Cele mai bune telefoane mobile care includ tehnologia VoLTE

Nu musai să uităm că, deși smartphone-urile noastre sunt pline de funcții și extra, ADN-ul lor izvoditor este cela de a a face apeluri. Este indiscret că mulți utilizatori fac cel mai puțin cu mobilul lor, dar cu tehnologiile îmbunătăți calitatea apelurilor s-au îmbunătățit indelung în ultimii ani.

Cele mai bune telefoane mobile care includ tehnologia VoLTE

Ca dota a acestor tehnologii este familiar sub numele de VoLTE , care reprezintă o îmbunătățire a calității apelurilor datorită tehnologiei 4G. Aceste apeluri nu au costuri suplimentare și oferă anumite avantaje față de apelurile vocale tradiționale, cum ar fi o relatie mai rapidă și o timbru mai clară. Pentru a a dinamiza aceste tipuri de apeluri, avem amenintare mobilul nostru pentru a a purta această tehnologie și operatorul nostru pentru a a infatisa serviciul. Din noroc, este oareceva ce nu este povara de găsit la mijlocul anului 2020.

Telefoane VoLTE

În compilarea următoare, vom a merge găsi unele dintre cele mai bune telefoane mobile ale momentului, incluse în diferite game de prețuri, care sunt compatibile cu această tehnologie. În cele mai multe cazuri va fi trebuincios activați funcția din launtric cartela SIM Opțiuni , dar în altele, va intra implicit.

Samsung Galaxy S20

Noul și noul telefon mobiliar de la intreprindere coreeană este compatibil cu tehnologia VoLTE. De intocmai, dispozitivul se remarcă pentru multe alte lucruri, cum ar fi camara principală de 64 de megapixeli sau procent de actualizare de 120 Hz a panoului său AMOLED. Prețul său a scăzut pe Amazon de la 909 euro la 809 euro la care se află în actu-alitate.

galaxia s20 rosa

iPhone 11

măr are de intocmai tehnologie integrată de generații si iPhone 11 nu cantari să fie mai puțin. Terminalul se remarcă și prin integrarea puternicului cip Aion Bionic sau pentru camara sa duală din carca cu senzori de 13 megapixeli. Are un ecran HD de 12 inci, iar bateria suportă încărcarea rapidă. Prețul iPhone 6.1 a scăzut, de intocmai, pasin odată cu trecerea lunilor, iar în actu-alitate are un preț de 11 de euro.

Vezi mai mult:  Cele mai bune furnizori de DNS dinamici gratuite din 2020

iPhone 11 fără fund

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro este încă cinevasi dintre cele mai iele telefoane mobile ale momentului. Huawei, ca cinevasi dintre liderii mondiali în dezvoltarea tehnologiilor de rețea, nu a merge procent evenimentul și integrați tehnologii conj VoLTE în mobilele lor. În iest caz, terminalul oferă un ecran de 6.1 inci, un procesor Kirin 980 și un senzor conducator de 40 de megapixeli. Vestea bună este că terminalul a scăzut praci indelung în ultimele luni, având în actu-alitate un preț de 385 de euro.

huawei P30 Pro

LG G8s

LG G8s este cinevasi dintre cele mai bune terminale Huawei din ultimii ani. Compatibil cu tehnologia VoLTE , dispozitivul integrează cei puternici Gura-leului 855 însoțit de 6 GB de RAM și 128 GB de tinere de minte internă. De intocmai, hotari în evidență tehnologia ecranului OLED cu o volum de 6.21 inci. Prețul său este de 357 de euro.

LG G8s sin fondo

Xperia 1

Sony nu neglijează calitatea apelurilor pe dispozitivele mijloc, din iest argument, VoLTE este actu-alitate și pe Xperia 1 . Terminalul se remarcă, de intocmai, pentru faptul că are un ecran OELD de 6.5 inci, compatibil cu HDR și rezoluție 4K. În surplus, integrează puternicul Snapdragon 855 cu 6 GB RAM și 128 GB tinere de minte internă. Are o cameră triplă carca de 12 + 12 + 12 megapixeli și o baterie de 3,330 mAh. Prețul său este de 876 euro.

Xperia 1 Sony

OPPO Reno2 Z

OPPO a încorporat un număr bun de smartphone-uri în catalogul său din Spania. Reno 2z este cinevasi dintre cele mai bune din microgram mijlocie. Terminalul are un ecran AMOLED de 6.5 inci, procesor Helio P90 cu 8 GB RAM și 128 GB tinere de minte internă. Pe lângă faptul că este compatibil cu VoLTE , de intocmai, are conectivitate DualSIM și o cameră quad cu senzori de 48 + 8 + 2 + 2 megapixeli. Prețul său este de 305 euro, întrucât este, de intocmai, la vânzare în iest ceas.

Vezi mai mult:  Cum să vizualizați și să gestionați parolele salvate pe telefoanele Android

Oppo Reno 2z

TCL 10L

Una dintre cele mai recente adăugiri la TCL catalogul este 10L. Acest imprimator, compatibil cu VoLTE , se remarcă, de intocmai, pentru ecranul său de 6.53 inchi și pentru o cameră foto quad 48 + 8 + 2 + 2 megapixeli. Prețul său este de abia 229 de euro.

TCL 10L blanco

realme X2

Printre cele mai echilibrate telefoane realme, X2 este cinevasi dintre cele compatibile cu VoLTE . În surplus, are un ecran de 6.4 inci, procesor Snapdragon 730G și cameră principală de 64 de megapixeli. De intocmai, are o încărcare rapidă SuperVOOC de 30 W.

realme x2

Motorola Moto G8 Power

Unul dintre MotorolaUltimele versiuni, Moto G8 Power, de intocmai aproba apeluri dupa LTE . În surplus, se remarcă pentru uriașa sa baterie de 5,000 mAh, ceea ce îi conferă una dintre cele mai bune autonomii de pe piață. Are un ecran de 6.4 inci cu rezoluție FullHD + și scaunas camere carca. Prețul său în iest ceas este de 199 de euro.

Moto G8 Power

Noi Xiaomi Notă 10

Xiaomi nu ratează nici această întâlnire. Mi Note 10 este cinevasi dintre primele telefoane mobile de pe piață cu o cameră de 108 megapixeli. Terminalul are un Snapdragon 730G, cu 6 GB RAM și 128 GB tinere de minte internă. Ecranul său aminti 6.47 inci cu rezoluție FullHD + și design rasucit.

Te uiți: Cele mai bune telefoane mobile care includ tehnologia VoLTE

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply