Cea mai bună serie a anului 2019 pe HBO

Formatul HBO ne-a ținut în suspans luni întregi. Cernobâl, cu numai cinci episoade, a devenit o serie a cărei popularitate a dezvoltat pont după pont, săptămână după săptămână. Game of Thrones nu a fost constrangere să crească datorită cuvântului gură, deoarece ne așteptam cu toții și ce a fost sezonul disparut , rezultatul deznodamant … Aceste două și multe altele au fost pariurile HBO pentru ultimul an și unele dintre cele mai bune lansări.HBO

Nu sunt toate cele mai bune seriale ale anului și este putincios să fi plăcut una diferită de cele pe oricine le vei a se instrui în urmare. Prin consecinta, vă încurajăm să ne lăsați în comentarii oricine este, pentru dvs., cea mai bună serie a anului pe HBO și de ce. Compilăm unele dintre cele mai bune, unele esențiale oricine au strâns milioane de fani și ne-au plaguit pe ecran săptămână după săptămână pentru a a gini ce s-a întâmplat.

Cea mai bună serie a anului 2019 pe HBO

Cernobîl

Chernobyl a fost una dintre cele mai bune serii ale anului și o producție oricine a induiosat excepția pe site-ul de sector IMDB și a intrat nemijlocit într-un top 5 cu un scor oricine depășește clar The Wire sau Game of Thrones.

Cernobîl

HBO a lansat anul ista această miniserie de cinci episoduri, oricine, după cum sugerează și numele ei, prezintă accidentul la termocentrala; centrala termoelectrica nucleară de la Cernobîl din 1986 dintr-un faza de ochi intreg crestinesc, obiectiv, strans și cu o recreatie interj de fidelă, decinde de mesaje iele sau imagini dure oricine ne-au lăsat tragedia.

Acest rang a devenit o trebuinta dacă sunteți în căutarea celor mai bune seriale HBO din 2019. O producție de înaltă virtute, oricine începe cu numai câteva minute înainte reactorul numărul 4 explodează. Din acel clipita, vom cunoaște reacția tehnicienilor de uzină, șefii sau refuzul instituțiilor oricine nu doresc să recunoască ceea ce s-a întâmplat și preferă să mintă sau să pună în gravitate viața a milioane de oameni.

În prier 1986, una dintre cele mai importante catastrofe a avere loc la stadiu universal, iar Cernobâl nu evită imagini dure, arsuri sau sânge, dar, de intocmai, explică perpetuu necesitatea păstrării accidentului ca tainic pentru a a prii imaginea.

O serie în oricine știm minciunile sau consecințele , dezastrul oricine ar fi zdravan fi evitat sau reconstrucția fidelă a unei ere din faza de ochi chibzuit și politicos. Dacă te îndoiești dacă merită abonamentul la HBO, în vreo șase ore de la Cernobyl îl poți plăti și merită să faci pentru a te beneficia de aceste cinci episoade. În picler, nu este de așteptat să existe un al doilea vreme, iar creatorii să nege că aiest treaba se va întâmpla.

Platformă : HBO

An : 2019

capitolele : Un vreme, cinci capitole

Durată : De la 60 la 90 de minute

Temă : Istorie / dramă

Vârstă : De peste-soare 16 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Game of Thrones

Poate că pentru mulți Game of Thrones nu este una dintre cele mai bune seriale HBO din 2019, dar cinevasilea dintre cele mai importante . Sfârșitul unuia dintre cele mai urmate seriale din naratiune și a unuia dintre cele mai controversate finaluri: unii au fost dezamăgiți de zicatoare sau de cantitatea de evenimente oricine se întâmplă în oricare dintre episoade și de cât de curand avansează seria în ultimul vreme. Dar orisicum, Game of Thrones ne-a lăsat bătălii spectaculoase în cel de-al optulea vreme, momente de indelebil oricine au închis una dintre cele mai importante serii din naratiune cu miliarde de adepți din întreaga natura și că opt ani a duduit să ne păstreze într-o naratiune de credinta, energie, războaie, patima sau trădări.

Vezi mai mult:  Logitech MX Master vs Apple Magic Mouse 2: Care dintre ele să cumpere?

joc de tronuri

Dacă la începutul anului 2019 ne-am fi inchis să facem o listă cu cele mai așteptate seriale pentru anul posteritate, Game of Thrones ar fi fost intaiul pe listă cu ultimul său vreme. Am numărat zilele până când Daenerys și ceilalți s-au întors și merită să fie prezenți pe această listă, deși mulți au zdravan să ia în considerare sfârșitul lor ca dezamăgitor sau ultimele lor episoade la fel de mai rele decât cele anterioare. Oricum, cinevasilea dintre cele mai urmate seriale din naratiune pe oricine ar a se impune să le iata dacă nu ai văzut inca.

Platformă : HBO

An : 2011

capitolele : Opt anotimpuri, 73 de episoade

Durata pe scena : Între 50 și 80 de minute

Temă : Dramă / Science Fiction

Vârstă : De peste-soare 18 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Ani și ani

Dacă sunteți în căutarea a oarece expansiv, restrans și zbuciumat, Years and Years este cinevasilea dintre cele mai bune seriale HBO din 2019 cu numai șase episoade oricine tratează tot felul de probleme din punctul de ochi al mai multor generații și al trecerii timpului.

Ani și Ani - cele mai bune serii din 2019

Seria începe în 2019, dar ultimul pont are loc cincisprezece ani mai târziu pentru a ne arăta cum realitatea politică a Regatului Unit și realitatea politică internațională se schimbă în această perioadă, dar și societatea sau schimbările tehnologice sau economice. Cu un aerul Oglinzii Negre în unele momente, dar fără a se îndepărta de drama familiei și de observatie politică și socială.

Ani și Ani urmează familia Lyons și toți membrii acesteia vreme de cincisprezece ani. Vom urmări viața, conflictele, provocările voastre. Dar, în concomitent, vom a gini progrese tehnologice, schimbări sociale … Sau schimbări politice, cu personajul lui Viv Rook, bazat pe Donald Trump și oricine devine neschimbator și ax în timpul celor șase episoade ale seriei. Un aer futuristic, critici sociale și politice și dialoguri vartos interesante îl fac una dintre cele mai recomandate premiere ale acestui an la HBO.

Platformă : HBO

An : 2019

capitolele : Șase episoade, numai un vreme

Durata pe scena : Între 50 de minute și o oră

Temă : Dramă

Vârstă : De peste-soare 17 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Uciderea Evei

Uciderea Evei a fost una dintre acestea serie impotriva oricine vorbește toată lumea . Va a poseda un nou vreme în 2020, cu noi episoade, dar în aiest an am văzut legiuni de fani dependenți de serialul BBC bazat pe Luke Jennings. O creație inteligentă, captivantă, cu un vreme oricine îl realiza cinevasilea dintre cele mai bune seriale HBO din 2019 datorită un thriller de obsesii, acțiune, piper pacuriu și dialoguri strălucitoare.

Vezi mai mult:  Cum se activează modul de service în televizorul Samsung: taste și combinații

Povestea continuă cu thriller-ul celor două protagonistele mijloc feminine și vânătoarea lor inteligentă de mouse, obsesia reciprocă, umorul lor pacuriu, jocul lor. Villanevelle și Eve au jucat într-o alta dintre cele mai bune seriale ale anului pe HBO cu noi episoade oricine mențin esența unei serii captive de acțiune, piper, dialoguri inteligente. Un criminalist profesionist și un copoi de siguranta MI5 oricine îl caută probabil fi un uneltire pe oricine îl știm inca, dar mult de a fi la fel ca întotdeauna, Killing Eve este o producție esențială, o serie strălucitoare.

Platformă : HBO

An : 2018

capitolele : Două sezoane, 16 capitole

Durată : Între 40 și 55 de minute pe pont

Gen beletristic : Thriller

Vârstă : De peste-soare 16 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Micile minti

Big Little Lies nu a reușit să repete în 2019 succesul pe oricine îl are cu intaiul său vreme iar episoadele noi pot părea mai in-cetosat sau mai puțin interesante decât primele. Cu toate acestea, cel de-al doilea vreme menține esența primului, se pare, ne evoca mai multe detalii și continuă să exploreze viața celor cinci protagoniști. În picler, se adaugă un persona-litate nou, un nou răufăcător incetisor neaparat: Meryl Streep în rolul mamei lui Perry și ca soacră oricine pofti să treacă peste-soare toate.

cele mai bune serii din 2019 BIG LITTLE LIES

În cel de-al doilea vreme din Big Little Lies totul se învârte în jurul Perry, dar celebrele mame initiator retrăiește trecutul din nou și din nou și musai să se unească și mai zdravan pentru a înfrunta totul în jurul lor. Deși aceste noi capitole nu au fost destinate și seria funcționează prieteneste cu un dintai vreme, 2019 ne-a lăsat un vorba bun oricine completează „plasmuire cea ocean” și ne arată consecințele în viața protagoniștilor. Una dintre acele serii pe oricine vi le recomandăm în urmare săptămână după săptămână.

Platformă : HBO

An : 2017

capitolele : Două sezoane cu paisprezece capitole

Durată : Aproximativ 55 de minute

Temă : Thriller, thriller

Vârsta recomandată : peste-soare 18 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Ce facem în umbră

În partea de sus a cel mai agreabil al anului la HBO găsim Ce facem în umbră. Serialul de vampiri al platformei este un remake al filmului lansat în urmă cu cinci ani și are zecer episoade oricine ne vor realiza să ne distrăm de uluiala și să promitem tot felul de râsete. Unul dintre cele mai bune seriale HBO din 2019 cu episoade scurte, o zicatoare amuzantă înregistrată în același documentar neautentic ca filmul și cu tot felul de efecte speciale, decinde de râsuri și o zicatoare pe oricine o știam.

Lo que hacemos en las sombras - cele mai bune serii din 2019

Ce facem în umbră ne a trece în trei vampiri , colegi de cameră de sute și sute de ani. Nandor, Laszlo și Nadja locuiesc la același pliont cu servitorii respectivi. Dar nu sunt îngrozitoare, ci sunt dedicate încercării de a trăi o viață normală, cu situațiile în oricine trăim cu toții în oricare zi: întâlniri în etnie, cumpărături în supermagazin sau excursii în autobuz. Toate, momente amuzante oricine fac din aiest serial una dintre cele mai bune opțiuni pentru a se dainui prieteneste în fața televizorului și una dintre cele mai recomandate serii de vampiri.

Vezi mai mult:  Cele mai bune întrebări pentru Siri pentru a fi productiv pe iPhone

Platformă: HBO

An: 2019

Capitole: Un vreme, 10 episoade

Durată : Între 25 și 30 de minute pe pont

Temă : Comedie

Vârsta recomandată : De peste-soare 16 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Povestea servitoarei

Povestea originală a lui Margaret Atwood are zdravan vreme s-a încheiat, dar seria a continuat episoade noi în ficțiunea distopică a lui Galaad, un faptura imperativ oricine consideră femeile erect proprietatea sa. Noul vreme al The Maid’s Tale a imbogatit în 2019 devenind, de intocmai, cinevasilea dintre cele mai așteptate datorită succesului celor anterioare și puterii multor personaje ale seriei sau colțurilor oricine încă mai rămăseseră neexplorate și oricine imediat încărcă relevanță.

cele mai bune seriale din 2019 - Cuento de la criada

În cel de-al treilea vreme al vieții din Galaad, rolul marthasului este aprofundat, în durere lor, în tot ceea ce este în urmă. Unele personaje câștigă și forță, iar Serena devine axa principală a capitolelor, o sotie complexă și puternică, oricine ar a se cadea fi singură protagonista. În picler, imaginile din cealaltă judecie sunt continue, în Canada, daca personajele refugiate încearcă să-și continue viața.

Desi serialul este agreabil, pilos si are o zicatoare bunica, povestea domnisoarei a devenit serie oricine nu avansează și acesta ne carmui întotdeauna la același faza de atractie, dar este vartos interesant de știut că va avea un al patrulea vreme: a fost reînnoit și va fi sporit odată cu adaptarea continuării literare publicată de Margaret Atwood, The Testaments, oricine necesită loc cincisprezece ani după efect și povestit de trei femei diferite.

Platformă : HBO

An : 2017

capitolele : Trei sezoane, 36 de episoade

Durată : Între 45 și 60 de minute pe scena

Gen beletristic : Ficțiune / dramă

Vârstă : De peste-soare 18 ani

[bloc de inserție = ”1 ″]

Watchmen

A carmui un mic ecran la victorie nu este întotdeauna ușor, dar Watchmen a reușit să treacă cu excepție și să devină una dintre cele mai bune seriale HBO din 2019. Lucrarea lui Alan Moore și Dave Gibbons a fost cocosat în teve scriptic de Damon Lindelof, raspunzator de Lost sau The Leftovers și menține povestea obișnuită într-un dimensiune serial, amestecând obișnuitul, dar și creând un fel de urmare, evoluție la 34 de ani de la evenimentele comicilor în oricine ista este iluminat. Un nou tocmeala al ceea ce știam inca, după cum a explicat Lindelof într-un glasuire în oricine vorbea impotriva intențiile mijloc.

Watchmeni - seriile cele mai bune din 2019

O veritate alternativă în Statele Unite: Oamenii de pază ne duc la Tulsa (Oklahoma), daca un ceata de polițiști folosesc măști pentru a-și a prii identitatea și pentru a îmbunătăți securitatea după atacurile din a șaptea din Kaballería, un ceata absolut de adepți ai Rorschachului oricine dorește să înceapă un Război împotriva minorităților.

Platformă : HBO

An : 2019

capitolele : Opt capitole

Durata pe scena :

Temă : Operă științifico-fantastică

Vârstă : De peste-soare 16 ani

Te uiți: Cea mai bună serie a anului 2019 pe HBO

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply