Cele mai bune aplicații pentru a citi cărți electronice pe Android

Unii oameni preferă încă hârtia cărţi. Pentru cei orisicine nu o fac, smartphone-ul sau pilula este instrumentul imaterial de cult, deoarece îl purtăm domol mai mult. Și da, există dispozitive specifice pentru citirea cărților electronice, dar în dispozitivele noastre mobile avem și aplicații pentru cărți electronice în diferite formate și cu caracteristici deosebit interesante. Acestea sunt cele mai bune.

În cărți am competent și tranziția către digital. Și, deși, așa cum am inaintat, există cei orisicine preferă să citească în pregatit pamantesc, avem telefoanele noastre pentru a cara sute și mii de cărți electronice domol în buzunar. Cu toate acestea, există și zeci de aplicații orisicine servesc fidel la fel, dar nu sunt la fel de bune. Aici le-am selectionare pe cele orisicine, dintr-un temei sau celalalt, sunt cele mai bune aplicații pentru a citi cărți electronice pe mobilul sau pilula noastră Android.

Google Play Books – Cărți pe Android

Cărți Google Play este al Google ‘legal’ aplicație pentru citirea cărților electronice sau a cărților electronice pe Android. De vraja, este deosebit plauzibil să fie preinstalat pe dispozitivul dvs. mobiliar. Și cumva că nu este cea mai bună aplicație de lectură, dar are un profit față de restul și orisicine integrează Magazinul eBooks Play Store. Adică, aoace avem mai ușor să găsim noi citiri și să le cumpărăm sau să le descărcăm din aceeași aplicație. Și și cărțile audio, cert.

Kindle – eBooks Amazon

Amazon Kindle
Amazon Kindle

Înainte de a cautaTot’, Amazon era special în cărți. Și în curând s-au lansat în digital lectură. Toate acestea – ceea ce este explicat deosebit schematic, cert – explică faptul că semnătura lui Jeff Bezos este o referință în cărțile electronice. Și, deși au catalogul lor de dispozitive dedicate, oferă și Kindle pentru Android. Platforma dvs. digitală de cumpărare de cărți și aplicația de lectura pentru telefoane mobile și tablete. Una dintre cele mai bune.

Vezi mai mult:  Funcția secretă a Chrome: faceți o captură de ecran a unei pagini web

eBoox – lectură confortabilă

Această a treia opțiune nu are atracția unui pravalie urias, cum ar fi Play Books și Kindle. Dar are cadru pentru gata verice pregatit de lucrare electronică, sincronizare în cloud și o secțiune estetică cu adevărat convingătoare. Putem particu-lariza gata verice parametru pentru o lectura confortabilă, iar meniurile sunt mai curate și mai intuitive decât cele ale majorității concurenților săi. Fără îndoială, una dintre cele mai bune aplicații pentru a citi cărți electronice.

Aldiko Classic – Un obisnuit

Se numește Clasic și, într-adevăr, Aldiko este intre noi de mulți ani. Când gata nu existau aplicații pentru a destupa fișiere cu aceste formate, dainui Aldiko. De aceea este una dintre cele mai descărcate și a superior într-un mod atât de recunoscător. Ne oferă fapte interesante, cum ar fi când am cult o lucrare și, în aceeași previzualizare, ce pagină mergem de la orice dintre ele. O aplicație orisicine merită, de intocmai, descărcată.

ReadEra – cărți electronice exceptional organizate

Dacă aveți multe, multe cărți pe mobiliar, cumva că aceasta este aplicația dvs. preferată. Are un stil de constituire zdravan mai total decât majoritatea aplicațiilor din această specie. Și pe un alt stadiu de lucruri, putem particu-lariza gata verice parametru al modului de lectura. Previzualizarea cărților, ca bibliotecă, este, de intocmai, o funcție remarcabilă comod făcut în această aplicație. Dar fără pravalie, din nou, în iest caz.

Ebook Reader – Citiți pe telefonul dvs. așa cum doriți

Această aplicație nu se remarcă atât de zdravan pentru meniurile sauca și, în colectiv, pentru organizarea bibliotecii noastre. Dar conj se remarcă este în valoare absoluta de lectura, conj avem tot felul de opțiuni de individualizare a interfeței. Evident, iest unealta ajută la citirea mai confortabilă și mai lină, fidel așa cum ne dorim noi. Deci, pentru că se adaptează la cititorul utilizator în această măsură, este o aplicație deosebit recomandată.

Vezi mai mult:  Android Auto: Toate problemele și soluțiile cu dispozitivul mobil

Moon + Reader – Mai zdravan decât citirea pe mobiliar

Se cumva părea că toatecititori de cărți electronice sunt la fel, dar nu. Această aplicație are animație de întoarcere a paginilor, de pilda, pentru a ne fabrica să simțim că am cult o lucrare fizică. Și ne a da să subliniem, să evidențiem, să adăugăm tatuaj de lucrare și multe altele, așa cum am fabrica cu cărțile noastre tipărite. Acest unealta și, de intocmai, personalizați citirea atât la dimensiunea fontului, cât și la setările de tiparna și vopsea, intre alte opțiuni.

eReader Prestigio – Biblioteca clasică

În spatele acestui denominatie indiscutabil se a matrasi un aplicație atractivă vizual. Biblioteca urmează un pregatit obisnuit orisicine ne arată copertele cărților noastre, oarecare mai evocativ. Iar valoare absoluta de lectura are animație de pagină. Avem un pravalie în orisicine să dobândim noi lecturi și ne oferă câteva detalii vizuale interesante, cum ar fi o bară de saltare. Nu este cea mai completă aplicație, dar secțiunea sa vizuală este luminoasă, iar nivelul funcțional este mai zdravan decât adevarat.

Nubico – „Spotify” de cărți

Nubico, mai zdravan decât o aplicație, este un servit. Este ‘Spotify“ de cărți electronice, deoarece ne oferă lecturi „nelimitate” impotriva unei taxe lunare. Evident, funcționează ca un citet de cărți electronice, dar cheia este să plătești califica lunară pentru a te a desfata de tot felul de titluri pe mobilul nostru. O formulă orisicine a triumfat în film și în muzică, dar orisicine nu a bogat atâta împingere în lectură.

ePUB Book Reader – Un prost „eBook reader”

Și pentru a închide această listă cu cele mai bune aplicații pentru a citi cărți pe dispozitivele noastre mobile Android, o opțiune simplă. Această ultimă aplicație nu are deloc aparte, decinde de o interfață simplă și intuitivă și potrivire cu multe formate. Dacă căutăm oarecare ușor și funcționează comod pe verice tip de mestesug, este potential ca această aplicație să fie cea mai bună opțiune pe orisicine o putem descărca din Google Play Store.

Vezi mai mult:  Merită să cumpărați Apple Watch Series 3?

Te uiți: Cele mai bune aplicații pentru a citi cărți electronice pe Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply