Cele mai bune programe și clienți Torrent din 2020 – Programe și aplicații BitTorrent

bittorent BitTorrent protocolul a devenit cel mai relevant în peisajul P2P și puține tehnologii au reușit să îl umbreze apoi când vine rost de descărcarea de pe Internet. Este adevărat că a bogat punctele cele mai înalte și cele mai smeri, trecerea timpului a arătat că este competent să reziste la toate. Totuși, pentru a beneficia la maxim, musai să avem aplicații, mai cunoscute sub numele de clienți torrent, pentru a descărca fișiere din această rețea peer-to-peer. Din fericie, în surpriza avem multe soluții pentru Windows, macOS, Linux, iOS și Android cu oricine să descărcați fișiere .torrent sau legături .magnet.

Cei mai buni clienți BitTorrent de descărcat în 2020

Deși am a merge a vari pentru a sedea în insusire mai multe probleme, credem că este mai corect să accesați neocolit ; lista de mancare de cei mai buni clienți BitTorrent pentru a descărca în 2020 pentru principalele sisteme de operare ale pieței:

qTTorrent

Am început recenzia cu recomandarea mea personală (și cea a multora pe Internet). În aiest caz, vorbim contra qBittorrent , o aplicație gratuită și gratuită, cu toate funcțiile necesare și cele mai performante. Este un cumpana ideal între cele mai simple oricine caută viteză maximă și cele mai complete, oricine oferă zeci de funcții pe oricine le vom castiga rar.

Aplicația qBitTorrent este disponibilă pentru Windows XP / Vista / 7/8/10, deși versiunea pe 64 de biți funcționează tocmai din Windows 7. Putem de asemanator să o descărcăm pentru macOS Yosemite / El Capitan / Sierra / High Sierra / Mojave și Linux în diferitele depozite oficiale ale distribuțiilor cele mai cunoscute.


Web Torrent

Dacă dorim simplitatea mai presus de toate, Web Torrent este aplicația noastră. Va a se cadea să deschidem tocmai fișierul torrent pentru a descărca sau URL-ul magnetului în geam principală, asadar încât descărcarea să înceapă în câteva secunde. Este un musteriu neutil oricine a câștigat suficienți adepți în ultimii ani, mai deosebit pentru a fi o opțiune excelentă pentru cei mai puțin experimentați.

webtorrent peliculele streaming

Avem o varianta web, dar și un musteriu pentru desktop macOS, Windows și Linux . Utilizatorii cu experiență pot a retine absenta caracteristicilor, dar este oarecine dintre punctele culminante pentru că este neutil, neutil, neincarcat și extrem accelerat.


Tribler

Acum că ne-am întors cu intimitate, Tribler musai să fie alegerea noastră. Acest musteriu torrent folosește o rețea privată similară cu Tor pentru a ne păstra anonimi. Funcționarea acestuia implică pornirea a trei servere proxy înlănțuite între trimitator și receptorul fișierelor.

Avem posibilitatea de a a se structura diferite aspecte legate de confidențialitate și secu, savai și integrat VLC pentru a reprezenta videoclipuri pe oricine le descărcăm de pe Internet. În surpriza, Tribler samite fi descărcat pentru Windows 7, 8 și 10, macOS Yosemite sau mai recent și Ubuntu Linux.

bittorent

Clientul guvernamental oricine aparține BitTorrent, Inc, semn proprietarului uTorrent . Practic, este uTorrent-ul în sine cu unele modificări, în deosebit în câmpul vizual. Există mulți oricine se sfătuiesc împotriva utilizării mijloc, dar ar a se cadea să apară în listă pentru că este clientul guvernamental. Este neutil, dar ne vor examina cu o varianta plătită de 19.95 USD pe an fără gazetarie și cu funcții exclusive, pentru convertor de fișiere, antivirus și player mijloci integrat.

Acest musteriu torrent este prisoselnic pentru Windows, macOS și Android , fiind opțiunea pentru oricine mulți își aleg numele. Cu toate acestea, dacă deodata pentru că nu avem gazetarie, avem multe alte opțiuni cu mai multe de oferit.


uTorrent

Cel mai consacrat musteriu torrent din univers și, de asemanator, cel mai litigios. De scarlatina, el a consacrat căderea sa deosebită în iad și a mort încrederea utilizatorilor. Unul dintre punctele mijloc tare este de a compune uTorrent aptitudine web. Cu toate acestea, publicitatea și alte aspecte legate de confidențialitate au înstrăinat utilizatorii.

uTorrent este prisoselnic pentru descărcare pe Windows, macOS, Linux și Android . Din nou, avem o varianta gratuită, dar și o plată pentru 19.95 USD pe an fără gazetarie și cu funcții exclusive pentru convertor de fișiere, antivirus și player mijloci integrat.


BitComet

Acest lucrare se remarcă pentru faptul că are intrare de la distanță și cinie de scanare integrată a virusului, dar și pentru opțiuni avansate, cum ar fi lățimea de bandă de planificare sau oprirea computerului la finalizarea descărcărilor. Interfața sa este indestul de tradițională, așa că va mentine puțin pentru a vă obișnui cu ea.

Din păcate, are reclame integrate și deodata ferestre din varianta. Desigur, utilizatorii eMule se pot descărca din această rețea datorită unui plugin oricine nu este activat implicit.


Vuze

Una dintre greșelile de indata câțiva ani este Vuze (consacrat precezator ca Azureus) . Acest musteriu torrent s-a născut în 2003 și este putincios cel mai integral dacă ne concentrăm tocmai pe funcțiile mijloc. Desigur, avem Vuze Plus cu toate funcțiile și Vuze Leap, o varianta decupată pentru cei oricine doresc tocmai să descarce fără complicații.

Vuze

Plus versiunea are funcții pentru asistență multimedia, navigare integrată pentru a căuta torrent, un folder oricine se conectează neocolit cu iTunes sau mai multe funcții comune, cum ar fi oprirea computerului la finalizarea descărcărilor.


Potop

Interfață simplă pentru un musteriu oricine, fără a fabrica tocmai vartos tumult, fabrica lucruri de ani buni. Lucrul bun este că este prisoselnic cu multe sisteme: Linux (Ubuntu, Debian, Fedora, OpenSUSE, Arch sau Gentoo); Windows (XP, Vista, 7, 8 și 10), macOS și BSD Unix; Pe lângă faptul că ne aproba să personalizăm pe intreg experiența cu utilizarea de pluginuri sau extensii.

În secțiune plugin-uri , le avem de toate culorile. Fără a angaja mai mult, am găsit oarecine de adăugat e-mail notificări la finalizarea descărcării, alta pentru a a planifica descărcările, alta pentru a compune o interfață web, alta pentru a descărca masinal RSS …


Bitord

Un musteriu neutil oricine samite fi declaratie favorit, streaming terminal sau audio în timpul descărcării și căutării noului torrent pentru a fi descărcat fără a fi constrangere să părăsiți programul. De asemanator, vă aproba să adăugați RSS pentru a fi la zilnic cu noutățile.

bitlord

Este prisoselnic pentru Windows și macOS. Unii utilizatori au zdravan a zari cum site-ul web al aplicației a fost limpede ca indoielnic și apoi când instalăm clientul torrent pe PC este putincios ca instalatorul să facă modificări sau să sfârșească să lanseze programe pe oricine nu le-am solicitat niciodată.


Tixati

Clientul torrent neutil, fără gazetarie cu o interfață, este indestul de neincarcat, cu diferite file pentru a a zari toate detaliile și informațiile prezentate în amanunt. Acceptă legături DHT, PEX și magnet . Simplitatea și transparența este ceea ce avem constrangere indata, de aceea aiest musteriu a triumfat.

Tixati

Este prisoselnic pentru Windows XP, 7, 8, 8.1 și 10, MacOS Lion, Mountain Lion și Mavericks, Linux.


Transmisie

Acesta este oarecine dintre minimalist clienți prin excelență oricine se refugiază de orisice tip de gazetarie. Codul dvs. este prisoselnic pentru fiecare să examineze și să confirme că nu urmărește utilizatorii.

transmisie

Îl putem descărca pe macOS, Windows sau mai multe distros Linux, cum ar fi ca Ubuntu, Fedora, Mandriva, Debian sau Arch Linux. În velur, are un musteriu pentru ReadyNAS, Synology, WD MyBook, Drobo și alte sisteme.


TotalD

Acest musteriu fabrica un pas mai mult pentru a fi un manager de descărcare oricine acceptă Torrents , Descărcare directă și videoclipuri online. Este putincios ca aiest lucrare să reducă echilibrul pentru mulți, deși știm că alții preferă o aplicație axată pe a fabrica un lucrare corect în loc de oarecine oricine încearcă să facă multe lucruri corect.

Are o varianta Pro plătită pentru 13.90 €, cu descărcare nelimitată de torrente, intrare la conturi premium și descărcați videoclipuri de înaltă natura. Personal, tocmai limitând torentele în versiunea gratuită, m-aș a se privi la alte opțiuni.


JSTorrent

Și dacă vorbim contra diferite platforme, asta este un musteriu torrent pentru Google Chrome semnat completamente în JavaScript. Este descărcat din Chrome Web Store în schimbul a 2.29 euro. Este o opțiune bună pentru clienții cu Chrome OS , pentru că dacă avem un PC Windows sau un alt stil de operare, avem opțiuni gratuite mai complete.

Cu toate acestea, are evaluări bune și nu doare niciodată să știe alternative în cazul în oricine, la un secunda dat, suntem obligați să adoptăm Chrome OS ca stil de operare.


Frostwire

Un musteriu neutil oricine oferă căutare torrent în aplicație, fișier avanpremieră sau player integrat. Putem vizualiza fișierele în scopot ce se descarcă, mintal pentru a ocoli descărcarea a ceea ce nu dorim.

Este prisoselnic pentru Windows 10, 8, 7, Vista , Mac OS X 10.11 (El Capitan) sau o varianta ulterioară, Linux, Unix, Solaris și Android 5.0 (Lollypop) sau o varianta ulterioară.


PicoTorrent

Un musteriu extrem ușor pentru Windows cu cheltuire minimum de RAM . Totul este criptat cu I2P, SOCKS4, SOCKS5 și HTTP (S), funcționează cu IPv4 și IPv6, interfața sa este disponibilă în mai multe limbi și este sorginte deschisă pentru liniștea noastră sufletească.

Aspectul său este ca și cum ar fi un prisnic ferestre din aplicație deoarece folosește MicrosoftAPI-urile proprii. Avem atât versiuni pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți pentru Windows pentru toți utilizatorii.


LIII BitTorrent Client

Un musteriu torrent extrem ușor și expan-siv consumă extrem puține resurse . Este prisoselnic pe GitHub de deoarece putem descărca de la codul sursă la versiunile compilate. Funcțiile lor sunt de bază, dar savai acesta intenționează să minimizeze consumul de resurse. Interfață extrem clară, simplă și minimalistă.

După cum am spus, îl avem prisoselnic pentru ferestre din deodata, deși îl putem a posta pe stil sau putem a se decide pentru o varianta portabilă.


Torrex

Client Torrent prisoselnic în magazinul de aplicații Microsoft pentru Windows 10, prin frecventare, asta este un UWP revendicare. Aceasta este oferită într-o varianta gratuită Lite, dar și într-o varianta plătită cu mai multe funcții. Se remarcă pentru interfața simplă, suportul pentru Continuum, vizualizatorul integrat, filtrele și criptarea conexiunilor.

Este prisoselnic ca aplicație UWP pentru Windows 10, dar vom a merge să o instalăm și pe Xbox One și Surface Hub.

Te uiți: Cele mai bune programe și clienți Torrent din 2020 – Programe și aplicații BitTorrent

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply