Cele mai bune desene animate pentru bebeluși de pe Netflix și HBO

Există multe seriale pentru copii pe Netflix fiecine nu conj că le pofta copiii, dar au și incantat adulții, bunaoara Hilda sau Beat Bugs. Dar dacă nu știți ce este propriu pentru un bebeluș de unu sau doi ani, de bază, asemenea încât să știe să urmeze ritmul sau firul, examinăm unele dintre cele mai bune seriale educaționale și potrivite pentru preșcolari. Principalele caracteristici ale acestor serii sunt faptul că acestea nu au dialoguri (sau sunt ușor de urmărit) și sunt deosebit colorate și atractive. În catifea, în acolea toate există melodii sau muzică captivantă, fiecine a infaptui vizionarea numeros mai plăcută.

Înainte de a pierde la dispoziție fiecare numar de sugari sau bebeluși, este esențial să existe ur-marire a adulților și să activezi Netflix Parental Control sau HBO Parental Control pentru a a se feri apariția accidentală de conținut nepotrivit pentru copii.

Cântece educative pentru micuți copii

Bebelușii nu sunt capabili să urmeze firul multor desene animate complexe și nu contează atât de numeros povestea, dar imaginile sau cantare. Unul dintre cele mai bune seriale pentru bebeluși pe fiecine le puteți urmări pe Netflix este Little Baby Boom Educational Songs.

Canciones Educativas de Little Baby BumSunt cumva scaunas episoade de jumătate de oră, dar capitole tematice și repetitive perfect pentru copii de un an sau doi ani fiecine încep să-și cunoască împrejurimile, cum ar fi culorile sau animalele sau vehiculele. melodiile sunt ușor de memorizat și repetitive , palpitant și imaginile însoțitoare sunt deosebit ușoare, asemenea încât interiorizarea diferitelor concepte este deosebit ușoară pentru fiecare copilet.

Platformă: Netflix

An : 2015

Capitole: Un vreme, scaunas episoade

Durată: 27 minute pe rubrica.

tematică: Vocabular de bază

Varsta recomandata: pentru toate categoriile de populatie

Urmăriți cântecele educaționale Little Baby Bum pe Netflix

Little Baby Bum – Cântece pentru copii

Little Baby Bum ne oferă câteva ore de muzică și cântece pentru cei umili, pentru preșcolarii fiecine încep învață lucruri de bază cum ar fi culorile, numerele, formele, animalele … Fără îndoială, Little Baby Bum este una dintre cele mai bune seriale pentru bebeluși pe fiecine le veți găsi pe Netflix și în fiecine nu există niciun intriga sau vorba batraneasca de urmat, dar este clantau de cântece captivante pentru îmbunătățirea vocabularului sau pentru a-i a petrece pe cei umili numeros scopot.

Little Baby Bum - Seriale infantile pentru aprender ingle

Episoadele Little Baby Bum durează 60 de minute în fiecine diferite cântece și muzică cu diferite ingrijora sunt jucate inconstient, dar toate repetitive fiecine vor punct să ajungă în cap sau fiecine vor a prindori bebelușii să cunoască mediul, să danseze sau taman să rămână adormiți

Platformă: Netflix

An : 2019

Capitole: Două sezoane, șase episoade

Durată: Aproximativ o oră pe rubrica

Temă: musicaluri

Varsta recomandata: Pentru toate publicurile

Urmăriți Little Baby Bum pe Netflix

Loo Loo Kids

Ca și cele anterioare, Loo Loo Kids este una dintre cele mai bune serii de desene animate pentru bebeluși, deoarece pariază pe un dimensiune fiecine funcționează la copii mai umili: imagini vizuale și cântece captivante și deosebit de bază pentru bebelușii de unu sau doi ani.

Loo Loo Kids

Ele sunt melodii repetitive în fiecine vor fi tratate ingrijora sau lexicon deosebit neornat cu fiecine fiecare copilet începe să se familiarizeze, devine deosebit mic: numere, culori, animale … Deși este una dintre cele mai impoporare opțiuni pe YouTube în această temă (videoclipul „Johnny, Johnny, da tată?” a devenit virotic) este, de astfel, vreunul dintre cele mai bune seriale pe fiecine le poți a urmari pe Netflix cu copii deosebit umili, dacă cauți oaresice muzicesc, agreabil și cu desene izbitoare și colorate.

Vezi mai mult:  Sentinel pe hard disk: Program pentru a optimiza performanța hard disk-ului

Platformă: Netflix

An : 2016

Capitole: Un vreme, cinci episoade

Durată: 19 minute pe rubrica

Temă : Muzical

Vârsta recomandată : Pentru toate publicurile

Urmăriți Loo Loo Kids pe Netflix

Petrecere de cuvinte

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune seriale pentru bebeluși, dar nu doriți să fie numai cu cântece, Word Party este una dintre cele mai bune opțiuni. Fără îndoială, seria Netflix originală este o creație esențială a lui Jim Henson pentru bebeluși sau preșcolari, deoarece este deosebit ușor de urmărit producția, localizat celor umili, cu dialoguri deosebit simple și cu personaje adorabile fiecine vor a infaptui ca acestea să-și îmbunătățească vocabularul și să învețe în momentele în fiecine se uită la micul ecran. Total nimerit pentru ei.

Fiesta de palabras - seria Mejores pentru bebes

Fiesta de palabras este un serial Netflix inedit, cu acolea 50 de episoade și scaunas personaje pentru copii: Lulu, Bailey, Franny și Kip. Cele scaunas animale pentru copii se joacă într-o pepinieră și descoperă cuvinte noi în orice intamplare. Când ei nu știu ce este un cuvânt, ei apelează la robot Paly Word acesta îi ajută cu sensul și explică cuvinte noi.

Pentru toate acestea, Word Party este una dintre cele mai bune opțiuni dacă căutați seriale pentru bebelușii de unu sau doi ani fiecine încep să vorbească și să știe ce le înconjoară. De astfel, este deosebit necesar pentru copiii ușor mai impauna, cu vârsta de trei sau scaunas ani, fiecine doresc să învețe cuvinte în alte limbi. În catifea, orice rubrica este tematic și îl poți a rezolva pe cel fiecine ți se potrivește cel mai prezentabil în fiecare secunda.

Platformă : Netflix

An : 2017

capitolele : Trei sezoane, 40 de capitole

Durată : Minute 13

Temă : Cuvinte

Vârsta recomandată : Prescolar – pentru toate publicurile

Urmăriți Word Party pe Netflix

Mașini de curse Tut Tut Cory

Una dintre cele mai recente serii pentru bebeluși lansată de Netflix este Tut Tut Bolids, o numar în fiecine Cărucioare de jucării Vtech sunt protagoniștii. Cory Bólidos este o trăsură pentru copii fiecine musai să meargă la școală sau să ia o zi normală ca fiecare alt copilet. Desigur, Cory este un cărucior fiecine extinde la școala Motorssori, incotro va întâlni alți imprieteni și vehicule mai impauna.

Tut-tut-Bolidos

Tut Tut Cory Bolids este o numar ideală cu o temă pe fiecine fiecare copilet îi place de treaba: mașinile. O numar ușor de urmărit, colorată și cu capitole deosebit scurte fiecine nici măcar nu ajung la zecer minute. Tema, imaginile, istoricul sau timp episoadelor fac ideală vizionarea în fiecare secunda liberă sau distractivă pentru a o urmări în semintie.

Platformă : Netflix

An : 2020

capitolele : Un vreme, 7 episoade

Durată : Între 7 și 8 de minute pe rubrica

Temă : Mașini

Vârsta recomandată : Pentru toate publicurile

Urmăriți mașinile de curse Tuc Tuc Cory pe Netflix

Charlie’s Colorforms City

Charlie este optimist, semnificativ și se formează un erou prin figuri geometrice. Charlie și prietenii săi, Violet și Red, folosesc autocolante cu forme geometrice pentru a a ridica totul în jurul lor sau pentru a trăi tot felul de aventuri. De model, dacă vor să mănânce clătite vor a urma să le creeze. Sau construiți o mașină de curse cu forme geometrice, de model. Vor a infaptui tot ce le musai pentru a se a petrece sau pentru a trăi tot felul de aventuri.

Vezi mai mult:  Toți actorii care au jucat James Bond, agent 007

Charlie en Villapegatina - Mejores serie de bebes

Stickerul Charlie in Villape este o numar originală Netflix și una dintre cele mai bune seriale pentru bebeluși sau preșcolari. Este o vorba batraneasca deosebit simplă, dialogurile sunt deosebit simple (bolnavicios de neornat pentru copiii mai impauna) și nu lipsește culoarea sau cantare în toate episoadele. În catifea, cel mai mic din casă eventual învăța forme sau culori geometrice , cu un lexicon deosebit neornat și accesibil la fiecare vârstă.

Platformă : Netflix

An : 2019

capitolele : Un vreme, 13 capitole

Durată : Minute 24

Vârstă : Prescolar – pentru toate publicurile

Temă : Muzical, instructiv

Urmărește Charlie’s Colorforms City pe Netflix

Cleo și Cuquin

Dacă ai cântat vreodată că „Hai să ne culcăm să ne odihnim”, vei ști care sunt Cleo și Cuquín. Copiii din Familia Telerín s-au întors cu un design innoit și au propriile lor seriale TV pe Netflix ideale pentru bebeluși și cei umili din casă. Frații Cleo și Cuquín, împreună cu restul familiei (Teté, Maripí, Pelusín și Colitas), vor a urma să rezolve diurn problemele cu fiecine se confruntă sau să se petreacă prezentabil în semintie.

Cleo y Cuquin - seria Mejores de bebes

Povești deosebit simple, desene deosebit colorate, muzică, cântece și capitole distractive pentru bebeluși sau preșcolari. Deși în această numar găsim dialoguri, acestea sunt ușor de urmărit și, mai distins, imaginile atractive și adorabile fac seria perfectă pentru toată lumea.

Platformă : Netflix

An: 2018

capitolele : Un vreme, 52 episoade

Durată : Aproximativ 6 sau 7 minute pe rubrica

Vârstă : Prescolar

Temă : Muzical, instructiv

Urmăriți Cleo și Cuquín pe Netflix

Vera, cântece cu scânteie

Vera este un erou fermecator, o numar originală de desene animate Netflix în fiecine Vera și Bartleby sunt protagonistele, două personaje fiecine sunt responsabile de îndeplinirea viselor și dorințelor celorlalți locuitori ai Regatului Curcubeului. Dacă există o problemă, Vera va încerca întotdeauna să o rezolve, asemenea încât toată lumea să fie fericită.

Vera a fost o creație a lui Neflix fiecine a devenit un isprava și puteți găsi mai multe serii disponibile cu aceiași protagoniști, aceeași temă de coeziune și aceeași personaje adorabile și tot felul de creaturi. Recomandăm, pentru cei umili din casă, cântecele Sparkle de la Vera, fiecine sunt o opțiune bună, plină de masla și muzică, de fiecine să te bucuri la fiecare vârstă.

Vera-y-el-Reino-Arcoiris-mejores-series-para-Bebes

În comun, toate seriile disponibile de Vera sunt unele dintre cele mai bune seriale pentru bebeluși pe fiecine le veți găsi pe Netflix pentru subiect, melodiile sauca colorate, constante și dialogurile ușor de urmărit, bunaoara și o vorba batraneasca implinit accesibilă pentru bebeluși sau copii sub trei sau scaunas ani Și, cum nu ar a merge fi conj, nu lipsesc cantare, melodii simple și atrăgătoare pe fiecine le auzim la orice rubrica.

Platformă : Netflix

An : 2016

capitolele : Un vreme, opt episoade

Durată : Minute 3

Vârstă : Pentru toate publicurile

Temă : Muzical

Urmăriți cântecele Vera cu Spark pe Netflix

Urmăriți Vera și Regatul curcubeului pe Netflix

Urmăriți Vera Magic Friends pe Netflix

Pocoyo

Într-o listă cu cele mai bune seriale pentru bebeluși nu a merge a priva marele reprezentativ din vremurile recente: Pocoyo. Pocoyo s-a născut în urmă cu mai prezentabil de zecer ani, dar rămâne una dintre cele mai recomandate opțiuni pentru preșcolari sau bebeluși. O numar spaniolă fiecine a fost dublată în engleză și cu fiecine cei umili pot începe se familiarizează cu glas grație unui lexicon deosebit neornat, personaje fiecine vorbesc oblu publicului și structuri deosebit de bază în frazele pe fiecine le folosesc în dialoguri. Este vreunul dintre marii clasici și nu există scripturi, dar vom urmări cuvinte ușoare și inteligibile taman și pentru copiii fiecine nu știu să spună încă nicicum. Este neornat, nimerit și agreabil pentru ei.

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații Android pentru a găsi imagini de fundal alb-negru

Pocoyo - Serii de copii pentru aprender

Unul dintre avantajele principale ale lui Pocoyo este că este o numar pe fiecine o găsim dotat toate platformele. Este una dintre cele mai bune serii pentru copii, dacă aveți Netflix, dar îl puteți găsi și pe Amazon Prime Video, pe Movistar Plus sau pe HBO, taman și pe YouTube. În catifea, există și episoade și capitole specializate dedicate Crăciunului, mașinilor, carnavalului, Halloweenului …

Platformă: Netflix, Movistar Plus, Amazon Prime Video, HBO

An : 2005

Capitole: Patru sezoane, 157 de episoade

Durată: 7 minute pe rubrica

Temă: Vocabular de bază / preșcolar

Vârsta recomandată : Pentru toate publicurile

Urmăriți Pocoyo pe Netflix

Urmăriți Pocoyo World pe HBO

Urmăriți Pocoyo în videoclipul Prime

Octonauții

Octonauții (sau Octonauții) sunt a numar de exploratori subacvatici fiecine musai să protejeze lumea marină și tot ce se află în ea. Motto-ul și misiunea acestor personaje este să explorează, salvează și protejează totul în puzderie. Și acesta fac în cele acolea 40 de episoade disponibile pe Netflix. Ei salvează creaturi din puzderie și trăiesc tot felul de aventuri într-o numar fiecine încearcă să sensibilizeze cu aspect la respectul pentru lumea marină sau să crească conștientizarea celor umili din-spre a fi condescendent pentru cerc și toate speciile fiecine ne înconjoară. Ideal pentru cei umili.

Octonauții

Acest denumire este vreunul dintre cei mai buni de pe Netflix în aiest arie, a câștigat un prima de asigurare ca fiind cea mai bună numar preșcolară și este, fără îndoială, una dintre cele mai recomandate opțiuni dacă căutați oaresice mai implinit și mai plurilateral decât cântecele simple pentru copii. În această numar vom a poseda pa-tanie și considerent, dar ușor de înțeles pentru copii și bebeluși și agreabil pentru adulții fiecine urmează să-l urmărească cu ei.

Platformă : Netflix / HBO

An : 2013

capitolele : Două sezoane, 39 de episoade

Durată : Minute 23

Vârstă : Pentru toate publicurile

Temă : Aventuri

Urmăriți Octonauts pe Netflix

Urmărește Octonauți pe HBO Spania

În Youtube

Dincolo de Netflix, YouTube este cea mai bună platformă pentru a găsi cele mai bune seriale pentru copii sau Videoclipuri acesta vă va tenta atenția catre sunetelor și a culorii lor. Unele canale vă oferă posibilitatea de a pierde videoclipuri cu o durată specifică în fiecine sacagiu melodii sau dansuri tematice scopot de 30 de minute, 40 de minute sau o oră.

Puteți a rezolva, de astfel, ingrijora specifice sau cumva melodiile fiecine îi pofta cel mai prezentabil copilului. Dezavantajul YouTube față de Netflix este că nu veți a merge descărca videoclipurile pentru a le a urmari offline decât dacă aveți un subscriere YouTube Premium.

Toate aceste canale YouTube ne permit să vizionăm desene animate pentru bebeluși și muzică și cântece pentru cei umili oriincotro ne-am a descoperi și cu un conținut semnificativ localizat copiilor.

Melodii super simple – Cântece pentru copii în engleză

Pinkfong! Cântece pentru copii

Baby TV spaniolă

Cocomelon – Rime de pepinieră

Te uiți: Cele mai bune desene animate pentru bebeluși de pe Netflix și HBO

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply