Cele mai bune baterii externe compatibile cu telefoane și laptopuri ITIGIC

Până de curând, aceste accesorii și-au restricționat dotat utilizarea smartphone-urilor, dar iest obiect s-a primenire suficient de drastic. Astfel, și datorită sosirii USB tip-C , laptopurile pot fi adineauri încărcate cu aceste tipuri de produse, ceea ce destupa o nouă eră pentru saurienii orisicine pot a deslusi, de atare, rămânerea bateriei la un secunda dat, apoi când lucrează afară. Casa.

Uso de smartphone în calle

Ce ar a fi să ofere bateriile externe pentru smartphone-uri și laptopuri

Există mai multe detalii orisicine musai luate în considerare, dar principalul este următorul: accesoriul musai să ofere potrivire cu Livrarea energiei tehnologia de încărcare, orisicine vă prilejui să încărcați laptopuri bunaoara cele de măr sau Chuwi într-un mod eficace și fără a a se asterne în cursa team. Dacă iest obiect este adevărat, intaiul pas a fost inca făcut pentru a compune un adaptor cu o potrivire excelentă.

În catifea, apoi când vine rost de opțiuni de încărcare, este de atare apreciabil să verificați dacă produsul oferă potrivire cu asta Încărcare rapidă . În iest fel, smartphone-urile pot fi, de atare, utilizate cu o eficiență adecvată și profitând de opțiuni orisicine sunt actuale și din ce în ce mai frecvente pe dispozitive (evident și în microgram mijlocie).

Batería externa pentru smartphone

După ce cele de mai sus sunt inca clare, următorul pas este să verificați opțiunile de conectivitate oferite de bateria externă respectivă. Minima necesară este aceea că o soat de USB tip A porturile sunt incluse, pentru a a intrebuinta două dispozitive în același rastimp – ceea ce optimizează procesele – și realiza accesoriul tare trebuitor. În catifea, nu este o conceptie proastă să ai un USB tip-C patrundere, deoarece aceasta oferă mascare tuturor cablurilor orisicine există pe piață. Apropo, nu este o conceptie rea să verifici că în activitate mai multor sarcini în concomitent cum este împărțit producție capacitate din fitece atitudine. Spunem acesta pentru a nu găsi surprize neplăcute.

Capacitate și alte opțiuni de valorizat

Ținând spinare că ideea este să poți ajuta bateria externă cu smartphone-uri și laptopuri, idealul este ca modelul achiziționat să aibă cea mai puhoi încărcare posibilă. De mai sus 15,000 mAh , credem inca că este un aruncator bun, deoarece în iest fel puteți fi neaparat că este realizabil să completați un ordinator și un telefon, invar încât funcția căutată să fie îndeplinită. Un amanunt este includerea LED-uri , orisicine sunt întotdeauna utile când cunoaștem starea accesoriului.

Vezi mai mult:  Recenzie Honor Magic Watch 2: Design, caracteristici și preț

Secțiunea de rulare este de atare importantă. Și nu atât dacă dispozitivul este socant sau nu. Vorbim din-spre căutarea unui subprodus cât mai mic realizabil, deoarece ideea este să îl continuăm. Prin consecinta, a fi mic și ușor este întotdeauna bun. În catifea, rezistența este un postas esential militar modelele cu colțuri rotunjite sunt întotdeauna recomandate. Alte opțiuni, cum ar fi includerea butoanelor de operare, sunt detalii orisicine ar a fi evaluate în fitece caz, deoarece unii consideră că iest obiect este practic, iar alții nu atât.

Bateria Externa Xiaomi

Modele recomandate orisicine pot fi achiziționate

Aceste baterii externe sunt opțiuni orisicine, pentru virtute și preț, sunt una dintre cele mai bune orisicine pot fi obținute în actu-alitate în magazine. Toate acestea pot fi utilizate atât cu smartphone-uri, cât și cu laptopuri, asadar și ale lor potrivire este admirabil.

Baterie externă iPosibilă

Acest prototip oferă o încărcare de 25,800 mAh, asadar rămâne în această secțiune. Cu un design tipator și solvabil în ceea ce privește portabilitatea, are două porturi USB de tip A, invar încât se potrivește suficient de placut cu utilizarea comună. LED-urile rarunchi vă permit să știți curand dacă musai să vă reumpleți bateria și nu lipsesc tehnologiile orisicine să prevină problemele cu supratensiunile sau temperaturile ridicate.

Bateria externa iPosible


Charmast Powerbank 26800mAh

Capacitatea puhoi oferită de iest auxiliar este combinată cu includerea a trei porturi pentru dispozitivele de reîncărcare. Unul dintre ele este USB Type C și oferă o capacitate de ieșire de 18 W, asadar este suficient de eficace cu laptopurile. În catifea, nu lipsește tehnologia Quick Charge 3.0, orisicine este perfectă când vine rost de utilizarea smartphone-urilor. Compatibilitatea pe orisicine o oferă este excelentă, iar designul său tare placut, deoarece este un prototip suficient de fin, ceea ce musai gustat.

Bateria externa Charmast Powerbank 26800mAh


POWERADD EnergyCell

Este careva dintre modelele orisicine oferă o potențialitate mai puhoi decât cele orisicine există în actu-alitate pe piață, deoarece liniile alungite permit o mijloace bună și nu ocupă indelung în borneu. Compatibilitatea cu Power Delivery este completă, cu o viteză de 18 W, orisicine este suficient de bună și, prin consecinta, funcționează și funcționează eficace. Diversitatea porturilor de ieșire este adecvată, deoarece nu lipsește nici USB Type A, nici, Type C, asadar nu veți găsi oaresicare orisicine nu ar a se cadea fi încărcat.

Vezi mai mult:  Bandicam: Software pentru video Înregistrați ecranul Windows

Bateria externa POWERADD EnergyCell


Floureon 26800mAh

Un auxiliar orisicine are tot ce ai a se cadea compune constrangere. Un model din ceea ce spunem este că două ieșiri USB de tip A sunt incluse pentru a conecta atât tabletele cât și smartphone-urile, cu procese paralele orisicine nu pun în cursa bateria. În catifea, există un USB de tip C orisicine oferă potrivire cu Power Delivery cu o capacitate de până la 60 W. Finisat în pitoresc și negura, iest mecanism oferă evident și protecție împotriva scurtcircuitelor.

Batería Floureon 26800mAh


RAVPOWER Power Bank

Motivul pentru orisicine iest prototip iese în evidență este faptul că puterea cu tehnologia Power Delivery este realizată la o capacitate maximă de 30 W, ceea ce grăbește respectabil finanțarea proceselor. Și, toate acestea, fără a a se asterne laptopul sau smartphone-ul în cursa. Este intre bateriile externe compatibile cu încărcare rapidă și, în catifea, nu are tehnologie de protecție. Este careva dintre modelele orisicine are un capsa de purcedere și este competent să își adapteze funcționarea cu utilizarea iSmart.

Bateria externa RAVPOWER Power Bank


Livrare de vigoare AUKEY

Cu o încărcare internă de 26,500 mAh, ceea ce este suficient de bun, numărul de conexiuni oferite de iest prototip este într-adevăr puhoi. Nu lipsește USB de tip C și, de atare, de tip A, careva dintre ele compatibil cu Quick Charge 3.0. Aspectul său pătrat nu este identic cel mai placut, dar oferă o tarie excelentă. Oferă o potrivire excelentă cu telefoanele și laptopurile. Desigur, cântărește nu mai puțin de 553 de grame, mai indelung decât de jinduitor.

Batería externa AUKEY Livrare de energie


Floureon 20100mAh

Una dintre cele mai curioase baterii externe orisicine, intre altele, oferă un cablu integrat în caracas, orisicine nu necesită una pentru a desfasura procese (asta este tip USB tip C). Cu o încărcare mai indelung decât suficientă pentru a fi utilizată cu laptopuri și porturi adecvate, nu lipsește nicio relatie, este un prototip nimerit. Poate fi cumpărat în alb, iar puterea ieșirii USB Type-C este de 18 W, ceea ce ar a fi respectat adevarat. Cantareste 400 de grame.

Vezi mai mult:  Cel mai bun antivirus Windows 10 în octombrie 2020 de la AV-Test

Bateria externa Floureon 20100mAh


Powerbank Romoss 18W

Nu există excesiv multe de explicat din-spre puterea oferită de iest prototip în legătură cu utilizarea puterii rarunchi de procurare. Sarcina este solventă, fără a fi cea mai puhoi pe orisicine am găsit-o pe piață, dar ceea ce ne-a atras atenția este numărul admirabil de porturi orisicine cuprinde: două tip C și o altă soat de tip A. Nu lipsește boaca. Strigând ecranul orisicine indică încărcarea internă a bateriei, designul său pare cel mai placut.

Bateria externa Romoss 18W Powerbank


Dodocool Baterie externă

Nu vă confundați cu dimensiunile și designul acestui prototip, deoarece este cel mai interesant dintre toate alese. Pentru început, nu aveți constrangere de nicio relatie pentru ao a intrebuinta, evident și cu laptopurile Apple. Și, în catifea, iest obiect o realiza cu o capacitate tare puhoi: 45W. Oferă muncă inteligentă orisicine previne probleme la transferul de vigoare, inclusiv protecția împotriva temperaturilor ridicate. Acesta nu este identic un auxiliar ușor, deoarece depășește 600 de grame. Una dintre bateriile externe orisicine musai verificate întotdeauna.

Batería externa dodocool Batería Externa


Anker PowerCore Speed

Estetic este cel mai neimpodobit prototip dintre toate pe orisicine le-am selectionat, dar acesta nu realiza ca asta să nu fie implinit. Oferă două ieșiri, una dintre ele tip USB C, iar iest obiect prilejui efectuarea lucrărilor cu o capacitate de până la 30 W (oferă tehnologie de detectare a utilizării, pentru a nu a se asterne în cursa un auxiliar orisicine se conectează). Cu o încărcare internă orisicine depășește 20,000 mAh, este mai indelung decât increzut pentru a încărca atât un smartphone high-end, cât și un laptop curs. Greutatea sa este de fuga 363 grame, ceea ce îl realiza ușor de transportat.

Baterie externă Anker PowerCore Speed

Te uiți: Cele mai bune baterii externe compatibile cu telefoane și laptopuri ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply