Cele mai bune site-uri web pentru a crea benzi desenate online

Benzi desenate sunt greu mai greu decât simple vignete cu dialoguri, deoarece cu ele putem dobândi o voluminos volum de înțelegere a cititului, volum analitică sau dezvoltarea autonomiei personale. Nu contează dacă suntem sau nu pricepuți cu creionul și hârtia, este satisfacator să avem dorința de a ne a vegeta ideile. Pentru a fabrica cest deala, astăzi vom a spune din-spre diferite pagini web orisicine au toate instrumentele cu orisicine putem creați propriile noastre benzi desenate .

Cele mai bune site-uri web pentru a crea benzi desenate online

Web-uri pentru a inventa benzi desenate online

Pixton, cel mai prost site pentru crearea de benzi desenate

Este vreunul dintre cele mai impoporare site-uri web în pridvor spaniolă cu orisicine să creăm benzi desenate online. De îndată ce intrăm, musai să selectăm dacă dorim să folosim serviciul pentru educație, studenți, părinți sau afaceri . Are șabloane specifice cu desene inca create și vă aproba să creați scenarii orisicine să ne ajute să creăm povestea noastră. Putem începe să ne creăm personajul sau avatarul alegând genul, tipul părului, culoarea pielii și alte caracteristici pe orisicine webul ne va calauzi pas cu pas. Mai târziu alegem cantitatea de petunie, fundaluri, texte, elemente … pentru a a se cuveni dezvoltați și personalizați benzi desenate noastre la maximum. Rezultatele pot fi partajate pe program dvs. și văzute de alți utilizatori.

Dacă doriți să începeți să utilizați Pixton, musai înregistrați-vă pe site-ul său web pentru a accesa caracteristicile mijloc limitate ale planului de încercare etate de 7 zile. Pentru a beneficia continuu de toate funcționalitățile mijloc, va a urma să plătim 8 dolari pe lună sau 6 euro pe lună anual.

Pixton

SuperAnimo, mintal pentru crearea videoclipurilor în dimensiune co-median

Este un site web de conj putem crea videoclipuri cu benzi desenate , în orisicine musai să explicăm oaresice, folosind tot felul de personaje și efecte de desene animate. În ele putem contine surprinzator texte , obiecte, autocolante sau norii clasici de gândire. Putem de invar adăuga Imagini GIF, JPG și PNG, prep și bubuire și videoclipuri. Pentru a crea videoclipul nostru, musai tocmai să ne înregistrăm și să facem chicotit pe butonul „Creați un Animo”, asemenea încât să apară toate elementele necesare pentru a crea benzile noastre desenate. Principalul său neajuns este că nu vom a se cuveni descărca videoclipurile create , deoarece va fi realizabil tocmai să le partajăm pe web sau putem înregistra ecranul utilizând un orar strain.

Vezi mai mult:  Probleme de conectare USB pe telefoanele Huawei: Cum să-l repari

Pentru a începe să utilizați inutil SuperAnimo, nu musai decât să faceți cest deala accesați site-ul său web .

SuperAnimo

Generator de benzi, generează benzi desenate alb-negru

Din această pagină web ne putem crea benzi desenate ușor și inutil . Are o stioalna largă din orisicine să ne alegem personajele și obiectele pentru poveștile noastre, cu fundalul lor alb-negru. În partea de sus vom găsi o smarc de instrumente orisicine împarte diferitele desene pe categorii. Pentru a fabrica cest deala, musai tocmai să le trageți folosind mouse-ul, modificându-le dimensiunea și orientarea. Poate că îți pesemne fi dor opțiuni de masla deoarece vinietele sunt dezvoltate în alb și aprig și musai să ne înregistrăm pentru a începe crearea noastră. De invar, musai bogat în chip faptul că adaugă un sarma până la procesul său sfarsit, orisicine scade un pic de profesionalitate din consecinta.

Dacă doriți să vă dezvoltați propriile benzi desenate cu Strip Generator, tocmai introduceți site-ul său oficialitati.

Generator de benzi

Storyboard That, creați și personalizați benzi desenate

Acesta este un cinie inutil cu orisicine puteți crea benzi desenate, prin orisicine să comunicați vizual idei și concepte fulgerator, ușor și agreabil. Odată ce ne conectăm, program ne va a prezenta tutoriale terminal din-spre cum să începem. Este un site web terminal de integral , deoarece încorporează diferite opțiuni pentru a personifica culoarea fundalurilor, obiectelor și personajelor după bunul nostru pofta. De invar, comandă pictogramele pe categorii, pentru a usura căutarea desenelor. Putem scoate rezultatele inutil până la maxim 6 viniete , asadar principalul său neajuns este că musai să trecem prin casă dacă vrem să-i strângem instrumentele la maxim.

Vezi mai mult:  Recalbox 7.2: Noi caracteristici ale sistemului retro pentru Raspberry Pi

Putem a intrebuinta Storyboard That inutil de către accesarea site-ului său web , deși această tra-ducere este indeajuns de limitată. Dacă vrem să profităm la maxim de el, va a urma să plătim un subscriere de 8.99 USD pe lună, sau 7.99 euro în cazul în orisicine suntem profesori și 12.99 euro pentru companii și lucrul în echipă.

Storyboard That

Canva Comic Strip, vartos completă și profesională

Un alt site web vartos prost utilizat de profesioniștii în design și poza. Este o aplicație gratuită cu un fisier vast de imagini și șabloane orisicine ne va aproba să obținem rezultate extraordinare fără a fi un cunoscator în proiectie. De invar, ne aproba să încărcăm propriile desene, prep și să modificăm imagini, să edităm texte și să folosim filtre pentru a îmbunătăți rezultatul. În velur, aproba utilizarea grilelor și posibilitatea reordonării poveștilor pe blocuri pentru a crea diferite efecte narative. Principalul său neajuns este că pentru a a profita la maxim de aplicație va a urma să plătim pentru aceasta, deblocând noi funcționalități.

Pentru a începe să utilizați Canva Comic Strip, musai tocmai să faceți cest deala înregistrați-vă inutil pe site-ul lor . Pe lângă versiunea gratuită, are și o ediție Pro și Enterprise, ambele plătite și orisicine pot fi achiziționate de la 8.99 euro pe lună, pentru o randament mai voluminos și un standard de individualizare.

Benzi desenate Canva

Marvel Create Your Own, pentru fanii supereroilor

Când vine discutie de benzi desenate, una dintre cele mai cunoscute companii din semintie este Minune . Acum compania are un site web conj fanii cărților de benzi desenate își pot a aseza propriile povești. Pentru a fabrica cest deala, putem a indemna personajele Marvel ne dorim și alegem povestea pe a se fundamenta imaginației noastre. Utilizarea sa este indeajuns de simplă și putem devia fundalul, a prelucra unghiul camerei, selectiona un fond și contine scriptura în baloane. Desigur, musai să avem în chip că dialogurile nu vor a se cuveni conecta scriptura samavolnicesc sau mitocanesc. De invar, putem selectiona petunie, setări, caractere și efecte sonore, dintre alte funcții.

Vezi mai mult:  Cum se sincronizează subtitrările și sunetul unui videoclip în VLC

Marvel Create Your Own este integral inutil, asadar va fi satisfacator să îl puteți a intrebuinta accesați site-ul său web și înregistrați-vă .

Marvel Creează-ți propriul

Comics Witty, cu imagini mai realiste și o perspectivă mai clasică

Această pagină pentru crearea de benzi desenate este ușor de utilizat și prezintă imagini mai realiste dintr-o perspectivă mai clasică. Odată ce accesăm site-ul dvs., trei gloanțe apare acoace conj îi putem a prelucra diferitele elemente. Putem a trece fundaluri scenografice, putem adăuga maxim 2 caractere și diferite bule de discurs și texte. Această simplicitate are, de invar, o dota negativă și este neavând la fel de multă specie de opțiuni așa cum găsim în alte pagini. Odată ce avem rezultatul sfarsit, îl putem descărca în dimensiune PNG.

Pentru a începe să folosești Witty Comics inutil, tocmai accesați site-ul lor web .

Comicule Witty

Faceți Beliefs Comix, mintal pentru cei umili

Acest site web pentru a crea benzi desenate este terminal de intuitiv și inutil, mintal pentru cei umili din casă. În centrul ecranului veți găsi trei pânze goale cu orisicine să începeți să lucrați până la maxim 18 viniete , conj vom încorpora diferitele elemente orisicine îl compun, prep personaje, fundaluri și obiecte. Odată finit, putem salvați rezultatul pe computerul nostru ca imagine de reglaj PNG, trimiteți-o de e-mail sau imprimați-l.

Pentru a începe să folosiți Make Beliefs Comix, musai tocmai să accesați site-ul său web fără înregistrare, deala pe orisicine musai să-l facem pentru a scoate rezultatele.

Faceți credințele Comix

Te uiți: Cele mai bune site-uri web pentru a crea benzi desenate online

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply