Cele mai bune aplicații pentru a desena pe dispozitivele Android din 2019

Îți place să desenezi? Cu siguranță că ești. Mulți dintre voi sunteți artiști cu creioane și perii sau cu pilula digitală. Deci nu ar fi rău dacă puteți desena și a scrie ori de câte ori doriți. Poate că vă putem a protegui ducând Sketchbook în buzunar. Acestea sunt cele mai bune aplicații cu cine puteți desena pe telefon (sau tabletă) Android.

Există multe aplicații diferite de desenare, unele mai orientate către profesioniști, altele mai vartos pentru creațiile personale și altele pentru ambele. Aici vă recomandăm puțin din orisice pentru a realiza aplicația cine sunteți, să vă simțiți intreg comod sau comod cu aceasta.

PicsArt Color – Cine a spus că PicsArt este cumva pentru poza?

Prima aplicație este PicsArt Color , această aplicație este o varianta intreg diferită a PicsArt pe cine o cunoaștem, a savarsi aplicație de publicare a fotografiilor. Această aplicație le va aproba atât desenatorilor, cât și profesioniștilor, deoarece opțiunile lor sunt ușor de învățat. Putem desena în mai multe straturi, avem mai multe moduri de combinare și explicit opțiuni pentru a adăuga textură pe perii. Aveți o mie de opțiuni pentru a examina întregul dvs. potențial de actor.

aplicații pentru desenjar Android picsart color

Autodesk Sketchbook – Cea mai populară dovada de schițe din buzunar

Nu putem a scoate contra desenarea aplicațiilor și nu putem a scoate Schiță de dovada Autodesk . Dacă oarecare este lamurit, oamenii de Autodesk știu să facă aplicații. Creatorii AutoCAD, una dintre cele mai importante aplicații din lumea modelării 3D, avem această aplicație axată pe desen.

Cu opțiuni infinite de perii, culori, perspective, posibilitatea de a a implini straturi și un proci praci alungit, deoarece este una dintre opțiunile cu mai multe opțiuni de Android. Vei fi un alt dintre cei ofidian 10 milioane de utilizatori cine utilizează Autodesk?

Vezi mai mult:  NASA va îmbunătăți viteza internetului în spațiu cu LCRD Laser

PaperDraw – Desenează fără complicații

Poate că nu vrei atât de multe complicații. Cu cumva pensule și creioane și o paletă de culori bună ai multumitor. Dacă utilizați telefonul cauza mai vartos ca oarecare tipic și pentru a prelucra solemn, utilizați hârtie sau ordinator Paperdraw eventual te interesează. Are mai multe pensule și opțiuni excelente de paletă de culori. Suficient pentru a-ți lăsa imaginația să zboare și să faci creații grozave.

Adobe Illustrator Draw – Pentru un curent de munca interj

Dacă există o roata cine știe contra soft, acesta este vaiuga. Și avem două aplicații de la această roata americană. Primul este Ilustrator, o aplicație pe cine mulți dintre voi o știu cu siguranță pentru versiunea sa pentru desktop, deoarece este una dintre cele mai utilizate aplicații de către graficieni. Această varianta este făcută în mod clar pentru a desena și a exporta proiecte inca pregătite Photoshop, Capture sau versiunea completă a Illustrator în sine.

Adobe Photoshop Sketch – Pentru a a ispravi completarea

Și pentru a termina fluxul de munca cu Adobe avem Schiță Photoshop. Similar cu Illustrator, este o varianta a Photoshop, dar gândită în întregime la desen. Straturi, perii diferite, culori și multe altele. Ne va aproba, de invar, să înregistrăm proiectul în PSD sau să îl deschidem în Photoshop sau Illustrator CC.

adobe Photoshop sketch mejroes aplicații pentru desenare Android

Pictor Infinit – Pentru posibilități infinite

Dacă vorbim contra aplicații complete, musai să menționăm Pictor Infinit. Această aplicație este concepută în întregime pentru desen, are mai vartos de 160 perii diferite cine funcționează separat în funcție de presiunea aplicată. Permite realizarea straturilor, o paletă de culori extinsă și oarecare praci interesant este că, odată ce desenul este finit, vă aproba să faceți publicare foto pe el.

Vezi mai mult:  Wizard de Folder New: Program pentru a crea mai multe foldere instantanee

ibis Paint X – Ușor de utilizat și grozav de funcțional

O altă aplicație praci interesantă este ibis Paint X. Această aplicație vă va aproba să utilizați perii, zoom-uri, opțiuni de umplut și alte opțiuni pe cine le puteți găsi în Photoshop, dar imediat și ușor de utilizat pe un cauza sau o tabletă.

Pictura MediBang – Pentru iubitorii de benzi desenate

Dacă doriți să desenați benzi desenate sau manga, această aplicație vă eventual pasa, deoarece, în afară de a a se cuveni desena ca în orisice altă aplicație, cu mai vartos de 80 perii și multe alte opțiuni, are funcții specializate pentru crearea de benzi desenate, invar încât să puteți desena desenele animate dvs. aoace . Vei fi următorul intins actor amuzant?

vopsea medibang

ArtFlow – Perfect compatibil cu viața profesională

ArtFlow este prezentat ca o alternativă la programele Adobe. Aveți o mie de opțiuni pe cine le puteți găsi în aplicații bunaoara Photoshop. Este praci optimizat pentru tablete. Are o varianta gratuită și plătită cine vă aproba să exportați pe PSD pentru a urmare desenul din Photoshop (dintre multe alte opțiuni).

Hârtie de bambus – Un teca în buzunar

Cu siguranță toți artiștii digitali îl cunosc pe Wacom, cea mai cunoscută roata de tablete digitale. Ei prieteneste, are și propria aplicație: Hârtie de bambus. Opțiunile sunt de bază, dar praci funcționale și rapide, aveți, de invar, opțiunea de a vă fauri propriile culori pentru a le lăsa pe placul vostru.

Puteți adăuga, de invar, imagini pe cine să le utilizați ca referință … Sau pentru a a scrie prep, ce mai, odată în interiorul foii puteți realiza ceea ce doriți cu ea.

Vezi mai mult:  Cum să descărcați și să vizionați videoclipuri YouTube pe un iPad Air

aplicații pentru desenare hârtie bambus android

Acestea sunt opțiunile noastre pentru cele mai bune aplicații cine pot fi desenate pe Android. Care ți-a plăcut cel mai vartos? Îl folosești pe celalalt? Lasă-ne în comentarii!

Vedeți postarea: Cele mai bune aplicații pentru a desena pe dispozitivele Android din 2019

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply