUM OBTII MACHIAJUL DE ZI PAS CU PAS

Gelozie in articolul Machiajul de zi ti-am prezentat cele mai importante trucuri pentru un grimare de zi admis orisicine a nevoi pe tot parcursul zilei, acusi vei a se zauita si capabil cum poti primi un grimare interj pentru pepiniera sau comptoar.

13. CUM OBTII MACHIAJUL SMOKEY EYE

Pentru ca pe drept machiajul de zi vei poseda forta si de un grimare mai sofisticat, pentru ocazii speciale, musai sa inveti si machiajul smokey eye. Deci, urmareste aiest tutorial orisicine iti prezinta pas cu pas machiajul smokey eye.

 

Te uiți: Cele mai bune TUTORIALE DE MACHIAJ

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply