Cele mai bune aplicații pentru redimensionarea imaginilor pe Android din 2020

Acest obiect, adăugat la faptul că este în creștere diversitate a diferitelor aplicații și fiecine se îmbunătățesc în termeni de imbunatatire și resurse, dirigui la faptul că avem întotdeauna în buzunar un mic ordinator cu fiecine să facem utilitar orisice sarcină. Una dintre aceste sarcini este să redimensionați o reprezentare , fie pentru a-l încărca pe o rețea socială, fie pentru a a intrebuinta o pregatit recomandabil și folosiți-o mai târziu într-o vedere . Prin succedare, vă aducem o listă cu aplicații pentru redimensionarea imaginilor fiecine funcționează cel mai cumsecade on Android.

Cele mai bune aplicații Android pentru redimensionarea și comprimarea fotografiilor în 2020

Comprimare foto și redimensionare

Această aplicație dezvoltată de Lit Photo ne indreptati redimensiona imagini fără pierzând calitatea . Puteți presa loturi și să-și schimbe greutatea, pe lângă faptul că ne oferă o ușurință extraordinară de aplicare. Este virtual cineva dintre Cel mai bun aplicațiile din Play Store fiecine sunt libere să îndeplinească această funcție.


Fotoczip – redimensionare compresă

Această aplicație ne indreptati devia marimea din imagini fulgerator datorită posibilității de adăugare a widget pe ecranul de telefon volant pentru a accesa soba cu un insumi chicoteala și pentru a a merge publica mecanic cu această aplicație. Are și alte funcții de aiest fel ca conversie PNG în JPG, adăugând filigrane , menținerea formatelor și comprimarea fotografiilor pentru a le subjuga greutatea.


Image Shrink – redimensionare lot

Această aplicație în pentru varianta, vă indreptati să ștergeți mecanic duplicarea imaginilor cu o masura mai mică, vă indreptati să reglați dimensiunea mai multor fotografii în lot și ne oferă o marime mai gramada de redimensionare Opțiuni pentru imagini. În velur, indreptati păstrarea GPS-ului geolocalizării date pe fiecine a poza le-a bogat după editarea ei.

Vezi mai mult:  BS.Player, Player multimedia gratuit pentru Windows

Redimensionați-mă! Pro – redimensionare foto și reprezentare

Cu redimensionați-mă! Pro, putem a aranja masura personalizată pentru redimensionarea imaginii, ne indreptati să rotim, să decupăm și menține Formate JPEG sau PNG, pentru și etichete EXIF. De intocmai, menține datele GPS ale imaginii și ne indreptati să o setăm ca un scoarta din aceeași aplicație. Este neimpodobit și ușor de utilizat.

Dimensiunea imaginii – Resizer foto

Cu această aplicație putem a potrivi dimensiunea fotografiilor a dainui fix legatura de fason sau putem a aranja dimensiunea volnic. Putem a desface imagini din strec sau să facem oblu o poza prin aplicație. În velur, ne indreptati să partajăm fulgerator imagini prin poștă sau prin alte mijloace.

Photo Compress 2.0 – Publicitate gratuită

Această aplicație este gratis , deși are o Pro varianta fiecine deblochează unele în velur caracteristici . Cu versiunea gratuită, însă, putem confectiona cele mai multe funcții de fiecine avem dare: prescur-tare, redimensionare, decupaj, menținere a calității, alegem calea de depozitare a imaginii, menținem diferite formate și extensii și multe alte lucruri. delimitare din această varianta gratuită este că putem a face acțiuni în lot, până la maxim 10 fotografii. În cazul versiunii plătite, aceasta este incalculabil .

XnConve rt

Această aplicație ne indreptati converti il pregatit de imagini redimensionate pe JPG, PNG sau taman WEBP, în cazul în fiecine dorim să le încărcăm pe un blog sau pe o pagină web pe Internet cu o coinac redusă și o natura optimă. Această aplicație este versiunea gratuită. Putem achiziționa pentru varianta fiecine ne scutește de reclame, limitele șablonului și nu ne limitează la conversia în lot a imaginilor.

Vezi mai mult:  Realme 6s: Recenzie și opinia telefonului ieftin

Resizer foto și reprezentare: redimensionare, lot, decupaj

Datorită acestei aplicații, putem cu ușurință subjuga dimensiunea fotografiilor de pe smartphone-ul nostru la Trimite-le mai numeros cu ușurință prin intermediul unor platforme pentru WhatsApp, Telegramă sau taman prin poștă. Aplicația creează un folder nou în stil în fiecine sunt salvate toate imaginile editate, în cadenta ce originale rămâne stationar în galeria telefonului. Această aplicație ne indreptati să setăm predefinite dimensiuni pentru redimensionarea rapidă a multor fotografii și pentru a menține întotdeauna același pregatit, invar încât pasamite fi praci necesar la locul de muncă.

Resizer foto

Cu Photo Resizer putem a preface dimensiunea fotografiilor din 4 moduri prestabilite : 1024 × 768, 800 × 600, 640 × 480, 480 × 320, fiecine sunt cele mai frecvente la manipularea imaginilor de rezoluție conținute pentru site-uri web și platforme online. Este neimpodobit și utilizarea acesteia este praci prietenoasă și simplă, invar încât care pasamite beneficia aplicația taman dacă nu are cunoștințe dupa cum să o facă. Dacă avem un Card SD , aplicația o va lua ca depozitare primară și va a compune un folder cu numele său, fiindca va mantui toate fișierele modificate.

Vedeți postarea: Cele mai bune aplicații pentru redimensionarea imaginilor pe Android din 2020

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply