Cele mai bune aplicații 8 pentru curățarea Android-ului și lăsați-o ca nouă

Dacă Android-ul dvs. are inca un ritmica și în ultimul ritmica observă că iest materie nu funcționează cu graba primei zile, înseamnă că a fost timpul pentru o curățare generală. Dacă ați aruncat o vedere spre magazinului Google Play, veți spiona că există numeroase produse de curățare diferite pentru telefonul dvs. Android. Există servicii gratuite, plătite, cu multe opțiuni și alte altele de siguranta in functionare îndoielnică. Pentru a vă a prindori să alegeți produse de curățare eficiente oricine nu compromit securitatea sau performanța telefonului, am făcut o scurtă listă cu cele mai bune. Încheiem două secțiuni suplimentare în cazul în oricine doriți să aflați mai multe inspre lumea curățeniei mobile.

Curățați-vă Android
Curățați-vă Android

Cele mai bune aplicații pentru curățarea telefonului cauza Android

Maestrul curateniei

Cu peste-auriu un bilion de descărcări în spatele său, Maestrul curateniei este considerată cea mai bună aplicație pentru curățarea telefonului cauza Android. Este intreg inutil, curăță telefonul de orisice fișiere inutile sau potențial dăunătoare și îmbunătățește performanțele dispozitivului fără a a risipi un pic din baterie.

Maestrul curateniei
Maestrul curateniei

Printre principalele funcții ale Clean Master, evidențiem posibilitatea de a a limita fișiere junk uitate de aplicații (bloatware-ul intruna agasant), ștergeți memoria cache a telefonului cauza și savai ștergeți fișierele inutile stocate de reclame pe Internet. Aceasta implică o creștere generoasă a vitezei telefonului cauza, pentru și asigurarea siguranței că telefonul dvs. este la fel de neamestecat ca în premiu zi.

Dar nu totul se termină aoace: Clean Master are o protecție antivirus actualizată periodic, oricine detectează orisice tip de malware intins pe cauza. De atare, puteți crește performanța telefonului dvs. apoi când aveți un joc oricine are impozit de resurse a intinde și, în capat, oferă un societate interesant de barare a aplicațiilor, asadar încât niciun indiscret să nu le poată accesa fără permisiunea dvs.

Pe ingust, Clean Master este o aplicație extraordinară pentru a menține telefonul cauza neamestecat și în siguranță, fără a a risipi un singuratic ban. Foarte nimerit.

1Tap Cleaner

1Tap Cleaner este un mestesug de curățare Android conceput pentru toți acei oameni cu puțin ritmica sau oricine pur și prost nu doresc să-și partas viața apoi când fac o curățare generală a telefonului cauza. După cum canta și numele său, 1Tap Cleaner este competent să efectueze toate sarcinile de bază de întreținere ale telefonului cauza, prin simpla apăsare a ecranului. Toate acestea inutil.

1Tap Cleaner
1Tap Cleaner

1Tap Cleaner încorporează în cadrul aceleiași aplicații diferite produse de curățare 5: un mestesug de curățare special în cache, cinevasi pentru a curăța istoricul dispozitivului dvs., celalalt pentru mesajele și istoricul apelurilor stocate pe telefonul dvs., celalalt pentru setările dvs. mobile și în capat cinevasi pentru cardul SD pe oricine îl au inserat. Toate acestea asigură o curățare minuțioasă a tuturor fișierelor inutile oricine ar a se cadea intrista performanța telefonului cauza.

Dacă nu sunteți prietnic cu pierderea timpului în aplicații complicate sau cu multe opțiuni, nu vă gândiți de două ori și aruncați o vedere la 1Tap Cleaner. Pe lângă faptul că este o aplicație cu adevărat ușoară, îți folosește cu dens bateria mobilă și oferă rezultate excelente. Și gratuit!

Vezi mai mult:  De ce poți juca jocuri vechi în browser

CCleaner

CCleaner nu este cumva cinevasi dintre cele mai bune produse de curățat pentru PC și Mac, ci este, de atare, o aplicație excelentă pentru a vă lăsa telefonul cauza Android în premiu zi. Pe lângă faptul că este intreg inutil, cesta are securitatea de a aparține Piriform, o anturaj oricine în actual a efectua dotatie din familia antivirus Avast.(*8*)CCleaner pentru Android

CCleaner pentru Android

Versiunea Android a CCleaner nu are defel de invidiat omologul său pentru computere desktop. Cu ajutorul acestuia puteți a efectua o curățare minuțioasă a telefonului cauza, scăpați-vă de fișierele de sterc, pentru și crește performanța RAM-ului. Pe lângă toate acestea, aplicația încorporează opțiuni cu adevărat interesante, cum ar fi analizarea spațiului de depozitare a telefonului și primirea unui referinta inspre valoare absoluta în oricine este utilizat până actualmente și cum să îl îmbunătățiți.

Ca glazură, CCleaner ingloba o funcție oricine monitorizează utilizarea procesorului dvs. cauza. Mulțumită acesteia, puteți ști cu ușurință ce aplicații rulează în orizont și, de atare, știți oricine consumă mai multă amintire RAM sau a efectua ca Android să se supraîncălzească și să-și scurgă bateria.

Pe ingust, CCleaner este o aplicație completă cu o gamă largă de instrumente suplimentare oricine vor usura utilizarea telefonului cauza și vă vor îmbunătăți performanțele cumva cu câteva apăsări de taste. Toate acestea cu marele folos de a fi intreg traduse în spaniolă.

Cutie de instrumente All-In-One

După cum sugerează și numele, Cutie de instrumente All-In-One oferă tot ceea ce ar a se cadea compune impozit pentru a vă curăța mobilul Android în cadrul aceleiași aplicații. Și această aplicație ingloba defel mai numeros și defel mai puțin decât instrumente individuale 30 concepute pentru a curăța și îmbunătăți performanțele telefonului cauza. Toate acestea inutil.

All-In-One Toolbox îndeplinește cu ușurință sarcini la fel de importante pentru curățarea dispozitivului cauza de fișiere inutile, eliberarea de spațiu și, fireste, curățarea cache-ului mobilului. Cu toate acestea, aplicația ingloba, de atare, funcții interesante, cum ar fi posibilitatea de a a grabi sau savai de a a grabi telefonul cumva prin apăsarea ecranului, răcirea procesorului său pentru a scădea febra sau a gestiona fișiere APK.

All-In-One Toolbox oferă, de atare, instrumente pentru comprimarea fișierelor stocate pe cauza, pentru fotografii, și oferă rapoarte, asadar încât să știți în permanență ce fișiere ocupă mai numeros spațiu pe telefon și dacă merită să le păstrați.

All-In-One Toolbox este o aplicație intreg gratuită și cu adevărat utilă, deși recomandată cumva dacă doriți să aveți multe opțiuni pentru a compune comanda desavarsit spre mobilului.

SD Maid

SD Maid este o aplicație extrem puternică cu oricine să vă curățați cumsecade telefonul cauza. Spre diferentiere de majoritatea opțiunilor de mai sus, nu vă așteptați să găsiți o aplicație cu un singuratic capsa de analizat și o altă pentru a vă curăța telefonul. Ne confruntăm cu o aplicație complexă și cu adevărat eficientă.
Așa cum am preliminar, SD Maid a fost concepută pentru a a savarsi o analiză aprofundată a telefonului cauza și pentru a a prinde acoace intrucat alte aplicații nu ajung. De la cesta veți compune intrare intreg la telefon și puteți a efectua numeros mai numeros decât să ștergeți fișiere duplicate sau inutile.
De la cesta puteți găsi și șterge fișierele ascunse de pe cauza și savai puteți scăpa de fișierele reziduale pe oricine le-a lăsat o aplicație ștergându-l fizic. Deși aplicația este intreg gratuită, există o tra-ducere plătită cu multe alte opțiuni pentru a îmbunătăți performanțele dispozitivului.
Ca punct de vedere minus, cu SD Maid este posibilă ștergerea accidentală a fișierelor necesare pentru bunica funcționare a telefonului cauza, așa că utilizați aplicația cu prudență.

Vezi mai mult:  Jocuri noi pentru Nintendo Switch În 2020

GO Speed

GO Speed este cinevasi dintre cele mai ușoare și mai inovatoare produse de curățare gratuite pentru întregul magazie Google Play. Această aplicație convenabilă nu doar că este capabilă să analizeze și să șteargă fișierele inutile de pe telefonul cauza, dar crește și performanțele mobilei dvs. până la 60%.

Funcționarea GO Speed ​​este extrem simplă datorită interfeței rarunchi. Dacă vă considerați un utilizator începător, simplitatea dvs. vizuală vă va a indruma prin funcțiile rarunchi de îmbunătățire a telefonului cauza fără dureri de cap. Printre opțiunile rarunchi principale se numără capacitatea de a ne curăța telefonul (junk, nedefinitiv, fișiere cache etc.), pentru și posibilitatea de a detecta și a evacua orisice orar bloatware oricine rulează în orizont.

În cele din urmă, este interesant de accentuat faptul că GO Speed ​​încorporează un societate de monitorizare pentru toate aplicațiile oricine funcționează pe telefonul tău cauza. Acest materie este distinct de interesant pentru a detecta orisice aplicație oricine consumă multe resurse ale sistemului dvs. și nu știați până actualmente că este în funcțiune.

Ace Cleaner

Ace Cleaner este un marfa de curățare inutil extrem prost, dar extrem eficace. Este interj pentru toți utilizatorii Android oricine caută o aplicație ușoară pentru a gestiona întreținerea telefonului cauza. În catifea, interfața sa curată este perfectă pentru toți cei oricine nu se consideră experți în tehnologie, dar oricine doresc să aibă mobilul în soarta perfectă.

Ace Cleaner are un număr bun de instrumente pentru curățarea și îmbunătățirea performanțelor telefonului cauza. Stresează, categoric, mai neamestecat. Detectează și elimină fișierele de sterc oricine au lăsat aplicații, APK-uri, reclame Internet. În catifea, curățați intreg memoria RAM a dispozitivului. De atare, optimizează sistemul nostru Android, analizează în mod caracteristic toate funcțiile oricine se încarcă apoi când porniți smartphone-ul și blochează pornirea timpurie a celor pe oricine le considerați inutile.

Dacă sunteți un amator de prietenos mijloci, veți fi bucuroși să știți că Ace Cleaner ingloba un marfa de curățare caracteristic pentru aplicația Facebook. Gestionați aplicația, ștergeți fișierele inutile și asigurați-vă că funcționează cât mai iute și afișează exact conținutul acesteia.
În cele din urmă, Ace Cleaner are un blocant de aplicații cu oricine puteți sedea declaratie pe WhatsApp, Facebook … pentru a le converti în aplicații private. Îndrăznești să o încerci? Este gratuit!

Vezi mai mult:  Eroare de volum de bootare demontabilă Windows 10: Cum să o remediați

Mai neamestecat pentru Android

Mai neamestecat pentru Android , o aplicație puternică Systemax, încorporează un număr bun de instrumente excelente pentru a îmbunătăți performanțele mobilului dvs. oricine completează funcțiile de bază ale unui marfa de curățare.

Spre diferentiere de restul aplicațiilor, Cleaner pentru Android încorporează opțiunea de a-și îndeplini mecanic sarcinile obișnuite de întreținere, ceea ce o a efectua excelentă pentru utilizatorii uitați.

Pe lângă rezultatele rarunchi bune, Cleaner pentru Android îmbunătățește performanțele bateriei și controlează febra dispozitivului. De atare, aveți posibilitatea să faceți copii de rezervă ale aplicațiilor dvs., să vă optimizați sesiunile de joc, să ștergeți fișierele ascunse și opțiunea interesantă pentru a dezactiva notificările anumitor aplicații oricine rezistă să vă lase în ragaz.

Ce este și de ce este trebuincios să aveți intins un orar de curățare Android?

De fiece dată când descărcați o aplicație, un fișier sau vizitați o pagină web prin intermediul telefonului cauza, unele informații sunt stocate pe mestesug. Indiferent că îl ștergeți mai târziu, există întotdeauna urme ale fișierului sau aplicației (cunoscute sub numele de fișiere junk), pentru și intrări în memoria cache. Odată cu trecerea timpului, o adunare excesivă de asadar de fișiere scade performanțele telefonului cauza, făcându-l să funcționeze numeros mai domol și savai târziu pentru a reacționa sau a a risipi numeros mai multă baterie decât ar a se cadea.

Pentru a a clarifica această problemă, există aplicații de curățare pentru telefon. Este de invat să ne gândim că, la început, acestea servesc cumva pentru a a apuca spațiu pe cauza, cu toate acestea, utilizarea sa este numeros mai complexă. Datorită scăpării de toate fișierele nesecate și intrările inutile în memoria cache, curățătorii Android eliberează RAM și îmbunătățesc performanța mobilului. Unii oferă savai și un catifea de protecție antivirus pentru a partini și detecta amenințările oricine afectează bunica funcționare a dispozitivului. Acesta este motivul pentru oricine este întotdeauna extrem eficace să ai intins un curatator bun.

Ce aveți impozit pentru a descărca un mestesug de curățare Android?

Pentru a le a plasa, musai cumva să vă asigurați că aveți sistemul de operare Android actualizat la cea mai recentă tra-ducere și faceți chicot pe butoanele de descărcare a aplicației. Dacă nu sunteți incredintat cum să actualizați Android, nu vă faceți deretica, faceți chicot pe următorul pravet pentru a gasi cum să îl faceți pas cu pas.

Sperăm că selecția noastră de aplicații vă va a prindori să vă păstrați telefonul Android în soarta perfectă. Cunoașteți orisice altă aplicație oricine credeți că ar a se cadea să fie pe această listă? Împărtășește-ne cu noi în secțiunea de comentarii!

Te uiți: Cele mai bune aplicații 8 pentru curățarea Android-ului și lăsați-o ca nouă

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply