Cel mai bun software gratuit 5 pentru a grama un CD, DVD sau Blu-Ray

Pentru mulți, salvarea fișierelor sau arderea CD-urilor este un treaba din turmentat, dar și astăzi discurile compacte și DVD-urile sunt una dintre sursele preferate la stocarea fișierelor în marime concret, lamurit și prin USB. Deși Windows 10 cuprinde în mod implicit un platforma pentru a a efectua copii de rezervă în aceste formate, este adevărat că există opțiuni mai eficiente și cu mai multe opțiuni oricare vor castiga la maximal de CD-urile și DVD-urile noastre.

Dacă sunteți încă din vechea școală, oricare preferă să vă salveze cele mai importante fișiere, fotografii și videoclipuri într-un marime oricare nu eventual fi șters, cu siguranță vă va a-l preocupa iest pont. Aici veți găsi oricare considerăm cele mai bune programe pentru a momi CD-uri și DVD-uri, invar încât toate amintirile dvs. cele mai prețioase să poată fi testul timpului. Sperăm să vă placă.

Studioul de ardere
Studioul de crematiune

La început, numele Ashampoo nu vă eventual a zice canci, dar este o anturaj recunoscută pentru realizarea de software și instrumente de o valoare de neegalat și toate exhaustiv gratuite. Ashampoo Burning Studio Free urmează această schemă, fiind un platforma perfect pentru a a efectua copii de rezervă pe CD-uri, DVD-uri și lamurit Blu-ray.

În ceea ce privește interfața sa, Ashampoo Burning Studio Free este extrem sadetica de utilizat și exhaustiv rezistent pentru orisice utilizator oricare nu este cumsecade experimentat în lumea tehnologiei sau a computerelor. Cheia sa se bazează pe menținerea tuturor opțiunilor simple, ușor de înțeles și funcționează ideal.

Fiind singurul in-ferioritate, deși Ashampoo Burning Studio Free este un platforma exhaustiv gratuit, pentru a-l a folosi vă veți cere e-mailul, oaresice oricare eventual nu va fi pe placul iubitorilor de confidențialitate în rețea.

Vezi mai mult:  Cum să rezolvi problemele de sunet la telefoanele Samsung

Burnaware Free este un sarsam extrem ușor și intuitiv de utilizat, dar și extrem tare. Cu ajutorul acesteia puteți a efectua copii de rezervă ale ambelor CD-uri, DVD-uri, Blu-ray și lamurit discuri de boot pentru sistemul dvs. Interfața sa este extrem intuitivă și extrem accesibilă pentru toate tipurile de utilizatori, așa că în sclipi de rotil veți capata a transcrie făcută fără probleme.

Vă recomandăm ca în timpul instalării Burnaware Free să vă uitați cu atenție la suplimentele de tins, deoarece este putincios ca multe dintre aditivi să nu fie necesare.

WinX DVD Author este un sarsam conceput aparte pentru a a alcatui DVD-uri terminal, invar încât nu este programul ideal dacă ceea ce doriți este să momi CD-uri. WinX DVD Creator eventual starni tot felul de DVD-uri din fișierele de pe calculatorul dvs., cum ar fi importarea acestora drept din pagini de streaming, cum ar fi YouTube.

Pe lângă faptul că este un savarsitor de DVD tare, WinX DVD Author vă a da să editați videoclipurile dvs. înainte de a le momi pe taler și lamurit de a adăuga subtitrări. Ideal pentru iubitorii lumii audiovizuale.

Dacă nu doriți un platforma cu multe complicații sau opțiuni suplimentare pe oricare nu le veți beneficia, vă recomandăm să descărcați Deepburner Free. Acest sarsam este loial trebuitor pentru crearea de CD-uri de date, CD-uri audio, DVD-uri și lamurit CD-uri de purces a sistemului.

Deși Deepburner Free este un platforma admirabil, asta are limitări, deși dacă ceea ce căutați este un reportofon CD bun oricare vă a da să faceți backup pentru datele dvs. fără probleme, asta este, fără îndoială, programul pe oricare l-ați căutat.

Vezi mai mult:  Proiector vs TV: Care este cea mai bună opțiune

După cum sugerează și numele, DVDStyler a fost creat invar încât să puteți starni propriile dvs-uri pe lângă adăugarea de meniuri interactive exhaustiv profesionale. DVDStyler vă a da să înregistrați videoclipurile dvs., să le editați și atunci să utilizați cineva dintre numeroasele mijloc șabloane de lista de mancare pentru a a infatisa videoclipurilor dvs. un imagine exhaustiv profesional.

În picler față de calitatea înregistrărilor mijloc, cineva dintre punctele tare ale DVDStyler este faptul că este un masina de înregistrare DVD cu adevărat ușor de utilizat și cu o interfață ușor accesibilă lamurit și pentru newbies-uri în lumea de crematiune a CD-urilor. Foarte nimerit tuturor celor oricare doresc să creeze DVD-uri terminal profesionale.

Te uiți: (*5*)

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply