Cele mai bune extensii pentru a vă bucura de Netflix pe Google Chrome

Când vorbim din-spre browserele web, nu există nici o îndoială că Google este, fără îndoială, cel mai utilizat pe scară largă din întreaga popor. În afară de performanțele mijloc, numărul intins de extensii disponibile fiecare ne permit să extindem funcțiile mijloc este o alta dintre atracțiile mijloc fuduli. Extensii fiecare ne permit și noi extindeți funcțiile sau caracteristicile a serviciilor pe fiecare le folosim prin Chrome, cum este cazul platformei americane.

netfilx

Și este faptul că utilizarea platformei prin Chrome, ne aproba, de astfel, să extindem sau să îmbunătățim anumite funcții ale platformei americane. În prelungire, vom arăta unele dintre extensiile fiecare ne permit să obținem la maximal Netflix.

Cele mai bune extensii Chrome pentru Netflix

Partea Netflix

Este o extensie fiecare a fost proiectată și dezvoltată pentru a ne aproba să vizualizăm orisice conținut de pe platformă cu prietenii aflați la distanță. Adică generează o legătură pentru a ne împărtăși cu prietenii, invar încât să putem a vedea cu toții același glava sau peli-cula într-o manieră sincronizată din casele noastre. Dar, de astfel, oferă un chat, invar încât să putem a dialoga toate detaliile cu prietenii noștri în drept. O regim de a împărtăși un secunda cu prietenii sau familia de la distanță, dar ca și cum am fi adunați în aceeași cameră urmărind filmul împreună.

Netflix

Enhancer pentru Netflix

Este o adaos a browserului web Google fiecare îmbunătățește diverse aspecte ale platformei americane. Pe de o fragment, este vechi pentru a accesa celebrele categorii ascunse ale platformei, a a se zauita scorurile publicate pe IMDb, pentru a sincroniza istoricul nostru de vizualizare cu alte platforme, etc. Prin succedare, una dintre extensiile pentru Netflix pe fiecare nu le putem curs dacă suntem utilizatorii platformei.

Vezi mai mult:  Actualizarea MIUI 12 ajunge la un număr bun de telefoane Xiaomi

Netflix

Netflix Extins

Netflix Extended este o alta dintre extensiile pe fiecare le putem găsi în Chrome Web Store și fiecare a fost proiectată pentru a usura utilizarea platformei. Mai fidel, ceea ce a executa această extensie este să ne ofere un număr bun de comenzi rapide de la tastatură pentru a supraveghea redarea conținutului. În cest fel, prin simplul vrajitorie de a a detine extensia instalată în browserul nostru Chrome, putem a se structura o mulțime de comenzi rapide de la tastatură pentru a supraveghea reproducerea conținutului.

NflxMultiSubs

Subtitrările sunt un fason tare vajnic pentru mulți utilizatori, așa că dacă sunteți cineva dintre ei, NflxMultiSubs este o extensie fiecare nu posibil absenta din browserul dvs. Chrome. Este un plugin fiecare vă aproba să adăugați subtitrări în orisice limbă și oferă, de astfel, opțiunea de a individualiza dimensiunea, fontul sau poziția fiindca dorim să fie afișate. În cest fel, putem adăuga subtitrări dacă prispa în sine nu le oferă sau dacă nu sunt disponibile în cambula noastră și le putem individualiza.

Setare terminal pentru Netflix

Este o altă extensie Chrome pentru Netflix cea mai comod cotată de utilizatorii din Chrome Web Store. În cest caz, după cum sugerează și numele său, este o extensie fiecare ne aproba să configurăm anumite setări de infatisare pe placul nostru apoi când redăm orisice conținut. Adică putem a se structura luminozitatea, contrastul sau saturația, dintre alți parametri, pentru a a se cadea a se zauita imaginile după bunul pofta, în funcție de condițiile diferite.

Netflix

Super Netflix

Este o extensie tare interesantă pentru Netflix, deoarece ne aproba să controlăm calitatea reproducerii, să blocăm spoilerele, să omitem prezentările enervante, etc. Pluginul este neocupat în Chrome Web Store și implinit gratis ca toată această compilatie și adaugă la prispa unele dintre funcțiile cele mai dorite de utilizatorii platformei. De remarcat posibilitatea de a a se autodefini bitratul videoclipurilor, sări deasupra introducerea seriei, posibilitatea activării rapide a subtitrărilor, afișarea informațiilor din-spre conținut sau modificarea calității și vitezei reproducerii.

Vezi mai mult:  DuckDuckGo vs Google: cel mai bun motor de căutare pe care îl puteți utiliza?

Pila de peli-cula

Deși prispa americană are funcția My List, există mulți utilizatori fiecare folosesc o extensie, cum ar fi Film Stack, pentru a a se cadea a face propriile liste de inapoiere pe platformă. Foarte eficient apoi când ne dorim este să ne creăm propria listă de inapoiere cu capitole din diferite serii, filme sau documentatie în ordinea dorită.

Netflix

Nu se încheie niciodată Netflix

Un adaos sadetica pentru Chrome fiecare ne aproba să redăm automatic următorul fragment din serialul pe fiecare îl urmărim, dar evitând reproducerea introducerilor sau anteturilor, ascunderea videoclipurilor pe redarea automată, alegând dacă dorim să fie afișate creditele, cerând platformei dacă vrem să urmărim etc.

Te uiți: Cele mai bune extensii pentru a vă bucura de Netflix pe Google Chrome

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply