Cele mai bune aplicații pentru măsurarea caloriilor în alimente pe iPhone

Aplicații pentru numărarea caloriilor pe iPhone

Yazio

Yazio

Aceasta este o aplicație gratuită fiecare vă va ingadui să gestionați prozaic toate caloriile pe fiecare le veți mânca. Ideal pentru a a merge tine o dietă fiecare este marcată de un număr tipic de calorii. Acesta cuprinde un tabla de calorii pentru mai indelung de 2 milioane de alimente fiecare vă vor ingadui să înregistrați o înregistrare detaliată. Mulțumită planurilor incluse în aplicație, veți a merge decola acele kilograme în surplus, dar întotdeauna cu capul. Trebuie să evitați dietele miracol și să controlați pur și neamestecat numărul de calorii pe fiecare le mâncați.

FatSeondulat

FatSecret

Aplicație esențială pentru a a merge găsi informații nutriționale ale alimentelor pe fiecare le consumați, pentru a ține evidența. Include posibilitatea scanării codului de bare al alimentelor pe fiecare urmează să le consumați pentru a compune toate informațiile sauca. De asemanator, puteți căuta un anume fel de mâncare în motorul de căutare, dar musai întotdeauna să știți greutatea porției. Pentru a a merge urmări cât mai eficace eventual, este sincronizat cu Sănătate aplicației pentru a compune sincronizate datele greutăților în orisice clipa.

MyFitnessPal

MyFitnessPal

Cu această aplicație puteți slăbi în mod sănătos prin regim. Vă ingadui să numărați prozaic toate caloriile pe fiecare le consumați. Acesta cuprinde o bază de date de prez 3 milioane de alimente, bunaoara și o aderare praci rapidă a meselor și exercițiilor. Pentru a a trece mâncare musai cumva să faceți o poza cu codul de bare sau să alegeți din a se fundamenta de date. Veți compune la dispoziție informații catre cantitatea de proteine ​​sau carbohidrați.

Ridicați contorul de calorii

Contador calorias Se ridică

Sistemul Arise păstrează prozaic o înregistrare a caloriilor dvs. și vă ajută să vă schimbați obiceiurile și vă oferă rezultate incredibile prin utilizarea constantă a acestuia. Datorită designului său neverosimil, vă ingadui să efectuați un verificare abil prozaic despre tuturor caloriilor pe fiecare le veți chinui. Vă ingadui să calculați toate caloriile pe fiecare ar a se cuveni să le consumați într-o zi pe a se fundamenta obiceiurilor dvs. de exerciții zilnice și, de asemanator, în funcție de vârsta dvs. pentru a vă a numara metabolismul bazal.

Vezi mai mult:  Telefonul poate efectua doar apeluri de urgență: cum să-l repari

Numărul de calorii și regim

Cont calórica

Are o bază de date alimentară exceptional de completă revizuită de nutriționiștii profesioniști. Puteți adăuga propria mâncare și puteți a chivernisi mesele pentru a adăuga de fiesce dată când le mâncați. Puteți a indica o monitorizare nutrițională, putând verifica cantitatea de proteine, carbohidrați sau grăsimi. Este integrat cu diferite servicii de exerciții fizice.

Contor de calorii pentru sfetnic alimentar

Consilier alimentar

Învață să mănânci sănătos datorită acestei aplicații. Puteți confectiona o poza cu pol pozitiv dvs. pentru a prii toate informațiile nutriționale, cum ar fi calorii, proteine, carbohidrați, grăsimi, fibre sau colesterina pentru fiesce element autohton. Pentru a a trece articole razletit, musai cumva să scanați codul de bare al alimentului. Pentru a a ocoli să creezi mese noi în aplicație, le poți scapa în favorite pentru a le in-trema posterior.

Lifesum

Lifesum

Dacă doriți să vă mențineți greutatea la îndemână, această aplicație vă oferă o insirare de diete revizuite de nutriționiști. Pentru a a merge ține evidența dietelor, este neaparat să controlați toate caloriile pe fiecare le veți mânca, iar aplicația o ingadui. Puteți a hotari între înregistrarea dietei prin sala foto sau cu a se fundamenta de date a aplicației în sine.

Te uiți: Cele mai bune aplicații pentru măsurarea caloriilor în alimente pe iPhone

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply