Cele mai bune imagini de fundal pentru Windows 10: 4 UHD, ecran dual …

Dintre toate temele la oricare vă puteți gândi, la toate dimensiunile, în funcție de monitorul dvs. regulat sau indoit cum vrei în HD sau 4K . Fotografii de peisaje, imagini de fundal pentru Windows 10 cu mașini sau fundalurile originale oricare Microsoft a lua la dispoziția utilizatorilor pentru a-și a medalia computerele. Orice doriți să puneți pe sedator sau laptop, sunteți adevarat că veți găsi oaresicine.

Cele mai bune imagini de fundal pentru Windows 10: UHD 4k, ecran dual ...

Cum să puneți un scoarta în Windows 10

Primul materie pe oricare va a urma să-l faceți pentru a a muta tapetul Windows 10 este descărcarea imaginii sau imaginilor pe oricare le doriți de pe oricine dintre paginile web pe oricare le veți găsi în cest paresimi. După ce faceți cest materie, urmați câțiva pași simpli:

 • Mergeți pretu-tindeni pe desktop și faceți chicoteala dreapta
 • Atingeți opțiunea „Personalizați” și veți accesa setările Windows
 • Aici veți a se uita secțiunea „Fond” din oricare puteți a stabili
 • În „Fundal” faceți chicoteala pe meniul derulant
 • Alegeți opțiunea „Imagine”
 • Accesați „Alegeți o oglinda” și atingeți butonul Parcurgere
 • Găsiți a poza sau fundalul pe oricare îl aveți pe calculator electronic
 • Accesați dosarul în oricare vă aflați
 • Alege fundalul ravnitor
 • Apasa pe el
 • Robinet pe butonul „Alege oglinda”
 • Acesta va fi setat automatic ca scoarta

Elegir imagen fondo

O altă opțiune simplă este aceea că o faceți din imaginea în sine:

 • Accesați imaginea dorită pe desktop
 • Faceți chicoteala dreapta pe fișierul respectiv
 • Faceți chicoteala pe opțiune “Seteaza ca oglinda de fundal”

Setați ca fundal pentru desktop

Ecrane multiple

Dacă doriți să plasați un fundal cu mai multe ecrane, îl puteți detecta automatic de către calculator electronic. Din secțiunea „Ecran” a configurației computerului, veți găsi sub-secțiunea „Ecrane multiple”. Puteți a efectua chicoteala pe butonul de detectare, asemenea încât să se conecteze între ele automatic și să puteți a potrivi fundalul la cele trei montorii pe oricare le utilizați.

De invar, este interesant să alegeți amenajarea mozaicului din fundal setări asemenea încât o oglinda cumva fi împărțită în cazul în oricare utilizați ecran indoit sau intreit ecran. Desigur, a poza sau fundalul pe oricare l-ați selectionare musai ajustat la dimensiunea exactă a monitoarelor pe oricare le aveți, asemenea încât să poată fi amplasat prezentabil.

Cum să vă cunoașteți rezoluția

Unul dintre primii pași pe oricare musai să îi faceți dacă doriți să personalizați fundalul desktop este să cunoașteți rezoluția ecranului. Dacă nu, puteți descărca un fundal oricare pare tulbure nu se adaptează înălțimii și lățimii ecranului … Pe ingust, va părea rău dacă rezoluția imaginii nu se potrivește cu cea a computerului. Din cest dovada, și pentru multe alte lucruri, musai să cunoaștem cest amanunt. Dar cumva nu știți intrucat puteți găsi aceste informații.

Există mai multe opțiuni și toate sunt deosebit simple. Primul este să faceți chicoteala cu butonul dreapta al mouse-ului pe fiecare spațiu gol de pe desktop. În meniul oricare va fi afișat, musai să selectați Setări de afișare, una dintre opțiunile pe oricare le veți a se uita în partea de jos. Odată intrat în geam Setări afișare, musai să coborâți în sector Scală și distribuție. Aici veți a se uita oricare este rezoluția ecranului dvs. și o puteți a muta, deși Windows vă va anunța oricare este rezoluția recomandată pentru dvs.

Rezoluție ecran

Există o altă opțiune oricare cumva fi mai rapidă pentru dvs. Dacă căutați imagini de fundal pentru Windows 10 și doriți să mergeți mai sumar, faceți oarecum o căutare Google si a lua ” Care este rezoluția mea pe ecran „. Veți găsi o suma de site-uri web oricare vor a efectua activitate pentru dvs., deoarece detectează automatic oricare este rezoluția ecranului dvs. și vă vor arăta accelerat. În cest fel veți a merge cunoaște aceste informații și filtrați apoi când alegeți fundalul ravnitor sau rezoluția exactă. În cest fel, ne vom garanta că se potrivește extraordinar fără a a rataci detalii.

Rezolvarea ecranului pentru fonduri de ecran cu Windows 10

Descărcați imagini de fundal pentru Windows

Prima opțiune pentru a descărca imagini de fundal pentru Windows 10 va fi să mergeți, mai bine, la Windows. Pe Pagina de asistență Microsoft găsim o secțiune în oricare ne pun la dispoziție o tinda largă de fundaluri, ceea ce compania Redmond numește „Imagini de fundal”. Puteți găsi fonduri Microsoft pentru Windows din fata de asistență, dar și din magazinul companiei intrucat veți a se uita că există sute de opțiuni gratuite dacă atingeți opțiunea „Main Main” din lista de mancare.

Din fata de asistență

Pentru a accesa fata de asistență, pașii sunt deosebit simpli. Primul materie pe oricare musai să-l facem este să intrăm în fata de asistență Microsoft dedicată imaginilor de fundal pentru Windows, menționate în paragraful premergator. Acolo putem a stabili, într-un drop-down, dacă fundalul ravnitor este pentru Windows 10 sau Windows 7. Apoi vom a se duce la ; lista de mancare categoriilor. Putem selectiona, dintre fondurile pe oricare Microsoft le a lua la dispoziția utilizatorului, dintre următoarele ingrijora: Animale, Artă (ilustrativă), Art (fotografice), Autovehicule, Jocuri, Sărbători și anotimpuri, Minuni naturale, Locuri și peisaje, Plante și flori, imagini de fundal de aruncator, etnie și panoramice.

Microsoft

Când afișăm una dintre aceste categorii găsim o listă largă de imagini, deși nu le vom a merge a se uita încă. Ce vom găsi dacă vom afișa Categorie Locuri și peisaje va fi o listă cu titluri conj „Obțineți scoarta de landsaft targovet din Yokohama (Japonia)”. Dacă facem chicoteala pe acea oglinda, o putem a se uita. Procesul cumva fi ceva dificil, deoarece nu vom a merge a se uita miniaturile fondurilor, asadar decizia între una și alta este mai complexă, musai să faceți chicoteala pe diferitele link-uri pentru a a se uita fotografiile și atunci veți a se reflecta la selectați celalalt și așa mai mult cu toate. Este variat de majoritatea paginilor de scoarta în oricare putem a se uita cum arată fundalul și atunci îl putem mări pentru a-l descărca.

Fondos Microsoft

După ce am categoric imaginea pe oricare ne place cel mai numeros să o punem ca fundal pentru desktop, o vom a efectua faceți chicoteala pe el cu butonul din dreapta și noi vom Salvați-l în sistemul nostru, pentru a a merge fi posterior setat ca scoarta. Lucrul bun dupa cest site web este cantitatea de imagini pe oricare Microsoft le a lua la dispoziția utilizatorului, deoarece în cadrul fiecărei categorii găsim o listă uriașă de fotografii. Lucrul rău este că ne va lua numeros anotimp să decidem, deoarece nu putem a se uita miniaturile fiecărui fundal.

Din magazinul Microsoft

Mult mai ușor este să mergi la magazinul Microsoft și descărcați fondurile oficiale pentru Windows pe oricare le a lua la dispoziția utilizatorilor. Pentru a obține rezultatul, va a urma să filtrați cu o suma de opțiuni: Apăsați pe Main neutil în secțiunea liste și alegeți Aplicații în departamente. Accesați Disponibil pe… PC și selectați „Personalizare” în secțiunea categorii. Odată intrat, atingeți „Teme” și veți a se uita toate opțiunile pe oricare le puteți descărca neutil.

Puteți descărca întreaga temă cu un pacioc de imagini oricare se vor a muta automatic, asemenea încât să vă bucurați întotdeauna de un fundal de natura. Există multe ingrijora diferite , de la figurile Funko Pop la pinguini, delfini sau peisaje pline de flori și natură pe oricare le puteți amplasa pentru a teleporta într-un alt loc de fitece dată când porniți computerul de comptoar. Când atingeți „Obține”, ista vă va pleca automatic la Microsoft Store și de colo va a urma să atingeți din nou butonul corespunzător și ista va fi tins.

fondos de ecran pentru Windows 10

Pachetele de esenta pe oricare le descărcați din magazinele Microsoft permit schimbarea imbelsugare de fitece dată. Îl puteți descărca de pe linkul premergator și după ce îl aveți, faceți chicoteala pe butonul din dreapta pe fiecare spațiu de pe ecran și accesați Personalizare> Teme. De aoace vom a se uita chestiune descărcată premergator și dacă atingeți secțiunea „Fundal” puteți a stabili cât de des doriți să fie schimbată. Permiteți-vă să alegeți o zi, șase ore, fitece oră, la fitece treizeci de minute sau la fitece zecer minute. Deci nu va a urma să fiți conștienți de schimbarea continuă a imaginii și veți a merge compune întotdeauna anotimp să vă surprindeți.

tematică

Imagini de fundal generale

Fotografii de tot felul, creații realizate de designeri, imagini cu toate temele posibile pe site-uri web generaliste, intrucat veți găsi tot felul de imagini de fundal pentru Windows 10. Dacă sunteți în căutarea de pagini intrucat puteți găsi un pic de toate până când veți obține cevasilea oricare vă a determina tu, acestea sunt cele mai bune opțiuni.

deviantart

Fanii artistici au cel mai bun magazie de scoarta Windows 10 pe Deviantart. Deși este o pagină web intrucat există tot felul de modele și imagini, aceasta are și propria secțiune pentru imagini de fundal și oarecum folosiți lupa pentru a găsi ce doriți . Avantajul Deviantart este că nu veți găsi imagini de fundal cu imagini din filme, jocuri terminal sau peisaje, ci sunt creațiile altor utilizatori, modele artistice oricare vă pot a efectua ecranul inegalabil și variat de alții. Deoarece sunt creații ale altor utilizatori, veți a merge a parcurge în informații „drepturile” sau obligațiile pe oricare le aveți.

Cele mai multe dintre ele sunt marcate ca imagini de fundal pentru uz particular, asemenea încât să le poți descărca neutil fără nicio problemă, dar nu vei a merge încărca imaginea pe rețelele de socializare sau pe fiecare pagină web. În ceea ce privește catalogul, Deviantart este mai scăzut decât alte site-uri web din această listă, dar numeros mai mestesugit și cu modele unice pe oricare nu le veți găsi pe niciun alt site web.

deviantart

Wallpaperswide

Dacă ceea ce vrei este un site sadea cu o interfață ușoară, ista este oaresicine dintre cei mai buni. Unul dintre avantajele fali, ca și în altele, este că va detecta automatic rezoluția ecranului și raportul, asemenea încât să se ajusteze fără a fi epilepsie să știți oricare este mai bun. De invar, puteți a stabili sau filtra fizic în funcție de legamant sau de rezoluție.

O altă dintre cele mai bune opțiuni de pe cest site web este aceea că are secțiuni specifice pentru toate tipurile de monitoare: wide & ultrawide, hd & ud, pentru monitoare duble sau monitoare triple. Deci vei compune întotdeauna cevasilea oricare se adaptează ecranelor tale. De invar, are o colecție friguros de categorii, cum ar fi animale, arhitectură, distracție, jocuri, mâncare, computere, orașe, desene … Și în fitece spe-cie veți găsi subcategorii oricare fac totul mai inteligibil.

Când vă aflați în fundalul oricare v-a plăcut, veți a se uita toate rezoluțiile sau formatele în oricare este vacant, pe lângă etichete sau categorii. Alegeți-l pe cel oricare se potrivește monitorului dvs. și imaginea se va descărca automatic. În velur, veți a merge a se uita, de invar, în partea de jos a paginii, o suma de imagini de fundal sau de fundal aferente oricare vă pot privi. Are oaresicine dintre cele mai complete și interesante cataloage dacă sunteți în căutarea de natura și diversitate cu fonduri pentru Windows 10.

Imagini de fundal largi

Wallhaven.cc

Wallhaven este oaresicine dintre cele mai bune site-uri web dacă căutați imagini de fundal pentru Windows 10 și are peste-soare 700,000 de imagini de fundal HD oricare sunt încărcate de diferiți utilizatori. Putem filtra după hashtag-ul vulgar iute ce deschidem site-ul, dacă dorim să fim îndepărtați de cele mai de reiesire, cum ar fi fetița nascocire, știința ficțiune, faptura sau minimalismul, de oglinda. Dar și tu poți folosiți motorul de căutare pentru a găsi bine Ce vrei . Este oaresicine dintre cele mai complete dacă îți place ficțiunea, fantezia sau animeul, deoarece vei găsi o spe-cie specifică pentru maiestrie japoneză.

Vezi mai mult:  Putere Motorola Moto G8 vs Moto G8 Plus: Comparația

De invar, puteți a se servi filtrele pentru motoarele de căutare pentru a găsi cevasilea oricare să se potrivească bine cu ceea ce doriți pe computerul dvs.: puteți a stabili rezoluția, raportul și culoarea. Și puteți selectiona imaginile în funcție de relevanță, la întâmplare, după cele mai vizionate sau după soroc în oricare au fost adăugate pe fata web. Odată intrat în fundalul ravnitor, veți a se uita câteva detalii dupa ista, cum ar fi etichete, microgram de culori, vizualizările pe oricare le-a avere, care este creatorul, timpul încărcat … Și îl puteți a lua pe ecran integral pentru a ști dacă vă place sau nu. Odată pricopsit aoace, îl puteți descărca.

wallhaven

Desktop-uri simple

Dacă sunteți în căutarea pentru cevasilea deosebit sadea și usor, Simple Desktops este posibil oaresicine dintre cele mai bune site-uri web pe oricare le puteți a se servi pentru a găsi imagini de fundal. Puteți căuta imagini de fundal pentru Windows 10, deși catalogul nu este exagerat culant sau sunt exagerat multe opțiuni, dar ele cumva fi fudul dacă ceea ce căutați este cevasilea sadea, fără fotografii sau detalii complexe. Nu există categorii sau etichete, pur și sadea va a urma să vedeți fundalurile pe fata principală și îl puteți lovi pe cel pe oricare doriți să îl descărcați.

După ce doriți, imaginea se va despica friguros și puteți a efectua chicoteala dreapta pentru a o descărca. Figuri a se reduce, culori de toate tipurile și modele moderne și atractive pentru toate ecranele. Nu este cea mai bună opțiune dacă căutați fotografii sau masla sau dacă doriți o rezoluție în ultra HD, dar cumva fi nimerit dacă doriți cevasilea deosebit de bază, fără distrageri pentru a a lua pictogramele pe calculator electronic. De invar, puteți descărca aplicații pentru Mac, IOS sau Android dacă doriți fondurile pentru aceste sisteme de operare.

Desktop simple

Wallpino

Wallpino are mii de fonduri diferite pe categorii și vă puteți înregistra dacă doriți să salvați favoritele și să le aveți pe toate cele pe oricare doriți să le localizați. Sunt mai numeros 10,000 conceptual imagini de fundal , mâncare și băutură, natură, oameni, spațiu, fotbal; sportul cu manusi. Operația este deosebit asemănătoare cu celelalte: atingeți secțiunea oricare vă interesează cel mai numeros și în cadrul acesteia veți găsi subsecțiuni. Odată pricopsit în subsecțiune, veți a merge a se uita ; lista de mancare de fonduri pentru Windows 10 vacant pe web.

Alegeți-o pe cea dorită și veți a se uita toate rezoluțiile disponibile în funcție de tipul de ecran, de sistemul de operare (pentru iPad, Pentru iPhone…) Și imaginea va fi descărcată automatic pe computerul dvs. și o puteți amplasa ca fundal. Nu sunt fotografii sau fundaluri distinct de originale, dar sunt o opțiune bună dacă căutați o friguros diversitate de imagini din oricare să alegeți.

Wallpino

Xtrafunds

Xtrafondos este un site web pe oricare urmează să îl găsim mii de imagini de fundal de înaltă definiție de multe ingrijora. Animale, fotbal; sportul cu manusi, cinematograf și televizor, jocuri, celebrități, mașini … O complex de categorii pentru a filtra fondurile în funcție de ceea ce ne interesează cel mai numeros sau de ceea ce vrem să punem ca scoarta pe computerul nostru. Dar dacă nu suntem chiar dupa ce ne dorim fundalul nostru, ce persoana sau ce landsaft, ci ce masla musai să aibă, pentru că ne place sau pentru că se potrivește cu decorarea zonei în oricare se află ecranul, Xtrafondos ne oferă opțiunea de filtrează dintre miile sauca de imagini după masla.

Astfel, putem a stabili un fundal palid, roz sau vanjos și vom găsi toate fundalurile acelei culori disponibile, în toate nuanțele, deși aoace temele vor fi amestecate. Este o opțiune deosebit interesantă dacă avem o masla preferată sau dacă prin design credem că acea masla va fi cea perfectă pentru a fi fundalul desktopului nostru.

xtrafondos

Imagini de fundal stoc

Stocul de fundal este, așa cum îi arata numele, un dugheana de scoarta pentru desktop. Când intrăm pe site-ul lor web, găsim două coloane, la dreapta și la stânga, cu opțiuni de filtraj. În columna din dreapta, așa cum am văzut în alte pagini similare, vom compune o listă de subiecte, cum ar fi ca animale, mașini, natură, fotbal; sportul cu manusi, celebrități … În partea opusă, în columna din stânga, vom compune alte opțiuni de filtraj oricare pot fi mai interesante pentru a a se duce oblu la un scoarta pe oricare îl putem a intrebuinta.

Tot în această zonă vom a merge diferenția între imagini de fundal pătrate, orizontale, HD, mobile și tablete, cu diferitele lor măsurători de înălțime și lățime prezentabil stabilit, asemenea încât fitece utilizator descarcă imaginea de fundal oricare se potrivește cu rezoluția sa.

Wallpaperstock

Bănci de imagini fără drepturi

Dincolo de utilizarea lor ca imagini de fundal, aceste bănci de imagini ne a da să folosim fotografiile pentru site-ul nostru web sau pentru fiecare creație, deoarece sunt libere și fără drepturi. Există o mulțime de tipuri și fotografii diferite, deși nu sunt destinate ca imagini de fundal pentru Windows 10, dar pot fi o opțiune alternativă pentru toate cele anterioare dacă sunteți în căutarea mai multor varietăți , Etc

Pixabay

Pixabay este o bancă de imagini intrucat poți găsiți fotografii gratuite și fără drepturi de izvoditor să folosești nu oarecum imagini de fundal pentru Windows 10, ci și site-ul sau blogul tău, dacă ai epilepsie. Nu are cele mai bune modele pe oricare le veți găsi pe Internet, dar marele folos este că ista are tot felul de ingrijora disponibile și un fisier de gata două milioane de imagini. Trebuie oarecum să utilizați motorul de căutare pentru a găsi ceea ce doriți să puneți fundaluri Windows și este extraordinar dacă căutați peisaje, ceruri sau imagini ale naturii, de oglinda. Există însă și fotografii de resurse de toate tipurile și pentru toate gusturile.

Descărcați fotografii gratis în Pixabay

Stoc independent de natură

Dacă sunteți în căutarea de imagini dupa natură, stocul neutil de natură este una dintre cele mai bune bănci gratuite de imagini. Nu este ca asemenea un site web pentru a descărca imagini de fundal pentru Windows 10, ci este un site web cu imagini pe oricare le puteți a se servi oricând aveți epilepsie și cum aveți epilepsie: acestea sunt nemarginit gratuite, fără drepturi și gratuite … Chiar și așa, veți găsi o mulțime de peisaje și fotografii de natura pe oricare le puteți compune ca scoarta pentru Windows 10. Interfața nu este cea mai confortabilă apoi când alegeți chestiune, dar puteți a merge etichetele sau utilizați motorul de căutare pentru a găsi un imaginea exactă: un declin de regina, arina, nori, munți …

Free-Nature-stoc

Pexels

În Pexels vom a merge descărcați fotografii și videoclipuri neutil, fiind asemenea o bibliotecă multimedia completă oricare ne va a ajutora, de invar, să găsim acele imagini de fundal pe oricare le căutăm. Are un motoriu de căutare, așa că dacă avem o temă conj iubire, țară sau mașini în desteptaciune, pur și sadea introduceți cest cuvânt în motorul de căutare și ne va arăta iute mii de rezultate. Apoi putem filtra după masura, pentru a a inlatura acele imagini oricare nu ne servesc prin orientarea lor și să găsim bine cea oricare ne incanta cel mai numeros atenția și ne place să o descărcăm și să o definim în ultim ca scoarta. Opțiunile dvs. de filtraj includ orientarea, dimensiunea (greutatea imaginii) sau culoarea.

Pexels Descarga gratis fotografii

Deconectați

Unplash este un pupitru de imagini fără drepturi, gratuită și gratuită pentru noi toți să le folosim așa cum vrem. Iar una dintre aceste utilizări cumva fi aceea de a a se salaslui ca fundal desktop una dintre acele instantanee pe oricare le vom găsi pe cest site web. Are mai multe opțiuni de filtraj, de oglinda oferă o filă Sustenabilitate, cu imagini atât de peisaje iele, cât și de materiale plastice oricare strică mediul înconjurător.

Aceasta este o campanie de strângere de bani pentru proiecte ecologice. De invar, găsim un motoriu de căutare, oricare să filtreze după cuvinte acordor acele subiecte pe oricare căutăm imagini și mai multe file predefinite cu fotografii cu animale, natură, călătorii, tehnologie … Unele dintre aceste fotografii vă pot a sluji expres pentru cazna dvs., dar dacă căutați Este un fundal pentru desktop, îl veți găsi în siguranță dintre miile de imagini pe oricare le păstrează pe serverele sauca. Dacă îți place cazna unuia dintre creatorii oricare își încarcă fotografiile pe cest site web, poți să îți urmezi lucrările pe profilurile Unplash.

Descărcați fotografii gratis în Unplash

Freepik

Freepik este un site web intrucat vom a merge găsi tot felul de imagini. Din vectori, către PSD pentru a publica mai târziu la capriciul nostru și, negresit, fotografii. Fotografii, modele sau pur și sadea texturi, pe oricare le putem a se uita și descărca pentru a a se salaslui ca noul nostru fundal pentru desktop. Când intri în Freepik, pur și sadea accesați a toarce fotografii, introduceți un cuvânt acordor în motorul de căutare sau mergeți în sector filtrelor, în colțul din dreapta sus, intrucat puteți a stabili între vectori, fotografii, PSD sau pictograme, alegeți să afișați oarecum imagini gratuite, să presetați o masla, orientarea imaginii … Când aveți a selectionare toate filtrele pe oricare doriți să alegeți imaginea oricare va a apuca tapetul dvs., musai oarecum să alegeți imaginea și să o descărcați pe calculator electronic.

Freepik

StockSnap.io

Acest site web ne cumva a ajutora, de invar, să găsim imagini de fundal pentru Windows 10 pe computerul nostru în această bancă gratuită de imagini. StockSnap.io este o pagină intrucat vom găsi mii de imagini de înaltă rezoluție, cu un fisier oricare este marit în fitece săptămână și oricare ne va darui un gologan uriaș de fotografii, asemenea încât să îl putem găsi pe cel oricare se potrivește stilului nostru de a a apuca tapetul nostru.

În motorul său de căutare putem a baga un cuvânt acordor, de oglinda „călătorie” și iute vom compune la dispoziție un fisier friguros de imagini pe acea temă specifică. Când vom a se uita oaresicine oricare ne place, va fi fudul să îl selectăm și să îl descărcăm pentru a-l compune pe computerul nostru și vom a merge seta acel nou scoarta nou selectionare.

Stocksnap

Flickr

Flickr este cevasilea de genul unei rețele sociale de poza, un site web în oricare fotografii își pot încărca instantaneele pentru a le împărtăși cu alții. Dacă doriți să utilizați Flickr pentru a a stabili un nou scoarta, cu o poza bună, musai să urmați pașii următori. Intrați pe site-ul lor și veți a se uita un motoriu de căutare, colo puteți a lua cuvântul acordor dupa ceea ce căutați, de oglinda, Lamborghini, dacă sunteți amator de mașini.

Când selectați fotografii de căutare, veți a se uita toate fotografiile oricare au această etichetă pe web. Dar pentru a civiliza în reluare căutarea aveți și alte filtre, cum ar fi după cum selectați după masla, alegând o licență Creative Commons pentru a vă garanta că nu profitați de lucrările altcuiva … Când alegeți o poza, puteți lăsa un nota autorului, mulțumiți-i pentru cazna sa și descărcați imaginea pentru a compune un scoarta nou.

flickr fotos yahoo

Pxhere

Pxhere este o altă bancă gratuită de imagini, dar în cest caz va a urma să vă înregistrați dacă doriți să profitați de miile de imagini pe oricare le au în colecția lor. Dacă nu sunteți înregistrat, nu veți a merge descărca fotografiile pe oricare le vedeți pe web. Procesul de căutare pe web este analog cu cel al altor pagini cu același scris. Puteți căuta după cuvinte acordor, filtra după masla, prin rezoluția ecranului dvs., puteți găsi imagini similare … De invar, și aceste informații vă pot privi, în multe cazuri veți compune Informații EXIF ​​ale fișierului, adică veți ști când a fost făcută imaginea respectivă și cu ce cameră și cauza. Dacă sunteți pasionați de poza, aceste date vă vor arata multe dupa a poza în cauză.

Vezi mai mult:  Cum să recuperați parola Facebook fără e-mail și cu mobil

Pxhere

Fundaluri tematice

Poate că nu doriți să navigați între sute de site-uri web intrucat există categorii, filtre și opțiuni de căutare, dar este practicabil să fiți deosebit chiar dupa ce doriți: puneți un scoarta cu mașini, Crăciun, jocuri terminal sau ultima suma pe oricare ați văzut-o Netflix sau HBO. În cest caz, există site-uri web cu monotemă imagini de fundal pentru Windows 10 de ceea ce te interesează.

Imagini de fundal automobil

Dacă ale voastre sunt mașini, puteți a medalia fundalul desktopului cu o oglinda spectaculoasă a unei mașini fotbal; sportul cu manusi, a unui motoriu friguros sau a unei mașini de design futurist, datorită acestui site special în imagini de fundal cu mașini.

Imagini de fundal automobil HD

La intrarea pe cest site web, vom a se uita o selecție de imagini și diferite opțiuni de filtraj, asemenea încât noi să fim cei oricare decidem ce poza ne va a medalia desktopul. Putem selectiona dintre cele mai recente imagini încărcate pe web, cele mai descărcate, cele mai impoporare sau, dacă dorim un fundal pentru o anumită marcă , navigați prin diferitele submeniuri Tesla, Mercedes, Aston Martin sau Ferrari pe oricare le vom găsi. Vor fi compilate toate imaginile vehiculelor acestor mărci, asemenea încât să le putem descărca și a se servi langa scoarta.

Vagoane

WSupercars

Site-ul subiectiv al WSupercars se a depinge ca o pagină ” pentru persoanele oricare iubesc mașinile .“ Dacă doriți să aveți un scoarta pentru mașină, musai să accesați cest site pentru a selectiona al vostru. Puteți filtra mii de imagini ale acestuia după marcă, Audi, Bentley, Rolls-Royce sau Pontiac, dacă sunteți fan al unuia dintre aceste mărci sau dacă sunteți chiar dupa mașina pe oricare doriți să o decorați tapetul. Veți găsi, de invar, sau după categoriile de competiție, cum ar fi ca Formula 1, Le Mans sau Rally, și mașini reglate sau concepte conceptuale pe oricare utilizatorii le realizează și le încarcă pe web, asemenea încât alte persoane să-și poată zugravi imagini de fundal spectaculoase și unice pentru mașini.

Supercaruri

Fundaluri de Crăciun

Dacă spiritul de Crăciun te invadează și sunteți oaresicine dintre acei oameni oricare își decorează întreaga casă, puteți adăuga un fundal tematic pe calculator electronic pentru a nu se a inchina cu restul casei. Un arbore, lumini, bile de Crăciun, tinsel, zăpadă … și un scoarta nimerit. Există multe pagini de descărcare de fundaluri intrucat puteți găsi o secțiune de Crăciun sau căutând prin cuvintele acordor în motoarele lor de căutare, veți găsi cu siguranță un fundal de desktop extraordinar pentru aceste date. Există, de invar, pagini specializate în tot ceea ce are de-a a efectua cu acele date de Crăciun oricare au propriile lor secțiuni de fundal pentru calculator electronic. Vom darui cele două opțiuni, asemenea încât să îl puteți a stabili pe cel oricare vă place cel mai numeros și pe oricare îl puteți darui o afront diferită de ecranul dvs. la petreceri.

Crăciunul

Navidad.es este un site web oricare se ocupă multe subiecte legate de Crăciun. Decorație, meșteșuguri, sfaturi, felicitări… și, negresit, și imagini de fundal, atât pentru telefoanele mobile, cât și pentru computerul nostru. Nu musai decât să introduceți site-ul dvs. web și să tastați cuvântul vra-jitoresc în motorul dvs. de căutare „fonduri”. Vom găsi o selecție de pagini cu fundaluri diferite, dar întotdeauna cu aceeași temă de Crăciun.

Putem a stabili dacă vrem să vedem Fundaluri mobile, fundaluri de masina de calcul, originale, doar … După ce intrăm în linkul selectionare, o tinda de fundaluri cu motive de Crăciun ne va fi afișată, asemenea încât să putem a stabili tapetul oricare ni se potrivește cel mai numeros. place si ce ni se potriveste cel mai prezentabil sau cu decorarea pe oricare am pus-o in placenta. Tot ce musai să faceți este să faceți chicoteala pe poza, să o descărcați și să o setați ca fundal pentru desktop al computerului pentru a vă a merge a incanta, în acele sărbători, de o atmosferă de Crăciun expres și apoi când lucrăm pe ecran.

Fonduri de Crăciun

Toate

Așa cum am mai spus, nu este neaparat să mergeți la o anumită pagină pentru a găsi imagini de fundal cu motive de Crăciun. Tot ce musai să faceți este să accesați oaresicine dintre site-urile de referință pentru scoarta și să faceți o căutare prin diferitele sauca categorii pentru a găsi o mână bună de imagini de fundal de Crăciun. În Todofondos vom găsi o întreagă spe-cie de fundaluri de Crăciun, cu sute de imagini , asemenea încât să-l putem a stabili pe cel oricare ne place cel mai numeros.

Va fi fudul să intrăm pe site-ul său web, să căutăm categoria fondurilor de Crăciun și vom incapea în secțiunea dedicată festivităților prin excelență. Vom compune o tinda de imagini și vom a merge a merge diferitele pagini, văzând previzualizările fundalurilor. Când am selectionare oaresicine, va fi fudul alegeți rezoluția ecranului în sector potrivită, descărcați imaginea la dimensiunea ei perfectă pentru desktopul nostru și setați un nou scoarta pentru a vă a incanta de Crăciun.

Crăciun

Fundaluri spațiale – Telescop spațial

O opțiune pe oricare mulți utilizatori de computere o utilizează și o caută este imagini de fundal tematice spațiale. Stelele, constelațiile și planetele ne fascinează și ne permit, de invar, să ne decoram biroul cu câteva imagini impresionante din spațiu, conj cele oferite de Hubble. Telescopul spațial Hubble orbitează pe pământ și expedia unele dintre cele mai spectaculoase imagini ale spațiului văzut vreodată. Fotografii ale galaxiilor, formațiunilor nebuloase sau nașterilor de stele capturate cu odaie sa friguros și oricare sunt puse la dispoziția tuturor, pe fata telescopului spațial, asemenea încât să putem descărca aceste fotografii ca imagini de fundal pentru Windows 10 și desktopul nostru.

Vom găsi o selecție a celor mai bune imagini surprinse de Hubble și vom a merge selectiona categoria oricare ne place cel mai numeros: nebuloase, galaxii, exoplanete, fotografii ale misiunilor în spațiu … Un colț ezoteric pentru iubitorii de spațiu pe oricare le pot compune acusi pe fundalul desktop al computerului dvs. o mică grupare din spațiul pozat de telescopul spațial Hubble.

Fonduri de ecran pentru Windows 10 - Space Telescope

Imagini de fundal pentru jocuri terminal

O altă opțiune cu oricare ne putem a medalia tapetul este cu un scoarta de jocuri terminal. Jocul nostru predilect, personajul cu oricare ne identificăm cel mai numeros, imagini de cea mai înaltă natura grafică sau scene preluate din cele mai bune povești pe oricare le-am jucat ne pot a apuca însoțitori cotidian.

Dacă ne dorim un scoarta cu temă pentru jucători, există multe pagini de fundal generale oricare au propria spe-cie de jocuri terminal, intrucat vom găsi tot felul de imagini. Dar colo sunt de invar site-uri web tematice , oricare au oarecum imagini de fundal pentru jocuri terminal, oricare pun la dispoziția noastră mii de imagini, reale sau artistice, ale celor mai bune jocuri.

Imagini de fundal de joc

Când intrăm în Gamewallpapers, cel mai bun materie pe oricare îl putem a efectua este să ne înregistrăm. Există mai multe fundaluri și multe opțiuni de descărcare oricare sunt exclusive pentru membrii înregistrați, așa că dacă dorim să avem un fundal al jocului nostru terminal predilect, cel mai sadea este să creăm un utilizator pe cest site web. Odată înregistrat sau nu, vom a nota între diferitele fonduri. Noi putem folosiți motorul de căutare pentru a găsi jocul particular căutăm sau ne lăsăm transportați între diferitele pagini.

După ce am selectionare imaginea oricare ne place cel mai numeros, va fi fudul să facem chicoteala pe ea, să intrăm pe web și să selectăm rezoluția ecranului, calitatea și tipul de fișier, JPG sau PNG pe oricare le dorim. Există rezoluții limitate la utilizatori, asemenea încât, încă o dată, cea mai bună regim de a te a incanta de toate posibilitățile web va fi crearea unui seama.

Fonduri de ecran pentru Windows 10 jocuri de fundal de joc

Imagini de fundal PlayStation

Dacă sunteți un fan al PlayStaiton, Sony are propria sa secțiune de imagini de fundal pentru jocuri terminal cu lucrări ale creatorilor înșiși. Tu poti a stabili pe secțiuni în funcție de jocul terminal oricare îți place iar în fitece dintre ele sau în fitece denumire, veți găsi diferite rezoluții disponibile, dintre oricare puteți a stabili în funcție de dimensiunea ecranului. Veți găsi imagini de fundal pentru Windows 10, dar și pentru telefoanele mobile dacă doriți să le potriviți între smartphone și calculator electronic.

Fonduri de ecran pentru WIndows 10 PlayStation

Fundaluri macro

Fanii detaliilor pot castiga de site-ul web și de categoria Macro din 1zoom intrucat le găsim detalii spectaculoase în fotografii de animale, flori, peisaje sau obiecte. Dacă doriți să aveți un scoarta cu un stadiu distinct de amanuntit și de frumusețe, aoace veți găsi unele dintre cele mai bune pentru calculator electronic. În fitece dintre ele veți a se uita că există mai multe rezoluții disponibile și le veți a merge descărca pe cea pe oricare doriți să o așezați ca scoarta de fundal. Interfața web cumva nu fi cel mai comod sau placut, dar conținutul său va a meritarisi.

Descărcați fotografii macro fonduri de ecran pentru Windows 10

LEGO

Jucăriile Lego ne permit creații interminabile și de ani buni au fost oaresicine dintre marii clasici dintre cei a se reduce, dar și în rândul adulților. Dincolo de faptul că se pot a se desfata prezentabil la fixare și dezasamblare, există mulți artiști oricare le folosesc pentru a a compune imagini de fundal originale și distractive. Așa cum se întâmplă și cu site-ul stormtrooper.kr, oricare are o gamă largă colecție de fotografii pe oricare le putem descărca dacă vrem să avem aceste păpuși ca protagoniști ai monitorului nostru.

Sunt în friguros grupare fotografii realizate cu personaje din Războiul Stelelor, cum ar fi stormtroopers sau Darth Vader, dar găsim și noi alte ingrijora recomandate. Nu este în spaniolă, dar este fudul să parcurgeți paginile pentru a a se uita fotografiile și există sute de imagini pe oricare le putem descărca și a intrebuinta ca fundal. Desigur, nu există o rezoluție posibilă din oricare să alegeți asadar uitați de 4K sau UHD. Dar este o observare excelentă dacă ai un calculator electronic sau dacă te mulțumești cu cevasilea neobisnuit, expres dacă calitatea imaginii nu este cea mai optimă. Pentru a le descărca, musai oarecum să faceți chicoteala pe a poza oricare vă place și să faceți chicoteala dreapta pe ea pentru a o mantui pe calculator electronic. După ce îl aveți, setați-l ca fundal.

Fonduri de ecran pentru Windows 10 LEGO

Serii și fundaluri de filme

Dacă lucrul tău este Netflix, HBO și cinematograf … Puteți găsi pagini specializate intrucat există mii și mii de imagini de fundal din serii, filme sau desene animate.

Moviemania

Filmmania este una dintre cele cele mai bune colecții de imagini de fundal pentru Windows 10 sau pentru telefonul mobiliar sau pilula dvs. dacă sunteți amator de filme și seriale. Există mii de imagini de fundal disponibile și sunt adăugate și adăugate utilitar în fitece zi: peste-soare 17,000 de filme, serii, desene animate etc. Unul dintre avantajele fali ale MovieMania este că veți găsi o natura excelentă în imagini de fundal, dar mai sus tot ce vei compune soi. Tot ce musai să faceți este să răsfoiți categoriile oricare vă interesează: impoporare, tendințe, filme cu cele mai prezentabil cotate, acțiune, aventură, animație … Sau puteți a se servi pur și sadea motorul de căutare de pe site-ul web pentru a găsi filmul sau seriile oricare vă interesează.

Vezi mai mult:  Windows Longhorn, mai modernizat decât Windows 10

După ce ați făcut căutarea, toate rezultatele disponibile vor apărea și veți a merge a stabili rezoluția de la 1280 × 1024 la 2800 × 1800. Care este avantajul Moviemania? Acea detectează automatic rezoluția dvs. asemenea că îl descarci în cel oricare ar a urma. Dacă nu știți ce rezoluție are ecranul dvs., nu musai să vă faceți curata, deoarece web-ul îl detectează și vă recomandă pe oricare să îl descărcați. În velur, cest materie se întâmplă și dacă deschideți Moviemania de pe telefonul mobiliar: detectează ecranul smartphone-ului dvs. și îl recomandă apoi când descărcați un fundal pe oricare îl doriți.

Fundaluri de rezoluție 4K

Dincolo de cele peste-soare 10,000 de fundal disponibile pentru fiecare sedator, puteți găsi fundaluri 4K . Site-ul web are o secțiune de scoarta pentru Windows 10 dacă ecranul dvs. este 4K și doriți cea mai bună rezoluție. În această spe-cie veți găsi filme impoporare, recente, clasice sau expres imagini de fundal animate, cum ar fi imagini de fundal din South Park sau anime Your Name.

Fonduri de ecran pentru Windows 10 în filmmanie

Razboiul Stelelor

Imagini de fundal din Galeria lui Kyle sunt unele dintre cele mai bune fundaluri Star Wars pe oricare le puteți descărca dacă doriți cevasilea neobisnuit și drăguț. Se îndepărtează de chestiune întunecată sau galactică și ne prezintă personajele sauca în mijlocul unei țări cu ploiești oricare au un picnic, călare cu bicicleta pe câmp sau un Darth Vader nu exagerat înfricoșător oricare bea ceai. Cu incarcat veți găsi câteva, dar dacă vă place Star Wars și căutați imagini de fundal distractive și diferite, cest site este un materie necesar pentru dvs. Pentru a descărca imaginea cu rezoluție înaltă, musai oarecum să o atingeți pe cea dorită și să o salvați pe calculator electronic. Desigur, nu veți compune opțiuni de rezoluție sau cevasilea de genul ista.

Galeria lui Kyle fonduri de ecran pentru Windows 10

Deși nu este o pagină specifică de imagini de fundal pentru Windows 10, o altă dintre cele mai bune colecții pe oricare le găsim pe site chestiune galaxiilor este colecția Avanaut de fundal cu fotografii în oricare a vechi jucării din a savarsi ghidusie pentru a a se deconecta tot felul de momente și realizarea unui influenta specta-cular acesta îi a efectua pe fanii filmului să se îndrăgostească. Nu este un site web ca asemenea, dar îi puteți descărca imaginile din Facebook .

Avanaut

Imagini de fundal Filme Alphacoders

Aici veți găsi peste-soare 40,000 de imagini de fundal pentru filme cu subcategorii cu cele mai impoporare colo sau cele mai descărcate, dar și cele mai recente. Puteți găsi utilitar tot ce căutați dacă sunteți amator de filme: de la mai numeros de 300 de fonduri înghețate la mai numeros de 500 de fundaluri din Războiul Stelelor. Ficțiune științifică, desene animate, acțiune sau supereroi sunt câteva dintre temele pe oricare le putem găsi dintre mii și mii de opțiuni disponibile pe cest site web.

După ce l-ați selectionare pe cel pe oricare îl doriți, atingeți pentru a a se uita o previzualizare și veți a merge a se uita rezoluția fundalului, care a împărtășit-o, oricare sunt culorile lor … Un alt folos este că toți vor compune etichete așa că este practicabil să nu puteți găsi oarecum fundaluri ale unui cinematografie sau ale unei ghidusie, dar nu va fi greu să le găsiți dintr-un întreg persoana. De oglinda, dacă îți place Darth Vader și vrei totul dupa el.

Fonduri de ecran de filme pentru ecranul de Windows 10

Imagini de fundal speciale

Este practicabil să fie neaparat să utilizați un tip de scoarta aparte: pentru că doriți să aveți două ecrane și doriți ca fundalul să se potrivească ambelor sau pentru că utilizați o rezoluție 4K, iar în unele dintre paginile anterioare nu ați găsit deloc pentru dvs.

DualMonitorBackgrounds

După cum sugerează și numele său, DualMonitorBackgrounds este o pagină web cu imagini de fundal pentru Windows 10 planuit pentru a a se servi un sedator indoit, două ecrane fără a se a indeparta fundalul. Prin continuare, veți compune imagini de landsaft, asemenea încât ambele să fie extraordinar plasate. Și, ca în majoritatea, veți găsi diferite categorii disponibile: conceptual, animale, anime, astronomie, computere, nascocire, jocuri, industrie, oameni, mașini, fotbal; sportul cu manusi …

După ce alegeți categoria dorită, veți a merge a se uita fundalurile disponibile și veți a merge a stabili dacă doriți să descărcați imaginea completă sau dacă doriți să o descărcați în două fundaluri diferite: partea potrivită într-unul și partea stângă în alta pentru a le amplasa pe un ecran și alta urmând pașii obișnuiți. Există un număr friguros de fonduri disponibile și toate în același pregatit.

Dual monitorizează fondurile de ecran pentru Windows 10

Doisprezece Sud

Acest site web este planuit pentru a a se servi un calculator electronic Mac deși puteți a intrebuinta fundalurile dacă doriți pe alt sedator dacă vă pofta desenele. Vă a da să aveți modele continue între două monitoare sau între un laptop de marcă și un sedator desktop. Unele colecții includ expres personalizarea pentru tapetul iPhone, asadar aveți totul cu aceleași tonuri sau aceleași modele. Fondurile sunt gratuite, iar catalogul nu este deosebit marit, dar puteți găsi mai multe categorii. După ce alegeți colecția dorită, veți a se uita ce imagini de fundal există și pentru ce centimetri este fitece dintre ele: pentru iPad, pentru iPhone, pentru iMac, pentru MacBook … Efectul este cu adevărat important datorită faptului că creează forme între diferitele ecrane.

Twelve South - Fonduri de ecran pentru Windows 10

Imagini de fundal cu sedator dual

Site-ul Walcoo.net are, de invar, o colecție largă de fonduri, cu peste-soare 200, concepute pentru monitoare duble și pe oricare le puteți descărcați împreună sau raznit . În fitece dintre ele veți a se uita rezoluția fundalului și puteți a stabili în universal între peisaje panoramice de toate tipurile și din toate locurile pe oricare vi le imaginați. Catalogul nu este exagerat de culant, dar cumva fi trebnic dacă doriți să-l reglați la ecranul dvs. indoit.

Dualmonitor

Fundal de monitorizare triplă

Dacă aveți trei ecrane, nu veți compune nicio problemă să găsiți un scoarta oricare să se potrivească cu monitoarele dvs., deoarece există pagini specializate, cum ar fi tmb, oricare vă permit să găsiți imagini de fundal de tot felul. Dacă nu doriți să vă conformați cu cevasilea nerod ajustat, cest site web ne oferă fundaluri de animale, astronomie, jocuri terminal, pop, science fiction, computere … Catalogul este deosebit culant și puteți descărcați trei imagini pentru a fi plasate în fitece dintre ecrane ai, făcându-le să se potrivească extraordinar. Unele fundaluri sunt împărțite în trei, iar altele veți a sesiza oarecum că este o singură oglinda.

(*4*)

Fundaluri pentru 4K și 5K

Deși inițial rezoluția 4K este de 4096 x 2160 pixeli, ea se vorbește dupa 3840 x 2160 ecrane, deoarece formatul neobisnuit nu se adaptează la obișnuitele 16: 9 ale monitoarelor sau televizoarelor. De aceea, 4K și UHD (Ultra High Definition) sunt utilizate în mod intersanjabil pentru a a efectua provocare la această rezoluție. Dacă monitorul dvs. este omnitor 4K și doriți să profitați din neinceput de calitatea sa, puteți a se servi imagini de fundal oricare sunt la îndemâna sarcinii. Microsoft are o gamă largă de fonduri pe oricare le puteți descărca de pe site-ul său web, dar există și pagini specializate oricare îi permit cest materie.

WallpaperUp

WallpaperUP are una dintre cele mai bune galerii pe oricare le putem găsi pe Internet dacă căutați imagini de natura. Spectaculos fundaluri cu rezoluție 3840 × 2160 pe oricare îl puteți descărca pe cest site web. De invar, ne va a da să filtrăm după culori dacă dorim ca monitorul să fie nu brusc un auxiliar pentru calculator electronic, ci și un alt temei ornant din cameră. De la plajele paradisiacale până la fundalurile Parisului, spațiul sau Spiderman sunt câteva dintre opțiunile pe oricare cest site ni le a da cu fundaluri 4K. Trebuie oarecum să alegeți imaginea dorită și să o descărcați pe calculator electronic. Puteți a stabili după etichete sau puteți a se uita imagini de fundal aferente.

fundal de fonduri de ecran pentru Windows 10

Fonduri mii

Pe site-ul Fondosmil veți găsi, de invar, rezoluție 3840 × 2160 dacă este cea pe oricare o aveți pe sedator. Puteți a nota în Categoria 4K derulând până când îl găsești pe cel oricare îți place. Dincolo de peisajele clasice de înaltă natura, veți găsi imagini din jocuri terminal sau filme ca fundal al titlului Breath of the Wild din Nintendo intrerupator sau adorabilul Groot de la Gardienii galaxiei. Pentru a descărca aceste fundaluri va a urma să faceți chicoteala pe rezoluție în colțul din stânga jos din fitece dintre imagini și va fi salvată automatic în folderul de descărcare sambras cu browserul. Dacă vă pofta designurile, web vă a da, de invar, să găsiți fundaluri cu alte rezoluții, decinde de cele peste-soare 60 disponibile pentru 4K.

Fonduri de fonduri de ecran pentru Windows 10

Imagini de fundal HD

Tapetul HD este deosebit asemănător cu cel precedenta, cu tot felul de categorii disponibile și este una dintre cele mai bune opțiuni dacă doriți cea mai înaltă natura pentru imagini de fundal Windows: în HD, în 4K, în Ultra HD sau expres în 8K . Toate rezoluțiile de oricare aveți epilepsie și toate tipurile de categorii: animale, plajă, biciclete, mașini, sărbători, jocuri terminal, inspirație, iubire, filme, militare, muzică, spațiu, fotbal; sportul cu manusi, tehnologie, poza, călătorii … Veți găsi și categorii ca ultimul adăugat, cele mai impoporare descărcări sau cele mai impoporare. În fitece scoarta pe oricare îl veți a efectua găsiți rezoluțiile disponibile, o expunere, etichete sau imagini de fundal legate de cea pe oricare ați deschis-o sau căutată-o.

Imagini de fundal HD

SetAsWall

Pe cest site web vom găsi un motoriu de căutare ceva variat de cel cu oricare suntem obișnuiți. Le puteți descărca în 4K, dar și în alte rezoluții, dacă nu aveți monitorul cu cest pregatit. În loc să căutăm după temă sau după masla, ceea ce ne va cere motorul de căutare este să introducem modelul dispozitivului nostru sau rezoluția ecranului, pentru a filtra cele mai potrivite fundale de desktop pentru fitece calculator electronic. În velur, ca în gata toate paginile de cest tip, SetAsWall oferă o suma de categorii asemenea încât putem găsi tapetul pe oricare îl dorim și putem filtra după imagini minimaliste, de natură, mâncare, fotbal; sportul cu manusi, tehnologie, conceptual … Mii de fundaluri de desktop pentru Windows pe oricare le puteți a stabili în funcție de rezoluția ecranului dvs., asemenea încât să se adapteze extraordinar la desktop-ul dvs. sau la temă oricare vă place cel mai numeros.

SetAsWall - Fonduri de ecran pentru Windows 10

Imagini de fundal UHD 4K și 5K

Pagina de fundal UHD vă a da să găsiți mii de imagini de fundal pentru Windows 10 cu rezoluție 4K și 5K pentru calculator electronic împărțit pe categorii ca oricine celalalt. Cel mai prezentabil este să filtrați prin rezoluție pentru a găsi ce este compatibil cu monitorul dvs. În velur, lucrul interesant al acestui site este că și el are fundaluri cu rezoluție 5K dacă aveți un sedator high-end cu rezoluție 5120 x 2280.

În cest caz, puteți descărca fotografii spectaculoase cu mașini, motociclete, jocuri terminal sau peisaje. Selectați-o pe cea dorită și veți a se uita toate rezoluțiile disponibile, ori de descărcare sau etichete oricare îl clasifică în fata web. Când atingeți rezoluția, aceasta va fi afișată automatic la dimensiuni fali și o puteți descărca. Un alt folos este că fitece poza vă arată principalele culori prin cod, în cazul în oricare voi doriți să personalizați pictogramele sau fiecare alt infatisare al ecranului și vrei să se potrivească extraordinar.

Fonduri de ecran pentru Windows 10 5k

Te uiți: Cele mai bune imagini de fundal pentru Windows 10: 4 UHD, ecran dual …

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply