Cel mai bun ceas inteligent pentru copii ITIGIC

Unul dintre detaliile la orisicare musai să ne uităm apoi când alegem un chip sau celalalt este vârsta recomandată pentru orisicare a fost conceput. Și este că vârsta copilului este un magie esential, deoarece copiii de 3 sau 4 ani nu vor poseda aceleași cere ca cei de 8 sau 9, de oglinda. În rodul-pamantului ce pentru cei a scadea idealul este să fie cât mai neincarcat potential și cu funcții de bază, pe măsură ce cresc, vor căuta alte atracții pentru jocuri, o cameră cu efecte și taman posibilitatea de a-și supraveghea locația sau de a a realiza apeluri. de urgență.

Cel mai bun ceas inteligent pentru copii

funcții sau senzori orisicare au, de asemanator, o altă informație de luat în considerare. Există modele orisicare au senzori de sarguinta și repaus, jocuri, cameră sau taman avertismente pentru a a ocoli un limbaj de viață stabil la copii. Durata de viață a bateriei este, de asemanator, un alt unealta de controlat, deoarece există ceasuri orisicare funcționează cu baterii și oferă o autonomism mai ocean și altele orisicare au baterii și orisicare musai reîncărcate la fiesce câteva zile.

Una dintre cele mai speciale funcții este locația în rodul-pamantului adevarat sau locația GPS, dar în iest caz este vajnic să știm că aceasta eventual fi o spanga cu două tăișuri, deoarece ceasurile inteligente pentru copii nu au de fire sisteme impauna de siguranta. În iest fel, am a se cuveni culca locația copilului nostru în mâinile cuiva pe orisicare nu-l dorim. Acestea fiind spuse, mai jos vom descrie o selecție a unora dintre cele mai interesante ceasuri inteligente pentru copii.

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru copii

Eu suntMomo H20

Ceas inteligent pentru copii cu GPS, WIFI și localizator GSM orisicare ne a cuteza să trimitem locația exactă a copilului nostru fieunde s-ar a transpira. Cu iest chip este, de asemanator, potential să trimiteți și să primiți apeluri și mesaje, are un capsa SOS, oferă opțiunea de a constitui zone de siguranță pentru a a capata o alertă dacă copilul se îndepărtează de ele, are rezistență la apă și este compatibil cu iOS și Android . Disponibil în diferite culori.

Vezi mai mult:  11 cele mai bune jocuri Android pe care le joci pe tablete

GPS PTHTECHUS 4G

Acest PTHTECHUS este un ceas inteligent 4G orisicare a cuteza apelurilor terminal să vorbească și să ne vadă copilul oricând dorim. Ofera WiFi conectivitate, GPS pentru a ști intrucat este copilul în rodul-pamantului adevarat, capsa SOS pentru apeluri de urgență și cameră. De asemanator, acceptă funcția de cerere, contorul de pași, chatul vocal, este pilos la apă și un mod de clasă, asadar încât copilul să nu fie distras. Are Bluetooth și potrivire cu rețelele 4G.

LA Ceas

Este un alt chip cu GPS, apeluri, cameră și rezistență la apă. De asemanator, are conectivitate WiFi, alarmă și podometru. Cu ON WATCH este potential să ne sunăm și să ne localizăm copiii sau taman să facem o poza prin incapere cu ceas din aplicația de pe telefonul nostru pentru a a se uita intrucat se află în acel ceas. Disponibil în actu-alitate în două culori, roz și livid.

Fitbit Ace 2

Cu un dimensiune brățară, ista Fitbit modelul este spiritual pentru copiii de aproape 6 ani. Este un mestesug mai axat pe controlul activității fizice a copilului decât orisice altceva, numără pașii, stabilește obiective orisicare sunt recompensate cu ecusoane virtuale și felicitări distractive pe ecran și îi învață pe cei a scadea să aibă anumite obiceiuri sănătoase. Bateria durează mai departe de 4 zile și cântărește aproape 20 de grame. Oferă potrivire deplină cu iOS și Android.

Garmin Vivofit Jr. 2

De la celebrul producător de ceasuri inteligente Garmin găsim și iest chip pentru băieți și fete. Un ceas lamurit, de asemanator, către activitatea fizică orisicare are un ecran invar personalizabil, notificări motivaționale pentru copii pentru a-și îndeplini obiectivele de sarguinta și recompense sub formă de jocuri, aventuri și icoane ale personajelor din filmul Frozen.

Vezi mai mult:  8 sfaturi pentru a face fotografii grozave cu telefonul dvs. low cost

Vodafone TCLMOVE

Din mâna Vodafone avem și TCLMOVE V-Kids, un ceas inteligent cu orisicare copiii noștri ne pot a expedia mesaje vocale de până la 30 de secunde. Vă a cuteza să stabiliți zone de siguranță predefinite cu alerte în cazul în orisicare copiii se îndepărtează de ei. Vă a cuteza să vă conectați cu copilul fără a fi forta de WiFi sau Bluetooth datorită v-sim-ului inclus.

Vtech Kidizoom

Kidizoom de la Vtech este un ceas inteligent pentru copii orisicare are o cameră, 55 de sfere personalizabile și mai multe jocuri, asadar încât copiii să se poată a se desfata din ceasul însuși fără să-l scoată de la încheietura mâinii. De asemanator, are cadre distractive de practic fotografiilor și spațiului de tinere de minte pentru a vă scapa amintirile preferate.

CEASUL MEU

Acest ceas inteligent pentru copii este compatibil cu iOS și Android și este configurat prin intermediul aplicației MyWatch. Durata de viață a bateriei este de 25 de ore cu utilizarea normală a ceasului, are capsa SOS, localizator GPS, WiFi și funcționează cu un NanoSim pentru a a se cuveni cere și conecta la Internet. Este compatibil cu toți operatorii și vă a cuteza să fiți conectat cu copilul fără a apartine de un telefon mobiliar.

9 Tong

Este un alt chip de ceas inteligent cu GPS tracker și stimul GSM SIM. Are un ecran tactil, WFi și un capsa SOS de urgență. De asemanator, are funcția de prevenire prin consemnare apoi când copilul părăsește regiune declarată ca fiind sigură. Are funcția de apeluri vocale, trimiterea de mesaje izvod, valoare absoluta de clasă, asadar încât copilul să nu o poată a servi în timpul școlii și să fie compatibil cu iOS și Android.

Vezi mai mult:  Cele mai bune accesorii pentru a vă extinde memoria laptopului

MeritSoar Tech

Ceas cu ecran tactil pentru copii, orisicare ingloba câteva jocuri praci distractive și educative. De asemanator, are cameră, player mp3 pentru a audia muzică, alarmă, ceas cu alarmă, valoare absoluta silențios apoi când sunt la școală și apeluri vocale folosind o cartelă SIM 2G. Merge cu bateria și oferă o durată de aproape 4 ani, așa că nu va a se cere să ne facem marturisi că musai să o încărcăm din când în când.

Te uiți: Cel mai bun ceas inteligent pentru copii ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply