Cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani online 2019-2020

smartphone-uri sunt asasi un alexina esențial pentru viața noastră de zi cu zi. Cu ei putem a fauri apeluri, verificați-ne e-mail mehtup, urmăriți serialele noastre preferate și taman a ferchezui bani. Da, dacă îl citiți bine, telefonul dvs. posibil fi și un sorginte de venita complinitor și pentru aceasta va a se cere să descărcați tocmai câteva aplicații gratuite și să petreceți câteva minute pe zi.

În articolul de astăzi vă vom arăta cum musai câștiga câțiva euro în surplus pe lună datorită smartphone-ului tău cu fiecine considerăm cele mai bune aplicații în aiest tinta. Toți sunt cert și fiabil ca prep și a fi exhaustiv netrebuin-cios, așa că nu vă fie teamă să le descărcați.best-to-apps-make-bani

Înainte de a începe

Înainte de a începe cu selecția noastră de aplicații, credem că este tolerabil să facem câteva clarificări cu infatisare la aiest tip de aplicații. Deși selecția pe fiecine o veți găsi pe această listă este fiabilă și nu prezintă niciun prilej, în Magazinul Google Play și App Store există mii de aplicații fiecine amintire să vă ofere bani netrebuin-cios și fiecine nu sunt altceva decât înșelătorie or înșelătorie pentru a-ți a ciusdi datele.

Înainte de a descărca fiecare aplicație, țineți testea de aceste puncte:

  1. Nu toate aplicațiile pentru a câștiga bani sunt de încredere. Mulți infractori cibernetici au văzut în aplicații pentru a câștiga bani propria lor oportunitate de a câștiga câțiva euro … a ta. Aveți grijă de fiecare aplicație fiecine pare foarte bună pentru a fi adevărată și nu uitați să verificați recenziile utilizatorilor înainte de a a fauri descărcări.
  2. Nu introduceți niciodată informațiile personale într-o aplicație pentru a câștiga bani. Aceste informații ar cuprinde, de chip, numărul dvs. de recunoa, numărul contului dvs. bancar, cardul dvs. de autoritate sau fiecare parolă sensibilă a oricărui alt testea de Internet. Faceți aiest treaba brusc apoi când este o aplicație renumită și o anturaj 100% de încredere.
  3. Nu plătiți niciodată pentru o aplicație pentru a câștiga bani. Chiar și aplicațiile pentru plasarea de pariuri sportive sau cumpărarea de vouchere sunt gratuite. Aveți grijă de fiecare aplicație de plată fiecine vă anticipa mai târziu niște bani.
  4. Ca suprem consfatuire, folosiți întotdeauna bunul simț. Internetul este tecaruit de pericole și este oprimat în căutarea oportunităților de a obține datele dvs. Dacă aveți întrebări, adresați-vă unui profesionist pentru a gasi dacă aplicația pe fiecine urmează să o descărcați este de încredere. Zicala arata: prevenirea este mai bună decât vindecarea.

[bloc de inserție = ”1 ″]

Cum funcționează aplicațiile gratuite pentru a câștiga bani?

Cu siguranță vă întrebați cum este practicabil ca o anturaj sau un dezvoltator să ofere bani tocmai pentru descărcarea unei aplicații gratuite. La început, aceasta posibil părea o înșelătorie deplină, dar neam nu este mai mult de veritate. Aceste aplicații sunt acceptate de jurnalistica și oferă un bonus economicos de oricine dată când îndeplinești oricine dintre cerințele sauca.

Aplicații gratuite pentru a câștiga bani premii pentru sarcini simple fiecine va a rezista tocmai câteva minute din zi. Acestea sunt de deprindere următoarele:

  • Descărcați și încercați o aplicațieprimiți un bonus pur și prost pentru descărcarea și încercarea unei aplicații. După ce ați finalizat această sarcină și ați alienat despăgubiri, puteți anula aplicația fără probleme de pe telefonul volant.
  • Descărcați și încercați câteva jocuriAceastă sarcină este praci asemănătoare cu cea anterioară, cu singura diferență că, cu cât joci mai greu titlul sugerat, cu atât vei câștiga mai mulți bani.
  • Vizionați videoclipuri publicitare –Unele aplicații pentru a câștiga bani în surplus sunt susținute taman de videoclipuri publicitare. În aiest fel, de oricine dată când accesați pentru a a privi oricine dintre aceste videoclipuri prin telefonul volant, veți fi recompensați. Este, fără îndoială, cea mai simplă sarcină de pe listă, deoarece puteți lăsa videoclipul destupat în durata ce faceți alte lucruri și asemenea puteți starni profituri.
  • Efectuează sondaje –Realizarea sondajelor este plauzibil cea mai veche metodă și, de invar, cea mai utilizată pentru a câștiga bani în surplus. Există multe aplicații fiecine vă vor a plati puncte pentru oricine ancheta pe fiecine îl completați și pe fiecine îl puteți travesti în euro apoi când ajungeți la o anumită sumă.
  • Partajarea conținutului prin rețelele sociale –Odată cu ascensiunea de platforme prep Facebook , Twitter or Instagram-l este praci obișnuit ca aplicațiile fiecine fac bani să solicite să faceți o publicație în fiecine menționați produsul dvs. Pentru ei este o jurnalistica gratuită, în durata ce pentru dvs. se infatisa în euro în surplus.

Cum pot fi banii transferați în contul meu?

Majoritatea aplicațiilor pentru a a folosi bani PayPal ca metodă, asemenea încât să puteți a permuta euro posibil în contul dvs. bancar. Cred că această metodă este cea mai sigură pentru a obține bani în surplus, deoarece pentru a a strange veți compune impozit pur și prost de mehtup dvs. de e-mail. Pe lângă toate acestea, fiecare problemă pe fiecine o aveți cu remu-neratie o puteți a clarifica în siguranță prin PayPal și veți compune întotdeauna siguranța că datele dvs. sunt în siguranță.

Vezi mai mult:  Personalizați instalarea Office: Instalați numai Word, Excel sau PowerPoint

paypal-plată

[bloc de inserție = ”1 ″]

Pentru a a folosi PayPal, va a se cere pur și prost să aveți un testea exhaustiv netrebuin-cios. Pentru a vă despica, faceți chicot pe aiest link sau dacă doriți, accesați tutorialul nostru comod pentru a gasi cum să deschideți un testea cu PayPal.

Cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani pe smartphone

1. CashPirate – Faceți și câștigați bani

Deși numele și sigla dvs. pot fi nesigure, CashPirate este cert și aplicație cu adevărat utilă pentru a câștiga bani în surplus în oricine lună. Acesta funcționează praci placut și nu vă vor lua mai greu de câteva minute pe zi pentru a începe să generați venituri.

Funcționarea CashPirate este simplă. Odată ce v-ați creat contul, puteți începe câștigând valute virtuale (apăsați „câștigați monede”) efectuând sarcinile oferite în cadou de aplicație. În mod obisnuit, acestea musai să descarce și să instaleze o aplicație, să vizioneze videoclipuri sau să răspundă la un ancheta. O singura termen Au fost obținute 2500 de puncte (2.5 $ aprox.) Le puteți muta în contul dvs. PayPal.

Pentru a reuși în CashPirate, secretul este să Fii răbdător și știu să alegi placut ofertele și sarcinile pe fiecine să le îndeplinești. Nu vă lăsați orbiți de cei fiecine oferă mai multe monede, deoarece în majoritatea cazurilor au un subterfugiu. De chip, nu acceptați niciodată sarcinile fiecine vă cer numărul de telefon, deoarece, deși acestea oferă beneficii mai grozavi, apoi vă vor expedia mesaje constante pe telefonul dvs. volant, încercând să vă taxeze un breasla premium buget de adunator.

În cele din urmă, musai tocmai să adăugați că, dacă doriți să încercați Cashpirate, nu uitați să le căutați pe niciuna dintre ele coduri de invitație prin Google. Acestea adaugă 500 de monede gratuite (0.50 USD) fără a a executa neam.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

2. Recompense și carduri atentie appKarma

appKarma este o altă aplicație grozavă cu fiecine poți câștiga bani și cărți atentie pentru comercianții online pur și prost jucând jocuri, descărcând aplicații sau completând sondaje.

După descărcarea aplicației pe volant, puteți despica o aplicație testea cu appKarma de selectând un titulatura de utilizator și introducând mehtup de e-mail și declaratie. Odată ce ați făcut aiest treaba, este timpul să începeți câștigând bani gratuite!

După cum v-am spus inca, appKarma funcționează într-un mod analog cu CashPirate. Odată ce aplicația este deschisă, veți obtine o succesiune de file numite „Oferte I ”„ Oferte II ”„ Popular ” și ”VideoclipuriMatei 22:21. Fiecare dintre ele oferă modalități diferite de a obține bonusuri fiecine pot fi răscumpărate sau, în cazul „Video”, videoclipurile pe fiecine le puteți obtine pentru a obține puncte.

appKarma oferă atât premii monetare pentru finalizarea sarcinilor lor ca carduri atentie. Dacă optați pentru bani, aceștia pot fi transferați în contul dvs. PayPal de oricine dată când obțineți minim 3 USD. În ceea ce privește cardurile atentie pe fiecine le puteți obține, există magazine atât de interesante prep iTunes, Google Play,, PSN, Aburi, Amazon și multe altele.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

3. GiftPanda – Recompense și Carduri Cadou

GiftPanda este o altă aplicație pentru a câștiga bani din telefonul volant creat de același dezvoltator Cashpirate. Acest treaba este cert, praci ușor de utilizat și, de invar, interfața sa este exhaustiv în gura spaniolă, treaba pretuit.

Funcționarea GiftPanda este praci similară cu cea a aplicațiilor anterioare. Trebuie tocmai Descărcați aplicația, înregistrați-vă și începeți să acumulați mamica dvs. bogatate.

În ceea ce privește interfața sa, aceasta este cu adevărat intuitivă. În partea de sus a aplicației veți găsi fișierul „Aplicații” „Sondaje” și “Alte” secțiuni. Faceți chicot pe oricine dintre aceste file pentru a accesa diferitele oferte și pentru a câștiga puncte pentru aplicația dvs. mobilă. Dacă, de chip, decideți să descărcați aplicații pentru a câștiga bani, pur și prost descărcați-le, așteptați creditarea punctelor suplimentare și atunci ștergeți-le fără probleme.

Pentru a vă răscumpăra banii, va a se cere să aveți minim puncte 2500 în contul dvs. (2.50 USD) și le puteți muta fără probleme la PayPal. Dacă doriți, puteți ticni și alte compensații, cum ar fi carduri atentie sau taman Bitcoins.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

4. Aplicația Smartme

Aplicația Smartme oferă o regim de a câștiga bani praci divergent de restul aplicațiilor pe fiecine le-am arătat până asasi. De fenomen, nu va a se cere să facem neam pentru a începe să câștigăm puncte!

Ați invatat placut, aplicația Smartme nu vă va a pretinde să descărcați o aplicație sau să completați sondaje pentru a câștiga bani. Trebuie tocmai instalați aplicația și lăsați-l destupat pe telefonul volant. Dar … este cert aiest parere?

Din beatitudine, Smartme App este o aplicație fiecine respectă toate reglementările din Legea privind protecția datelor (LOPD) și fiecine colectează informații contra aplicațiile pe fiecine le aveți pe volant în scopuri statistice. Acest taman consumă bateria smartphone-ului și va duce, de invar, beneficii interesante puțin câte puțin.

Vezi mai mult:  Recuperarea fișierelor - coșul de gunoi: caracteristici ale acestei aplicații gratuite

Pentru a începe să utilizați aplicația Smartme, va a se cere să creați un testea de utilizator și lăsați aplicația deschisă în orizont. Pentru oricine zi activă veți câștiga un exhaustiv de 300 de puncte (ca la 0.03 €) și odată ce atingeți 50,000 de puncte (5 €) le puteți răscumpăra cu prin schimb bancar.

În durata ce aplicația Smartme nu are opțiunea de a încărca prin intermediul dvs. PayPal este o aplicație interesantă, exhaustiv legală și funcționează magistral pentru o 100% anturaj spaniolă. Desigur, musai să te înarmezi cu răbdare pentru a obține o sumă considerabilă de bani.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

5. Big Time Cash a executa bani geaba

Big Time este aplicația pe fiecine toți jucătorii fiecine doresc să câștige bani netrebuin-cios o așteptau. Și pentru a începe să îngrășați contul PayPal, musai tocmai să petreceți câteva minute pe zi jucați-vă cu mobilul.

Pentru a începe să utilizați Big Time, va a se cere să descărcați aplicația fie pe dvs. iPhone (iOS) or Android telefon. După aceea, creați-vă contul utilizând mehtup de e-mail sau Facebook testea și confirmați aiest treaba ai peste-soare 14 ani. Dacă ați făcut acești pași, puteți începe să câștigați câteva euro taman asasi.

Obținerea de puncte în Big Time este la fel de simplă ca redarea titlurilor oferite de aplicație. Pe măsură ce jucați, veți obține bilete pe fiecine le puteți răscumpăra la tombole sau, dacă doriți, pentru bani reali. 10,000 bilete este egală $ 0.01 că puteți muta comod în contul dvs. PayPal.

Ca picatura practic, Timpul Mare este a aplicație într-adevăr sigură și, de invar, cu praci recenzii bune pe Google Play . Acesta are tombole la oricine două zile, iar câștigătorii primesc o bogatate în puncte și bilete pentru valorizare. De aceea, dacă sunteți un utilizator baftos, puteți obține curand o mică bogatate descărcând pur și prost aplicația.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

6. Streetbees

Streetbees este o aplicație pentru a câștiga bani puțin divergent de tot ce v-am arătat până asasi. În loc să completăm sondaje, să descărcăm aplicații sau să jucăm jocuri, va a se cere să facem aiest treaba finalizați sarcini a scadea sau împărtășiți ideile noastre cu infatisare la ce mărci. Acest treaba implică faptul că veți compune impozit de oareceva mai greu durata neintemnitat pentru a câștiga bani, dar, la rândul său, procesul va fi mai puțin plictisitor.

Pentru a începe să utilizați Streetbees va a se cere să descărcați aplicația și să partajați numărul de telefon volant cu aceasta. Odată ce ați făcut aiest treaba, veți ticni un cod de proba prin SMS că va a se cere să vă activați contul. După aceea, creați un titulatura de utilizator, o parolă și începeți să urmați sarcinile propuse.

După cum v-am spus inca, tipul de sarcini Streetbees este praci pestrit. Le veți găsi pe toate în Secțiunea „Sarcini live” iar acestea pot diferi de la a răspunde la întrebări contra stilul tău de viață sau la păreri contra un deosebit aruncator, cum ar fi ieșirea la supermarketul de colț și împărtășirea cu aplicația o poza a secțiunii de fructe sau posibil micul pranz din acea dimineață.

Unul dintre cele mai interesante puncte ale Streetbees este cela nu va a se cere să aveți un minimal de puncte pentru a le a se cadea răscumpăra pentru bani. Pur și prost solicitați remu-neratie prin PayPal și în mai puțin de trei zile o veți compune în contul dvs.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

7. Robin Rover – Câștigă bani cu achiziții online

Robin Rover este o altă aplicație interesantă cu fiecine veți a se cadea a ferchezui bani fără a a executa neam. Va fi util tocmai să vă împărtășiți obiceiuri de cumpărături prin Internet și asemenea obțineți o compensație monetară.

După cum plauzibil știți, majoritatea aplicațiilor și serviciilor de internet vă utilizează datele pentru a le a petrece unor terți sau pur și prost oferă informații personalizate cu scopul de a tenta mai mulți clienți. Robin Rover se joacă adevarat cu el, dar cu diferența pe fiecine o va a executa iti ofera bonusuri pentru oricine dintre datele pe fiecine le partajați cu compania și în concordanta cu legea LOPD, nu le va funt terților sau să vă oferim jurnalistica.

Pentru a începe să utilizați Robin Rover, musai să descărcați aplicația, să vă creați contul și să o verificați. După aceea, musai pur și prost să trimiteți fișierul confirmări de cumpărare ale oricărui magazie online la mehtup dvs. de e-mail. Pentru oricine e-mail dovedit veți ticni 1 Robin. Acest treaba se infatisa printr-o probabilitate de a câștiga un prima curent de 100 de euro rambursabile prin PayPal.

Deși la început nu pare un societate praci prolific, gândiți-vă că punctele Robin Rover nu se pierd cu oricine remiză, așa că veți a executa a concentra posibilități până când în sfârșit atingeți cei 100 de euro.

Vezi mai mult:  100% GPU sau eroare de utilizare a procesorului în Windows: Cum să o rezolvi

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

8. Betsim – îl joci, îl câștigi

Dacă vă placere sporturile și sunteți cinevasilea dintre cei fiecine a proroci întotdeauna sfârșitul fiecărui intalnire cu un reusire mai amplu sau mai mic, vă va plăcea Betsim. Această aplicație vă a cuteza să faceți tot felul de pariuri sportive gratuite și câștigi bani și pentru ei.

Betsim

Pentru a începe să utilizați Betsim, pur și prost descărcați aplicația de pe Google Play. Dacă ești un iOS utilizator, ne pare rău să vă spun că curent nu este slobod în App Store. După aceea musai să vă înregistrați prin intermediul Facebook or Twitter testea și începeți să câștigați puncte prin rețelele sociale.

Interfața Betsim este praci ușor de înțeles și este împărțită în diferite file. Primul, “Explora” ne va arăta toate sporturile în fiecine putem ascutis pariuri. În „Următorul” o vei a executa iata meciurile în fiecine poți a se prinde și în launtric “În joc” , toate cele fiecine sunt redate în durata obiectiv.

Pentru a ascutis un ramasag pe Betsim pur și prost a indemna sportul avid din meniul „Explorează”, „Viitor” sau „În joc”, selectează competiția și, în sfarsit, evenimentul. Dupa aceea, faceți pariul ai în studii și îți încrucișezi degetele pentru a fi câștigat. Asa de bland!

Printre premiile schimbate de Betsim găsim transformarea punctelor tale în bani prin PayPal sau răscumpărarea acestora pentru cecuri Amazon, console, smarthphone-uri, carduri atentie și premii pentru tot felul de tehnologii.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

9. Toluna

Dacă ați fost pe internet de ani buni, cu siguranță lui Toluna sună numele. Această pagină pentru efectuarea de sondaje a fost intre noi mulți ani și, fireste, odată cu sosirea smartphone-urilor, nu a rezistat să dezvolte propria aplicație.

Așa cum v-am spus inca, Toluna este o pagină web dedicată numai completării sondajelor și cunoașterii vocii utilizatorilor fiecărui marfa. Pentru oricine ancheta efectuat, utilizatorii săi sunt recompensați cu puncte că pe capat mare vom a se cadea schimb in natura pentru invar și bani curenti.

Pentru a începe să folosiți aplicația Toluna este util să o descărcați, să o instalați și bineînțeles creați-vă propriul testea completând toate câmpurile obligatorii. După ce ați făcut aiest treaba, veți compune intrare la o amplu pasaj a sondajelor platformei.

După cum vă puteți concepe, a câștiga bani în Toluna se bazează în magistral pe cantitatea de durata pe fiecine doriți să o petreceți o zi răspunzând la sondaje. Le puteți răspunde oblu din aplicație sau de pe site-ul său. În surplus, veți câștiga și puncte votând conținutul sponsorizat (greu mai prost și mai curand decât sondajele).

Odată ce ai bogat 145,000 de puncte (35 €) le puteți răscumpăra cu ușurință în contul dvs. PayPal. Dacă preferați, le puteți travesti și pe Amazon, MediaMarkt, măr, Spotify, Decathlon și multe alte companii de internet. Deși nu este cea mai rapidă metodă de a câștiga bani, sunteți cert că utilizați un breasla cu mulți ani în socoteala.

Instala
[bloc de inserție = ”1 ″]

10. i-Spune simbrie părerea ta

Ca sfârșit pentru selecția noastră dintre cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani netrebuin-cios, dorim să vă recomandăm i-Spune simbrie părerea ta Această platformă vă a cuteza să câștigați cu ușurință premii tocmai prin răspuns sondaje plătite.

I-spune-recompensa

Pentru a începe să utilizați aplicația, pur și prost descărcați-o din Google Play Store și creați-vă testea particularistic. După aceea, veți compune intrare la toate sondajele fiecine se potrivesc acelui contur și cu fiecine puteți obține compensații sub formă de premii.

Spre diferentiere de alte aplicații din această listă, i-Say vă răsplătește opinia nu oferă sondaje nelimitate. Aceasta înseamnă că este întotdeauna nimerit să completați toate sondajele din căsuța de e-mail dacă doriți să obțineți un mic impuls sau un atentie complinitor la sfârșitul lunii.

Unul dintre punctele puternic ale i-Say recompensează opinia dvs. este că premiile oferite de platformă sunt buget de accesibile și ușor pentru a obține. Pentru a le a fructifica, faceți chicot pe „Zona atentie” pictogramă și selectați-o pe cea fiecine vă interesează cel mai greu. De chip, o micsorare de 5 euro la MediaMarkt costă 530 de puncte și răspunsul la un singuratic ancheta oferă inca aceste 500 de puncte.

În durata ce i-Say recompensează opinia dvs. nu vă a cuteza să vă convertiți punctele în bani, este o opțiune bună dacă doriți să primiți netrebuin-cios carduri atentie și reduceri la magazinele tale preferate.

Instala

Sperăm că selecția noastră de aplicații pentru a câștiga bani și premii te-a sprijinit. Folosiți aproximativ altă aplicație sau site web fiecine nu se află pe această listă? Împărtășiți-l cu noi în secțiunea de comentarii!


Vedeți postarea: Cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani online 2019-2020

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply