Cele mai bune jocuri Vampire pentru iPhone

Jocuri Vampire pentru iPhone

Legende întunecate

Joc MMO conceput pentru dispozitive mobile. Deveniți un vampir vesnic, cu colți mortali, cu o viteză superioară și o posibilitate supranaturală. Va cuveni să urcați de pe străzile din Carvina în culmea societății vampirilor. Ai puteri vampirice înfricoșătoare pentru a a elibera cu oricare stadiu. Explorați lumea și săriți peste-curcubeu peste-curcubeu patruzeci de niveluri de aventură multiplayer.

Aventuri în Hotel Transilvania

Controlează-l pe Mavis, orisicare îi lasă pe cei adorabili, dar răutăcioși, să scape de puii lupi și sunt asasi pe toate etajele Hotelului Transilvania. Misiunea ta se va a focaliza pe rezolvarea toată această scapatare, asadar încât mătușa Lydia să-și poată creste penitenta. Alegeți toate plantele și colectați monede pentru a a merge plăti renovările evitând inamicii și capcanele pe orisicare le veți găsi pe traiect.

Vampire’s Fall Origins RPG

Jocul RPG axat pe vampiri. Povestea se concentrează spre locuitorilor din Vamp’Ire orisicare s-au bucurat întotdeauna de o viață plină de tihna și norocire. Dar deodată au început să se răspândească zvonuri impotriva un purtător de farmec întunecată: un Maestru Warlock. Temându-se că zvonurile sunt adevărate, orașul adună o miliție pentru a se pregăti de cele mai rele. Ești un boboc orisicare insistă să apere poporul. Ceea ce nu știi este că menire te-a pregătit pentru oareceva particular …

Este limba-cucului?

Este dragoste

Dacă sunteți afectuos de jocuri în orisicare se citi o nascoceala, aiest lucrare este imaterial pentru dvs. Ne confruntăm cu un otome hispanic interactiv în orisicare sunteți nou-veniți la Mystery Spell pentru a a merge urmări cursurile interesante și ezoterice ale universității sauca atipice. Va cuveni să freci umerii cu diferite personaje tare ciudate și să te înarmați cu neinfricare pentru a înfrunta cineva dintre cei mai lipsiți de autoritate: Drogo. Evident, cesta este un joc orisicare este nimerit conj în cazul în orisicare sunteți un fan al poveștilor de limba-cucului și al tuturor jocurilor orisicare spun aiest tip de nascoceala.

Vezi mai mult:  Cele mai bune carcase Amazon pentru iPhone 7 și iPhone 8

Nosferatu – Fuga de la Soare

Ești cel mai chipeș, cel mai accelerat și cel mai bun vampir orisicare a existat vreodată. Ar cuveni să obțineți cel mai gramada scor de pe planetă, dar ar cuveni să acordați întotdeauna atenție locului în orisicare veți cădea când săriți. O greșeală samite conveni să te facă să termini jocul în orisicare te afli. Controlul este suficient de neincarcat în aiest joc și este însoțit de câteva jocuri fantastice 2D, conj și de o muzică excelentă.

Infectează-i pe toți: Vampiri

Misiunea ta în aiest joc este suficient de simplă, deoarece musai să transformi toți oamenii pe orisicare îi întâlnești pe stradă în vampiri. Are diferite atacuri pentru a a merge conveni la cât mai multe persoane orisicare sunt pe stradă. Cu cât sunt mai mulți oameni orisicare vin de partea ta, cu atât mai tare cu cât toate acestea vor începe să participe cu a sprijini la cucerirea ta. Deși nu este un joc gratis, te vei a se desfata tare cu aiest joc terminal.

Și tu, ce jocuri de vampiri știi?

Te uiți: Cele mai bune jocuri Vampire pentru iPhone

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply