Cele mai bune tastaturi compatibile cu consola Xbox

În această postare vă vom arăta cea mai bună tastatură pentru Xbox și musai să fim atenți în alegerea uneia cu caracteristici și funcționalități bune.

Cele mai bune tastaturi compatibile cu consola Xbox

Cum funcționează claviatura pentru a incanta pe Xbox One?

Acest unealta este vartos neincarcat. Microsoft a făcut toate aranjamentele, așa că musai numai să conectăm mouse-ul și claviatura la Xbox prin fiecare mestesug neocupat Port USB . Nu musai să le proiectați anumit pentru Xbox, dar fiecare mouse și tastatură cu relatie USB va funcționa pentru noi. Cu toate acestea, dacă mouse-ul sau claviatura acceptă conexiunea wireless, acestea vor funcționa și ele. Odată ispravit, noi samite a se structura sensibilitatea și alte aspecte în meniul consolei, ca și alte periferice.

În picler, vom găsi diferite opțiuni de configurare, de la controlul dispozitivului în sine, până la tipul de împerechere oricine samite fi accesat apoi când utilizați dispozitivele periferice anterioare, deoarece unele jocuri ne vor conecta reflex cu alți jucători oricine folosesc și tastatură . Asociați jucători de tastatură. De oglinda, acesta se întâmplă în Fortnite când joacă doi tastatori Fornite .

Găsirea a categorie de tastaturi pentru jocuri bune și ieftine nu este atât de ușor și, pe prep, dacă vrem să-l concentrăm pe Xbox, de aceea vom a indeparta în următoarele cinci taste:

  • Tipul pulsiunii: Membrană (mai avantajos, dar de insusire inferioară) sau mecanizat (mai fiabile) greu mai lamurit către jocuri.
  • Cherry MX: Chei cu stupefiant rapiditate de pilda .
  • Iluminare de fond: este un frumos cauza, dar pentru a evidenția.
  • Rezistență: claviatura de joc este mai placut proiectată rezistență la sperla și apă . Nu știm niciodată dacă cafeaua pe oricine o bem în rodul-pamantului ce ne jucăm va cădea spre noastră.
  • Preț: în funcție de disponibilitate. Cea mai bună tastatură de jocuri de pe piață depășește 100 de euro. Cu toate acestea, între 30 euro și 60 euro , puteți găsi modele de insusire vartos bună.
Vezi mai mult:  Felicitari de nastere originale si amuzante pentru WhatsApp

Razer Huntsman Elite

Razer Tastatura Huntsman Elite are comutatoare optomecanice Razer, oricine utilizează tehnologie optică pentru viteză și a a taia stabilizatoare de stramtura pentru ca oricare presă să fie precisă și precisă. Tastatura are de asemanator un cadran digital pentru intrare curand la funcții. Personalizați setările cu memoria hibridă locală și stocarea în cloud.

Teclado Razer Huntsman Elite

Razer BlackWidow Elite

Acest Razer BlackWidow Elite este una dintre cele mai bune tastaturi pentru jocuri de azi. Cel mai bun unealta asupra această tastatură de joc este că întrerupătoarele sauca mecanice Razer îi oferă o viteză geros de răspuns. Are o nestramu-tare de până la 80 de milioane de apăsări de taste și mai multe controale cu un cadran digital multifuncțional .

Teclado Blackwidow Elite

Corsair K95

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune lucruri și puteți a arunca mai mulți bani, cesta este modelul pe oricine îl căutați. Are deplin totul. Calitatea sa de fabricație este vartos bună, este o tastatură indeajuns de geros și vartos confortabilă.

Are controale multimedia dedicate, un purtat de streaming USB, o roată de capacitate metalică și cel mai poporal vizionar RGB. Vei găsi 6 taste macro speciale și puteți circula software-ul CORSAIR iCUE pentru a a comanda iluminarea prin programarea macro complexă.

Teclado Corsair K95

Razer BlackWidow Chroma V2

Tastatura BlackWidow Chroma V2 este anumit concepută pentru jocuri, iar întrerupătoarele sauca mecanice oferă viteză și reacție peste-auriu mijlocie. Include Razer Chroma vizionar cu 16.8 milioane de opțiuni de masla personalizabile, o funcție anti-fantomă oricine samite a astupa până la zecer butoane concomitent și o odihnă ergonomică adecvată pentru acele jocuri a se tranti. Durata de viață a acesteia este de 80 de milioane de taste.

Vezi mai mult:  Wise Anti Malware: Antivirus gratuit pentru a proteja Windows

Teclado Razer BlackWidow Chroma V2

Spirit of Gamer Xpert G700

Tastatura SPIRIT OF GAMER este o tastatură mecanică programabilă dintr-o singură mână cu 29 de tehnologii anti-fantomă Touch RGB retroiluminat , o tastatură diferită, nu este potrivită pentru toată lumea.

Teclado Spirit of Gamer Xpert G700

Tastatura VicTsing Gaming: cea mai ieftină gaming

Cea mai ieftină tastatură pe oricine o prezentăm, având în aparitie costul scăzut, a fauri o treabă bună. Are 9 moduri de iluminare și 104 butoane. Este manta . Calitatea sa de fabricație nu samite fi comparată cu alte modele. Culoarea cheii nu samite fi modificată.

Teclado Gaming de VicTsing

Tastatura pentru jocuri TedGem

O altă tastatură ieftină, oricine oferă un design vanjos, un structura de iluminare LED și o configurație de stramtura vartos interesantă. Mai drept, cesta are 19 taste de joc fără conflicte pentru tehnologie anti-fantomă și 12 taste multimedia oricine oferă o lovire asemănătoare pielii. De asemanator, are un afisier metalicesc vartos tare la uzură, al cărui design îl a fauri nevatamator pentru sperla și stropirea apei.

Teclado TedGem Gaming

Ozone Strike X30

Ozone Strike X30 este o calitate excelentă pentru claviatura de bani, este o tastatură mecanică RGB oricine indreptati configurații incredibile, conj și diferite moduri LED configurabile în timpul jocului, menținând în același rodul-pamantului un design gatit și strans. Alegeți dintre 10 efecte de iluminare, 10 hărți de masla personalizabile, conj și Funcția G-Mode setări pentru a ajusta și a deveni Strike X30 în propriul sistem de joc singur.

Teclado Ozone Strike X30

Corsair K63

Acest Corsair K63 este un sistem ceva marunt în comparație cu fratele său Corsair K96. Este competent Cherry MX Întrerupătoare mecanice roșii pentru a a prezenta performanțe finale. Lumina de fond cu LED-ul roșu stralucitor îmbunătățește experiența de joc cu iluminarea sa adaptivă dinamică și destoinic nelimitată. Are un design fără tastatură numerică pentru a îmbunătăți mobilitatea și a contine mai greu spațiu la masă. Controale specifice de capacitate și multimedia vă permit să reglați sunetul fără a fi indispensabil să întrerupeți jocul. Protecție zero-touch cu concomitent acordor detectare asigură precizia asadar încât oricare presă se a transla neocolit în joc bine.

Vezi mai mult:  MTBF a hardware-ului: pentru ce este calculat și cum se calculează?

Teclado Corsair K63

Logitech G Pro

În cele din urmă, adăugăm pe listă un cal câștigător, o tastatură oricine cu siguranță nu te va dezamăgi și oricine păstrează un legamant insusire / preț admirabil, în invidie prețului cules. O tastatură pe oricine mulți jucători profesioniști o folosesc oricine atestă valoarea sa. Prima tastatură Logitech G cu numele PRO a fost proiectată și construită pentru cele mai înalte standarde de sportivi de top eSports. Realizat pentru performanțe deosebite, conceput pentru a câștiga.

Teclado Logitech G Pro

Te uiți: Cele mai bune tastaturi compatibile cu consola Xbox

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply