Cele mai bune moduri pentru Sims 4: Cum să le descărcați pe PC sau Mac

Ce sunt modurile și cum funcționează?

Cele mai bune moduri pentru Sims 4

Aceste moduri sunt, la fel ca și cele oficiale, extensii cu conținut nou fiecare îl a intinde pe cel prezent în cadrul jocului. Acestea pot diferi de la coafuri noi, haine, mobila, profesii sau intocmai personalizate și acțiuni pe fiecare nu le-am robust a realiza dinainte (sau am fost cenzurate) în The Sims.

Evident, ca verice conținut strain unui joc, nu vom găsi nicio urmă a acestora nici pe site-ul oficialitati EA (dezvoltatori), nici pe platforme bunaoara Origins de fiindca putem cumpăra jocul în sine și expansiunile mijloc oficiale. Pentru a descărca modurile, va a se impune să mergem la diferitele depozite ale dezvoltatorilor lor. Mai târziu vă vom arăta unele dintre cele mai interesante pentru a vă ușura patima.

Ce considera EA din-spre moduri?

Este fezabil să credeți că, la fel ca și alte conținuturi fiecare sunt neplăcute pentru alte jocuri, este conținut ilicit și că utilizarea acestuia este penalizată intocmai de compania dezvoltatoare. Nimic nu este mai mult de existenta.

În propriul forum de întrebări și răspunsuri al Electronic Arts, mulți utilizatori au întrebat din-spre legalitatea utilizării acestui tip de conținut. Din iest dovada, compania a avansat o secțiune în fiecare comentează opinia sa cu ochi la aceste moduri . Însă, pe marginit, EA acceptă utilizarea modurilor în cadrul jocului său, însă sub responsabilitatea utilizatorului însuși și, clar, nu îi va apuca pe cei fiecare au iest tip de conținut intins și prezintă erori în joc.

Instalați moduri în The Sims 4

Fiind conținut strain jocului și fiind oareceva avansat de terți, instalarea acestui tip de detenta nu este la fel de ușoară ca una dintre cele oficiale ale acestui joc. Dar nu vă faceți deretica, procedura generală este simplă și, în catifea, dacă este neaparat un pas subsidiar, creatorii înșiși o indică de invat în depozitele lor.

Primul pas pentru a le a se cuveni a sluji este să activați-le din joc în sine:

  • Va a se impune să porniți The Sims 4 și, pe ecranul de încărcare al jocului, faceți terci pe butonul cu cele trei puncte din mlastina din dreapta sus.
  • În iest lista de bucate accesați „Opțiuni de joc”. Aici musai să bifați scatuica „Activați conținut personalizat și moduri” și „Modificări script permise” . Amintiți-vă că de orisicare dată când jocul este actualizat, această casetă va fi dezactivat mecanic . Va a se impune să vă conectați din nou după orisicare actualizare pentru a o reactiva.
Vezi mai mult:  Obțineți mai multe de la cel mai bun convertor YouTube în MP3 care funcționează uimitor

Acum este momentul să începeți să descărcați moduri biban american tot. Vă recomandăm să evitați confuzia și să detectați defecțiunile imediat, să le clasificați în foldere în funcție de tematică, adică coafuri, mobila, profesii etc. Apoi va a se impune să adăugați aceste foldere la o anumită sina din ordinator. Dar mai întâi, musai să faceți o mică refacere a unui legitimatie pentru a a se feri greșelile.

Indiferent dacă aveți ferestre din PC sau a Mac, musai să accesați fișierul documente de sina / Electronic Arts / The Sims 4 / Mods . În iest folder, vom adăuga toate modificările pe fiecare le descărcăm. Dar înainte, așa cum am menționat, musai să modificăm acel mic fișier faimos „Resource.cfg” . Faceți terci dreapta pe aiesta și deschideți-o cu aplicația Note de pe ordinator. Aici, la sfarsit, musai să adăugați următoarele rânduri:

PackedFile * / * / * / * / * / * / *. Pachet
PackedFile * / * / * / * / * / * / * / *. Pachet

Prin consecinta, documentul sfarsit va arăta asemenea:

Acum salvați valoare absoluta și totul este pregătit pentru a începe să descărcați moduri și să le copiați în iest folder. Amintiți-vă că le puteți a ierarhiza în subdosare în cadrul acestuia.

Cele mai bune moduri gratuite pentru The Sims 4

Acum, că știți tot ce este solemnel din-spre aceste expansiuni neoficiale de joc, vă aducem o compilație a celor mai bune moduri pentru The Sims 4.

Sim designuri credibile: Ikea de mobila pentru Sims

În cazul în fiecare mobilierul jocului personal și extinderile mijloc sunt scurte, în Sim designuri credibile veți cu siguranță găsiți ceea ce aveți necesitatile. Veți capata din diferite modele pentru camerele dvs., mai multe canapele, mese, scaune, plante și un proci intins. Cel mai bun mestesug este că avem o tinda excelentă pentru a găsi mobila nou și, după localizarea acestuia, va a se impune tocmai să facem terci pe descărcare și să îl adăugăm în folderul mods.

Asian Adventures World

Unul dintre cele mai cunoscute moduri pentru schimbările mijloc din joc este Asian Adventures World . Această detenta funcționează pe pachetul oficialitati al The Sims 4 Vampires, transformând cartierul Forgotten Hollows într-un cvartal nipon. Străzile vor fi pline de cireși, gheișe și samurai.

Vezi mai mult:  Colecția nouă IKEA și LEGO: BYGGLEK pentru stocare

Animale de roata jucabile

Dacă ați jucat unele dintre expansiunile pentru animale de roata ale lui Sims, pesemne că v-ați gândit la un ceas dat cât de agreabil ar fi să puteți a stapani fizic animalele de roata. Ei placut, cu Animale de roata jucabile mod puteți a efectua această observare să devină existenta. Vom a efectua diferite acțiuni, apatic dacă facem terci pe alte animale de roata, pe ale noastre sau pe sims.

Felie de păduchi

Acest Felul vieții este un mod fiecare oferă sim-urilor noastre mai numeros realism. Vom cuprinde cum aspectul acestora variază până la punctul de a a destina înroșirea pielii, putând recunoaste fazele beției apoi când beau, acnee etc. Vom capata, de astfel, diferite aspecte noi ale personalității și noi funcționalități în smartphone-ul nostru. Sim-urile sunt mai realiste ca oricând.

Facturi SBank

Și vorbind de realism, nu ți s-a părut puțin neobisnuit că, de când ai început să joci The Sims, au dement tocmai o factură acasă și de același tip. Ei placut, asemenea încât experiența să fie cât mai aproximativ de existenta, Facturi SBank mod vă va a efectua să primiți facturi pentru toate cheltuielile pe fiecare le au sim-urile dvs.: apă, lumina electrica, mobiliar, internet etc.

Centrul de comandă MC

Descriind ceea ce Centrul de comandă MC Modul este ostenicios, deoarece constă de magie dintr-un set enciclopedic de moduri. Printre acestea vom găsi unele fiecare permit adolescenților să rămână însărcinate sau, intocmai, fiecare extind numărul profesiilor existente sau aspectul trupesc al personajelor noastre. Vă recomandăm să aruncați o ochi, deoarece schimbă ajunge de multe elemente ale jocului.

Moduri de mobila

Următoarea listă compilează mai multe elemente de mobila pe fiecare le putem capata datorită acestor moduri:

Moduri de configuratie

Mai multe moduri „nebunești” pentru The Sims 4

În mod surprinzător, fiind creați de utilizatori din iesi companiei, unii dintre acești dezvoltatori dau pesemne foarte numeros frâu slobod imaginației sau creativității lor pentru a a alcatui unele dintre cele mai nebunești moduri pentru iest joc.

Cariera K-Pop

Datorită acestei extensii a The Sims 4 puteți ajunge un adevărat stea stilului K-Pop . Veți începe de la poziția de audiție până când veți reuși în toate scenariile.

Vezi mai mult:  Samsung Galaxy Buds + vs AirPods 2: Comparație tehnică

WickedWhims

Nu vom a adanci modificările pe fiecare le are WickedWhims mod a efectua în iest joc. O detenta pentru cel mai matur în fiecare vei a se cuveni cuprinde totul, total tot, fiecare până adineauri a fost cenzurat în The Sims.

mortem

Dacă ești un afectuos de realism și de ce să nu-l spui, de lucruri puțin sinistre, Morten mod vă va a da acel realism pe fiecare l-ați dornic apoi când sim-urile mor în joc. Acesta este punctul realismului, încât, după mortalitate, rudele lor vor a se impune să cheme medicul, asemenea încât aiesta să poată institui corpul și câteva detalii mai sumbre.

După ce am făcut o căutare extinsă în această stralucire a modurilor, am găsit ajunge de neobisnuit să nu găsim niciunul dintre fiecare să solicite o plată pentru descărcare.

Singurele modele de afaceri pe fiecare le-am găsit în jurul modurilor au fost două:

  • Sisteme afiliate : Folosind platforme bunaoara Patreon, dezvoltatorii au trebuincios utilizatorilor fiecare se bucură de patima lor să adopte unele dintre modelele de „recompensă” pentru patima lor. Ce ar incasa acești utilizatori în troc? Ei placut, intre altele, accesul varatic la moduri, verificați-l cu dezvoltatorul însuși înainte de a a efectua un nou mod, chaturi private pentru a a articula între ei din-spre joc. Dar conținutul numai nu a fost niciodată menționat, adică nu ar incasa neam pe fiecare alți utilizatori fiecare nu plăteau posterior să nu-l poată dobândi ineficient.
  • Donaţii : ca și în alte proiecte, mulți dezvoltatori adaugă un capsa de donație prin Paypal, asemenea încât verice utilizator să poată a efectua o donație altruistă pentru patima lor.

Prin consecinta, înțelegem din iest mestesug că, deoarece este o emitere externă a jocului și extinderi originale, solicitarea unei plăți ca o cerință obligatorie pentru a obține cinevasilea dintre aceste moduri este într-un fel ilicit. În invidie faptului că dezvoltatorii de jocuri și compania în sine acceptă existența și includerea acestor expansiuni interne.

Te uiți: Cele mai bune moduri pentru Sims 4: Cum să le descărcați pe PC sau Mac

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply