Cele mai bune programe gratuite pentru a edita MP3 pe Windows 10

În această gamă largă de posibilități pe cine le putem găsi pe Internet asupra editori audio gratuite, musai să alegem cea cine se potrivește cel mai placut în funcție de stradanie de cine avem constrangere pentru a infiinta sau edita mp3.

Toți cei aleși au o interfață grafică ușor de utilizat, asadar încât orisice utilizator cu cunoștințe anterioare îl pesemne a servi sau se pesemne aclimatiza fără nicio problemă.

Cele mai bune editoare audio gratuite pentru Windows

Audacity, cel mai bun și mai vulgar pentru editarea MP3

Audacity prin excelență este programul cel mai consacrat și uzitat de toți utilizatorii cine caută o alternativă la programele de publicare audio plătite.

Acest platforma, intre altele, de accentuat ne astepta să importăm și să exportăm Fișiere WAV, AIFF, AU și Ogg Vorbis , import MPEG audio. Editarea este simplă, atât fișiere smeri cât și fuduli, putem scoate zgomotul de fond, tăiați, lipiți, copiați, adăugați noi efecte cu Plugin-uri Ladspa , valoare absoluta spectrograf pentru afișarea frecvențelor, intre multe alte opțiuni. În public, este cel mai uzitat librar audio gratis de până indata.

Putem descărca aiest librar din următorul link .

Ocenaudio, o alternativă excelentă bazată pe naturalete

Captura Ocenaudio

Următorul librar audio este important pentru simplitatea interfeței rarunchi, cu atât mai greu decât în ​​cazul Audacity, sacrificând anumite funcții și opțiuni.

Acest librar are principalele caracteristici de susținere și adăugare de efecte sonore cu fișierul Plugin-uri VST De astfel, cuprinde o utilizare a efectelor în ritmica sincer, cu cine putem a nivela sunetele, a preface câștigurile sau filtrarea pe părți …

De astfel, ne astepta să separăm audio în mai multe secțiuni pentru a a preface părți delicate ale audio. În ceea ce privește gestionarea fișierelor audio fuduli sau fuduli, nu are nicio problemă majoră pentru a-l a lucra, deoarece are algoritmi cine stochează fișierul comunicativ în memoria cache a sistemului, fără a a istravi gros noroc din cesta.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe USB bootabile pentru a porni și a repara computerul ITIGIC

Putem descărca aiest platforma din următorul link .

Ardor, popularul librar profesionist de Windows și Linux

Este un mai greu inaintat sculeata de publicare audio, iar aiest caz implică o interfață complexă cine executa mai dificilă utilizarea utilizatorilor neexperimentați sau fără experiență, dar avem un bonus subsidiar cine ne astepta să amestecați sunetul , cuprinde fonem și tranziție efecte , și posibilitatea de adăugarea de pluginuri suplimentare pentru a obține funcții noi.

Unele dintre aceste caracteristici sunt cele de a a se cadea edita piese audio nelimitate, înregistrarea în biți 16, 24 sau 32, impuls pentru Plugin-uri VST , să poți conta fișiere terminal … Și multe alte opțiuni, dar avem o problemă cine, pentru mulți, pesemne fi importantă, aceea de a nu a se cadea conta fișierele cu formatul uzitat astăzi «MP3».

Putem descărca aiest librar din următorul link .

Power Sound Editor Gratuit, esențial pentru ruptori

Acest librar audio are o interfață grafică oarece învechită, deși intuitivă, dar ca librar audio își servește scopul dacă căutați o ediție simplă.

Unele dintre acțiunile cu cine puteți a face aiest librar sunt înregistrarea audio cu 8KHz natura până la 48KHz în ambele 8-bit mono și 16-bit stereofonic, transcriere, tăiere și muruiala audio, reducerea zgomotului, adăugare de efecte sonore … Unele caracteristici interesante ale acestui librar este că cuprinde unele instrumente, cum ar fi un sintetizator vocal, capacitatea de a curma piesele unui CD.

Putem descărca aiest platforma din următorul link .

MP3DirectCut, o alternativă excelentă vartos ușor de utilizat pentru a edita MP3

Este un MP3 librar audio și înregistrator, cu o interfață grafică cine nu este vartos complexă și intuitiv. În același ritmica, atractios, datorită noii rarunchi actualizări, cine ne astepta să îndeplinim funcțiile principale ale oricărui utilizator cine lucrează cu acțiuni simplificate pentru ediția acestui impuls.

Vezi mai mult:  Ce este funcția Dezactivare aplicații pe Android

Unele dintre opțiunile pe cine le aveți disponibile cu aiest platforma gratis, sunt de a redresa volumul pentru vârfuri sau creșteri neașteptate în audio, pe cine doriți să le controlați și să le îmbunătățiți, economisiți ritmica extragând tăierile audio, apoi când sunt multe și le tăiați, lipiți ei și / sau mutați-i.

Deși este ostenicios de găsit, deoarece site-ul său web a dispărut, putem descărca MP3DirectCut din următorul link .

WavePad, multe funcții și o interfață impresionantă

Ceva cine impresionează în aiest librar audio, cine de la lansarea sa din nou în 2004 și rămâne, este interfața sa. Acest materie este buget de reînnoit în comparație cu alți editori liberi actuali, dar nu cu cesta, obținem o mulțime de funcții cu cine să interacționăm, bunaoara amplificarea, normalizarea, a nivela , hauit, ​​dimpotriva …

Suporta un număr gros de formate, cum ar fi MP3, WAV, VOX, WMA si multe altele. Procesarea lotului ne astepta să aplicăm efecte sau să convertim multe fișiere cu o singură funcție. De astfel, putem evidenția că cuprinde instrumente pentru restaurarea audio, pe cine multe programe gratuite nu le includ. Editorul acceptă frecvențe de eșantionare de la 6 până la 192 kHz , atât stereofonic cât și mono at Biți 8.16.24 și 32 .

Putem descărca aiest platforma din următorul link .

WaveSurfer, ediție simplă, cu funcții profesionale

(*10*)

Este un platforma destinat celor cine caută o ediție vartos simplă, cine interacționează cu formele undelor sonore, spectrograme , piese tonale și transcrieri . De astfel, ne astepta să integrăm aiest platforma în altele sau să adăugăm noi suplimente pentru a a ridica microgram de funcții și opțiuni. Ei subliniază că utilizatorii își pot infiinta propriile configurații și individualiza a spus programul la nevoile lor.

Vezi mai mult:  Cele mai bune microfoane pentru streaming: modele și prețuri

Putem descărca aiest platforma din următorul link .

Wavosaur, o altă alternativă buget de completă pentru a edita MP3

Este un librar cine, în posibilitățile rarunchi, este buget de exhaustiv. Ca dificultate, putem canta că nu astepta multe formate, dar dacă MP3 și WAV sunt unele dintre cele mai utilizate. Avem opțiuni bunaoara tăierea, lipirea și copierea, dar și cele pentru normalizarea sunetului, bucle , Analiza spectrului 3D și impuls VST. Acest platforma este transportabil (nu are constrangere de stabilire pentru a fi uzitat) și putem individualiza aspectul cu „Skins” tematică că vom capata pe fata ta.

Putem descărca aiest platforma din următorul link .

Te uiți: Cele mai bune programe gratuite pentru a edita MP3 pe Windows 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply