Cele mai bune jocuri de cai pentru Android, plimbare pe distracție

Există jocuri de cai de tot felul. Călărește-i, având grijă de ei și oblu alergând cu ei. Vom preconiza tot felul de jocuri, asadar încât să vă placă tipul de jocuri fiecine vă placere caii, să găsiți un joc fiecine vă place.

Simulatorul de cai: Cowboy Rider – The Cowboy Rider


Primul joc este Simulatorul de cai: Cowboy Rider. În aiest joc vom ajunge cu leul nostru printr-un oraș și vom a se cadea a pustului tot ce găsim. Un mod agreabil și neobisnuit de a intampla cu leul nostru.

Horse Derby Quest 2016 – Curse de obstacole cu leul tău


În aiest caz nu mai musai să umblăm printr-un oraș distrugând totul. În aiest caz, va a urma să facem curse de cai cu obstacole, așa că va a urma să vă stăpâniți leul pentru a-l confectiona și a îmbunătăți în cadenta.

Foto Finish Horse Racing – Clasic curse de cai


Și lăsând cursele cu obstacole retras mergem la cele mai clasice curse de cai. Unde va a urma să îți depășești toți rivalii pentru a câștiga primejdie.

Jumping Horses Champions 2Free – Salt Obstacle


Mai întâi am văzut cursuri cu obstacole. Apoi cursele netede, pentru că asasi ating obstacole. În aiest joc, va a urma să vă antrenați leul pentru a fi cele mai bune sărituri ale obstacolelor fiecine sunt plasate înainte.

Pret: netrebuin-cios

Spectacolul lumii de cal – Saltul calare

Și continuând cu salturile pe fiecine le avem Salonul Mondial al Calului. În aiest joc va a urma să sărim și cu leul nostru, dar într-un mod mai agreabil și cu o grafică mai colorată.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe 6 pentru curățarea computerului 2019

World Horse – Calul meu


În aiest joc, catre diferentiere de launtric, va a urma să avem grijă de caii noștri. Bineînțeles că o putem călări, dar mai selectionat încercăm să avem grijă de ea, să o pieptănăm, să o spălăm și un proci lungă. Pentru iubitorii de a confectiona cu animalele.

Rival Stars Horse Horse – Deveniți o asterie de curse


Revenim la cursele netede cu Rival Stars curse de cai. În aiest joc va a urma să ne antrenăm leul și abilitățile noastre pentru a a rivaliza în cursele cu o grafică incredibilă.

Calul meu – propriul meu cal


Un alt joc în fiecine va a urma să avem grijă de leul nostru și să-i învățăm noi trucuri, un joc agreabil pentru a capata grijă de propriul nostru fiinta.

Povești de călărie – Construiți-vă lumea


Și în sfârșit am imbogatit Povești de călărie. În aiest joc nu mai aveți abia grijă de leul dvs., vă personalizați și avatarul, puteți incanta online și oblu … Luați o notă de fictiune.

Te uiți: Cele mai bune jocuri de cai pentru Android, plimbare pe distracție

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply