Cele mai bune jocuri gratuite de construcție pentru Android 2019-2020

În această listă vom găsi diferite alternative și diferite tipuri de jocuri, deși toate au același postas apelativ: constructii. Ce să construiți și cum să construiți, conj și tipul de grafică pe cine o preferați. Să începem cu tabel.

Oraș de construcție

Construction City este un joc de construcție deoarece poți a comanda 12 utilaje diferite , cum ar fi macarale, excavatoare, camioane, tractoare, elicoptere, stivuitoare și multe altele. Are 9 distinct hărţi cu mai departe de niveluri 189 vacant, conj și un etaj librar asadar încât să puteți fauri propriile dvs. hărți și puteți, de intocmai, să le partajați cu prietenii.


Constructii Oraș 2

Evoluția orașului Construcction ocupă locul doi pe această listă. În această a doua fatalitate cea mai dezvoltată, avem 25 de vehicule integral mobile, 5 lumi tematice, 120 de niveluri cu actualizări săptămânale și sunete și grafică prezentabil implementate.


Oraș de construcție 2 Iarna

Versiunea de iarnă a construcției City 2 ne a produce integral distinct temă și hărţi , conj și 48 de niveluri noi să joc tot timpul zilei. Dacă v-au plăcut cele două jocuri anterioare, vă va plăcea această a treia ediție.


Simulatorul de construcții 2 Lite

Acest joc este un Simulator , asadar tipul de grafică pe cine îl aveți se află la un alt etaj. Obiectivul său este să fie practic , așa a făcut 3D grafică și texturi vartos prezentabil redate. Dacă vă pofta simulatoarele, aiest deala vă va a se distrage fără îndoială ore întregi. În aiest joc putem dezvoltă-ne pe ale noastre construcţie roata , cu mai departe de 60 de comenzi și 40 de vehicule . Desigur, este versiunea lite, așa că, dacă vrem mai departe, va cuveni să obținem versiunea plătită.

Vezi mai mult:  Cum să activați și să efectuați apeluri Wi-Fi la toate mărcile


City Island 5 – Tycoon Building Sim Offline Sim

Acesta este un oraș constructii joc în cine vei a ajunge primarul unui oraș mic, începând cu o insulă. Poti deblochează insulele să-ți construiești noile orașe. În majoritatea jocurilor de ridicare a orașului, gestionați un unic oraș, dar în Insula orașului 5 vă veți a creste orizonturile către insule noi, fiesce având o temă și o suprafață diferită pentru a a temeia un oraș. Acest joc de construcție pasamite să de intocmai fi jucat fără Internet .

Bridge Simulator de construcții

V-ați imaginar vreodată construirea podului de la Londra? Acest joc vă va a aseza inginerie și arhitectură abilități la cel mai înalt etaj. Nu va cuveni construieste poduri într-un granita consfintit, dar va cuveni să reușiți să o faceți adevarat, dacă nu, nu veți a se cuveni merge la nivelul următor. Fără îndoială, un joc neobisnuit și agreabil.

Block Craft 3D Simulator ineficient

Pentru minecraft și iubitorii lumii de pixeli, Block Craft este un prefacanie joc al cărui tinta este să construiește-ți propriul oraș . Sub un prochimen blocului , puteți a temeia nenumărate clădiri și case. În catifea, are un multiplayer valoare absoluta, asadar încât să vă puteți dansa cu prietenii și să vă ajute să vă construiți lumea.

Utilaje constructii Crew 3D

Construction Crew 3D este un alt joc a cărui temă constă în lumea pixeli . În aiest joc vei capata mai departe de Vehicule 15 cu efecte fizice reale, mai departe decât misiuni 120 , lumi 4 și efecte de bubuire vartos grafice și elemente grafice cine fac ca jocul să fie un gramada jocuri experienţă . Categoric merită încercat.

Vezi mai mult:  Cum să transferați ușor datele de pe Android la iPhone

Lumea construcțiilor – construirea unui oraș

Aceasta este o Joc de construcție 2D pregatit din mai departe de 6 lumi disponibile a a reconstitui, cca niveluri 100 bazat pe fizică realistă pentru a a produce acea ocara de realism la joc și aproximativ Vehicule 50 vacant pentru a a stabili. Fără îndoială, un joc distinct cine completează și închide această listă.

După cum putem stapani, există un deala crucit categorie a jocurilor cu medii, grafice și stiluri integral diferite din aceeași temă. Ți-a plăcut cineva dintre ei? Comentați-vă preferatul și împărtășiți-vă gândurile cu noi.

Te uiți: Cele mai bune jocuri gratuite de construcție pentru Android 2019-2020

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply