Cele mai bune aplicații Android pentru a găsi imagini de fundal alb-negru

De impozit este mai curent să iata fundaluri colorate, cu peisaje spectaculoase sau un opozitie vartos strans, cu toate acestea, există cei fiecare preferă oarecare mai tainic . Aici intră în viziune imagini de fundal alb-negru, fiecare, în minune faptului că sunt mai sobre, conțin câteva avantaje, cum ar fi o uzură mai mică atât pentru baterie și ochii noștri .

Tapet Negru

Peste 5 milioane de utilizatori s-au bazat pe aiest munca aplicaţia pentru a procura fonduri de tot felul și are și un reglaj automată la ecranul terminalului nostru.

Imagini de fundal negre HD 4K

Deși oferă mai multe varietăți de fundaluri fiecare nu sunt doar în alb și cainos, ele pot fi găsite și o insusire grozav de bună, cum ar fi Rezoluția 4K .

Imagini de fundal negre – fundaluri 4K întunecate și AMOLED

Similar aplicației anterioare, deși acoace deoarece prezintă o performanță mai rece este Ecrane AMOLED , panouri fiecare se bucură opozitie rece și culori vartos intense, ceea ce va a se deplasa la economii considerabile ale bateriei.

Imagini de fundal alb-negru

Ei cumsecade, cu un asadar de descriptiv nume de botez, rămâne puțin de spus decinde de a-l încerca și a cuprinde dacă conținutul său ne a asigura. Avem atât imagini reale, cât și desene artistice, dar toate în alb și cainos.

Imagini de fundal negre de artă

Ce iese în evidență în aiest simt aplicaţia este fără îndoială conducta sa artistică, cu desene vartos creative și cu un simt expresiv vartos emoțional , în aiest fel, lăsăm monotonia cu fotografii paradisiacale.

Vezi mai mult:  Cele mai bune site-uri și programe pentru a converti formatul PPS în PPT

Imagini de fundal cainos

Nu este că este alb-negru, ci este sfoara fără continut . În aiest fel, întregul ecran apare în cainos, așa cum explică dezvoltatorii îmbunătățesc lungime de viață a bateriei și reduc stresul ochilor noștri.

Imagini de fundal negre, fundal întunecat: Darkify 3

Dezvoltatorii acestui munca aplicaţia poartă inca o trilogie în spatele lor, lucrând pentru a fauri imagini de fundal pe Android. În picler, putem împărtăși imaginile fiecare ne pofta cel mai indelungat prin intermediul rețelelor de socializare.

Tapet de artă neagră

creativitate fiecare rezidă în imaginile acestui munca aplicaţia este neverosimil de senin, pe fiecare îl putem descărca imediat cu o interfață intuitivă.

Imagini de fundal alb-negru

Ultima patrundere în această listă are o abordare clară atingere cu univers , cu imagini cu animale, floră sau scenarii în spații deschise, fiecare pot sugera liniște și bunăstare.

Te uiți: Cele mai bune aplicații Android pentru a găsi imagini de fundal alb-negru

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply