Cele mai bune aplicații pentru Smart TV: Cei care trebuie să instalați

De la apariția platformelor și interfețelor inteligente, televiziunea a încetat să mai fie acea scatula stupidă, care s-a finit la afișarea a zeci de canale fără direcție definită. Utilizatorii au inca opțiunea de a a zbura pe internet și de a a sluji aplicații care le oferă posibilitatea de a realiza departe mai departe decât o simplă grilă de navigare. Doriți să știți ce aplicații ar a urma să aveți instalate pe dvs. Smart TV ? Uita-te la acesta.

Cei care trebuie să aibă neaparat

aplicații pentru smart tv
Aruncându-vă pe canapea este sinonimic cu consumul de conținut non-stop, asadar încât, în aceste cazuri, cel mai bun obiect pe care îl puteți fabrica este să instalați aplicațiile corespunzătoare pentru servicii terminal streaming. Multe platforme Smart TV includ inca multe dintre aceste aplicații nivel, dar dacă nu le aveți, ar a urma să le instalați cât mai curând realizabil.

 • Netflix: Serviciul de serii de filme și seriale în streaming. Conținutul producției proprii și al celorlalți producători, cu o interfață excepțională și o cură de gusturi personale care vă vor a sprijini să descoperiți conținut nou aproximativ neintenționat.
 • HBO: Un alt dintre serviciile care se deplasează cu mai multă forță în Spania este HBO. Datorită seriilor pentru Game of Thrones sau Westworld, serviciul are o listă spatios de abonați, asadar este o altă aplicație care este de habitudine vitală pe un Smart TV.
 • Amazon Video : Mii de utilizatori au un subscriere Amazon Prime pentru a prii pachete acasă cu transmisiune neutil, dar ceea ce mulți nu știu încă este că, cu același subscriere, vă puteți a gusta integral de catalogul terminal Amazon. Cu această aplicație veți accesa catalogul nemijlocit cu utilizatorul Amazon.
Vezi mai mult:  Scanner IP furios: Cum să scanați intervalele IP în rețeaua locală în Windows

Vreau mai multe filme și conținut

DAZN TV

 • AtresPlayer: Seria și conținutul Atresmedia sunt la îndemână datorită acestei aplicații. Nu oferă conținut live, dar puteți a reprezenta serii și programe care au fost difuzate precedent.
 • Wuaki TV : Acesta este un alt post de streaming care are un fisier intins de filme la revendicatie. Le puteți închiria pentru un preț mic și le puteți multiplica pentru o perioadă.
 • DAZN: Motociclete, sportul rege, baschetbal, UFC, box și multe altele.
 • Movistar + : Dacă sunteți un targuitor al serviciului de teve Movistar +, puteți stabili aplicația oficială pentru a vizualiza conținutul nemijlocit pe televizorul dvs.
 • Vodafone TV : Aceeași soluție Movistar, dar în aiest caz, cu conținut Vodafone TV.
 • Televizor naramzat : Nu există două fără trei. Orange TV are, de atare, o aplicație oficială pentru a-și accesa conținutul de la micul ecran cu o relatie la internet.
 • Mitele: Una dintre cele mai interesante opțiuni de a urmări sportul rege pe internet este Mitele, deoarece are o ofertă tare atractivă pentru a trebui LaLiga și Campionii. Cu această aplicație vă puteți conecta la contul dvs. și puteți a urmari sportul rege, pentru și tot conținutul Mediaset.

Multimedia și distracție

WebOS TV LG 65SM9010

 • TIC suparacios: Platforma prin excelență pentru iubitorii jocurilor terminal. Dacă îți place să iata oamenii jucând tot felul de jocuri terminal, iata cum lucrează inventiv sau vorbesc abia din-spre un informator, Twitch este adevarat ceea ce căutai.
 • Spotify: Televiziunea dvs. probabil fi și un focar cantabil. Cu aplicația oficială Spotify puteți accesa un fisier cantabil intins, care va tainui cu siguranță gusturile dvs.
 • PlayStation asasi : Disponibil pe modelele Sony și Samsung, aiest post vă va astepta să jucați jocuri PlayStation 4 în cloud conectând un Dualshock 4 la micul ecran.
 • TED: TED este o comunitate etnica de oameni care sunt dispuși să își împărtășească viziunea deasupra lumii prin discuții foarte de instructive și de inspirație. Există ședințe cu adevărat interesante, așa că sunt neaparat că vei fi spanzurat de una.
 • Plex: Dacă aveți o colecție de conținut multimedia acasă, pesemne îl cunoașteți pe Plex. Este un manager de conținut care acționează ca un server, asadar încât să îți poți realiza toate filmele, albumele foto pe care le-ai stocat pe ordinator și deslusit filme gratuite, de pe orisice mestesug, inclusiv televizorul tău.
Vezi mai mult:  Pentru ce este cheia FN și cum să-și schimbe comportamentul

Exclusiv pentru Samsung Smart TV

Samsung Smart TV

Fiecare platformă își joacă cărțile cu aplicații exclusive, și în cazul Samsung există unele interesante și exclusive de pe platou producătorului care ar a merge să vă atragă atenția.

 • Planet Horror : Un post de pelicula de streaming cu un fisier marime numai din filme înfricoșătoare? Pentru 19.99 euro un an îl ai.
 • TV Plus : Lansat pentru a indeplini cererea de conținut 4K, TV Plus este un post de închiriere de filme bazat pe catalogul Rakuten, care vă va astepta să vă bucurați de un fisier crescut de filme 4K pentru a beneficia din umplut de rezoluția ecranului.

Aplicații de intins pe televizoarele Sony și Xiaomi

Sony și Xiaomi modelele au Android TV, iar aiest obiect pentru unii utilizatori este oaresice foarte de indiscutabil. Acest obiect se datorează faptului că libertatea de a stabili aplicații pe Android TV este buget de largă, iar oferta este tare diversă. Câteva exemple interesante pe care le puteți găsi în magazinul de aplicații sunt următoarele:

 • Retroarh: Începem tare și este că, cu această bibliotecă și managerul de rom, veți a merge a suci jocuri prin emulatoare de NES, SNES, Master System, MegaDrive și alte sisteme. Practic transformă televizorul într-o mașină arcade.
 • AIRSCREEN: Dacă aveți un iPhone și doriți să trimiteți ecranul la micul ecran prin AirPlay, aveți o problemă, deoarece televizoarele cu Android TV funcționează cu Google Cast. Există însă o soluție, deoarece AirScreen vă astepta abia ceea ce doriți.
 • Telecomandă Android TV : Această aplicație nu este instalată la micul ecran, ci pe telefon. Și ceea ce ne va astepta este să controlăm televiziunea de pe mobilul nostru, în loc să utilizăm telecomanda. O puteți găsi în Play Store.
Vezi mai mult:  Doriți și nu faceți pentru a îmbunătăți siguranța pe internet

Jocuri Android TV

Vom constitui mai târziu o secțiune mai completă, dar vom arunca câteva jocuri pe care ar a urma să le instalați deslusit asasi pe Android TV:

 • Crossy Road : Un curent joc cauza care are și versiunea sa pentru Smart TV. Va a urma să-ți duci cât mai departe animalul dragoste, traversând numeroase drumuri cu departe regie și râul neobisnuit.
 • Marte: Ești un cosmonaut care a parvenit pe Marte și trebuie să se miște pe zodie roșie sărind de pe platformă în platformă și jucând cu o atractie universala scăzută.

Te uiți: Cele mai bune aplicații pentru Smart TV: Cei care trebuie să instalați

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply