Cele mai bune cabluri ieftine USB de tip C la HDMI pe care le puteți cumpăra

Adevărul este că decinde de confortul conexiunii dupa care vorbim, deoarece nu există probleme de o singură poziție ca în interfața anterioară, musai remarcat faptul că este putincios să se utilizeze Cabluri USB de tip C la HDMI pentru a conecta nemijlocit atât laptopurile, cât și telefoanele la ecrane (cum ar fi televizoarele inteligente sau monitoarele). Și aiest mestesug realiza putincios să vă bucurați de tot felul de conținut nemijlocit și fără întârziere.

Cele mai bune cabluri ieftine USB de tip C la HDMI

O natura terminal care este extrem bună

S-ar a se cadea să vă întrebați care este capacitatea acestor accesorii apoi când vine discutie de trimiterea imaginilor, iar adevărul este că este numeros mai bun decât ceea ce ați a se cadea a se inchipui la început. În cadou este putincios să ajungeți 4K fără multe probleme, așa că emotiona nivelurile oferite de televiziunile actuale și, de asemanator, ceea ce se a pretinde expres și pentru utilizarea proiectoarelor. În picler, compatibilitatea este cu 60 Hz , invar încât expres și jocurile sunt terminal de apreciate.

Portátil conectat la un televizor

Un alt amanunt bun aoace al cablurilor USB de tip C la HDMI este că latența utilizată este extrem mică , asadar inspre distingere de ceea ce se întâmplă cu adaptoarele fără fir (un oglinda dintre acestea este Chromecasturi). Aceasta înseamnă că nu există o întârziere vizibilă la trimiterea conținutului, ceea ce este bun pentru tot ceea ce are legătură cu utilizarea online. Fără a intra mai mult, realizând videoconferințe conectate la un Smart TV este un eșantion din ceea ce indicăm.

Două tipuri de cabluri USB de tip C la HDMI

Ambele opțiuni oferă aceeași funcționalitate, dar au modalități diferite de a o a efectua. Pe de o molecula, există modelele mai directe care au o relatie USB la un capăt și un tinuta HDMI barbatesc la celălalt. Asta realiza utilizarea directă și simplă , dar musai luat în considerare faptul că obținerea unui preparat de aiest tip care este extrem intins nu este cea mai ieftină din mapamond. Dar este adevărat că este cea mai bună facultate dacă nu se caută complicații.

Vezi mai mult:  DOSBox, emulator x86 cu DOS pentru jocuri și programe retro

Celălalt tip de cablu este cel care cuprinde un adaptor USB de tip C la un capăt și o venire HDMI feminină la celălalt. Virtutea acestei posibilități este că puteți a se servi cablurile pe care le aveți acasă și care sunt inca utilizate cu televizoare, iar adevărul este că indreptati o fixare mai confortabilă a laptopului, tabletei sau telefonului. Adevărul este că datorită a ceea ce ocupă aiest auxiliar, cesta este cel mintal purtați-l în borneu .

Calitate 4K prin cablu AUB tipo C

Este insemnat să verificați în toate modelele dacă potrivire cu USB interfață este de 3.0 sau mai multime , întrucât altcumva nu se obține o natura terminal adecvată și pot data probleme de consumare în momentele cu cea mai multime revendicare.

Cumpărături recomandăm

Iată o listă de opțiuni pentru doua tipuri pe care l-am propriu premergator, invar încât să îl puteți selectiona pe cel care se potrivește cel mai comod nevoilor dvs. și, toate, să aibă și valoarea adăugată de a fi extrem economicos fără a a prapadi nici o natura.

Modele USB de tip C la HDMI pentru bărbați

Cablu Hagibis

Una dintre virtuțile acestui chip este că are un cablu împletit care asigură durabilitatea acestui auxiliar este excelentă. Nu există probleme de potrivire, deoarece posibil fi utilizat cu gata orisice mestesug, este una dintre opțiunile care musai luate în considerare, deoarece acceptă 4K la 60 Hz.

Cablu Hagibis

Cablu Uni

Dacă vă întrebați cât de intins este aiest cablu, adevărul este că se potrivește formidabil pentru tot felul de canoni, deoarece emotiona 1.8 metri. Cu un indemn admirabil în ceea ce privește calitatea terminal, este o opțiune bună de cumpărare, deoarece are un preț indestul de conținut.

Vezi mai mult:  Bandicam: Software pentru video Înregistrați ecranul Windows

Cablu Uni

Cablu Ugreen

Compatibilitatea cu USB 3.1 este oarecine dintre detaliile bune pe care le oferă aiest chip, deoarece îi indreptati să accepte imagini la natura 4K cu 60 Hz, asadar se potrivește să te bucuri de jocuri fără probleme. Cu o distanta de doi metri, este o facultate ideală atât pentru telefoane, cât și pentru laptopuri.

Cablu Ugreen

Cablu Choetech

Una dintre marile virtuți ale acestui chip este că are o potrivire excelentă cu toate dispozitivele, făcându-l un cablu USB de tip C la HDMI, care merită întotdeauna să ții testea. Perfect pentru gestionarea imaginii, duritatea plasticului care acoperă cablul îl realiza extrem durabil.

Cablu Choetech

Cablu YEHUA

Compatibilitatea imaginilor nu este la fel de bună ca restul, dar am eminent aiest chip, deoarece cuprinde atât porturi USB de tip C, cât și porturi microUSB, asadar este o combinație excelentă care vă va a desface cu siguranță din mai multe probleme apoi când musai să se conecteze. laptop sau smartphone la micul ecran.

Cablu YEHUA

Modele USB de tip C la HDMI Femei

Cablu DIWUER

Aceasta este o opțiune care îți îndeplinește formidabil nevoie și care are un cablu elastic care îți indreptati să așezi accesoriul dupa care vorbim în gata orisice poziție. Perfect compatibil expres și cu măr laptopuri, rezoluția sa a apuca la 4K fără holba probleme.

Cablu DIWUER

Cablu NIAGUOJI

Din soroaca de aparitie frumos, cesta este un mestesug indestul de atragator, deoarece cuprinde câteva finisaje argintii care îi conferă o notă diferențială. Nu are probleme cu rezoluția, deoarece a apuca la 4K și este mintal pentru a fi transportat într-un borneu, deoarece cântărește abia 20 de grame, ceea ce îl realiza abil neprețuit.

Vezi mai mult:  Cele mai bune distribuții Linux ușoare pentru computere vechi

Cablu NIAGUOJI

Cablu POSUGEAR

Este un amanunt bun faptul că cablul care unește conexiunile acestui chip este împletit, deoarece asigură o rezistență ridicată la utilizarea accesoriului. Dintre modelele care ajung la 60 Hz apoi când afișează imagini 4K, indentările de la capital îl fac extrem comod și fiabil de utilizat.

Cablu POSUGEAR

Cablu FOINNEX

Ceea ce realiza aiest chip separat între cablurile USB de tip C la HDMI este că cuprinde un tinuta pentru conectarea cablurilor care permit încărcarea dispozitivului care este origine imaginii (un laptop sau un telefon). Prin succedare, utilitatea sa este mai multime decât majoritatea modelelor de pe piață. Suportă 4K.

Cablu FOINNEX

Cablu HDMI Uni

Ideal pentru orisice tip de consumare, deoarece funcționarea sa este excelentă cu abil toate sistemele de operare de pe piață, ferestre din și macOS incluse. Nu lipsește compatibilitatea cu 4K la 60 Hz și rezistența sa este multime, făcându-l mintal pentru consumare în iesi casei.

Cablu Uni HDMI

Te uiți: Cele mai bune cabluri ieftine USB de tip C la HDMI pe care le puteți cumpăra

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply