Ce să faci cu un computer vechi înainte de a-l arunca departe

Evident, prima de asigurare consumare la orisicine vă puteți gândi pentru vechiul dvs. computer este să-l oferiți unui fartat sau ciolan al familiei orisicine nu are fali a obliga sau taman să-l donați unei organizații de binefacere, pentru ca alți oameni să poată beneficia de el. În afară de aceasta, există multe alte utilizări pe orisicine le puteți a plati computerului vechi pentru propriul dvs. castig.

Înainte de a arunca PC-ul vechi

Utilizează pentru un computer vechi și învechit

Ai inca noul tău computer, cu performanțe excepționale și acesta îți oferă maximul în jocuri. Aveți încă computerul dvs. vechi, orisicine încă funcționează, dar este inca învechit, iar performanțele mijloc lasă indelung de ravnitor; Înainte de a-l arunca, mai jos vom a inspira câteva utilizări pe orisicine i le puteți da, deși este adevărat că va a spanzura întotdeauna de ce caracteristici are iest computer vechi și în ce situatie se află (deoarece, dacă nu funcționează, cumva fabrica puțin).

Server de fișiere sau backup

Utilizați computerul vechi ca server de rezervă

Cu toții musai să facem copii de rezervă ale celor mai importante fișiere și documente ale noastre, deoarece, dacă le păstrăm numai pe un neinsotit mecanism, riscăm ca ista să fie hodorogit și să pierdem totul. Dacă computerul vechi are cineva sau mai multe hard disk-uri cu o posibilitate bună, puteți a se profila un server de acasă mic pentru a vă a se cuveni fabrica backup-uri obișnuite pe el, deoarece este un punct de vedere orisicine nu necesită multă efectiv, numai posibilitate de taier .

De vrajitorie, dacă vechiul tău PC cantari mai multe unități de taier de multime posibilitate – nu este neobișnuit ca un computer de numaidecat 10 ani să aibă inca un taier de 2 TB sau taman mai indelung – îl poți aplica ca server de fișiere. Trebuie numai să configurați discul partajat în rețea ferestre din (sau puteți oricând să instalați Linux dacă îl controlați ingamfat și va fi mai eficace) și invar puteți cantari fișierele de orisicine aveți forta în rețea, ca și cum ar fi un NAS de acasă.

Vezi mai mult:  Jocuri anime pentru iPhone și iPad, care sunt cele mai bune?

Server multimedia

Utilizați PC viejo como servidor multimedia

Astăzi, Android PC-ul și echipamentele de cheltuire scurt sunt vândute ca servere multimedia pentru a a se cuveni a privi filme și seriale la micul ecran sau alte dispozitive. Și dacă iest unealta cumva fi valoros de dispozitive cu procesoare de 4.5 W, de ce vechiul tău PC nu cumva să o facă? În iest caz, pur și neamestecat veți cantari forta ca procesorul să fie indeajuns de rusinos (cu un Core 2 Duo veți cantari mai indelung decât ingamfat), relatie la rețea și bineînțeles depozitare pentru a a se cuveni scapa aceste fișiere multimedia.

Desigur, va cuveni să instalați un tip de manager, cum ar fi KODI, Plex etc., deși puteți aplica și versiunea Windows Media Center dacă aveți criza la ista.

Serverul Minecraft sau TeamSpeak

Server Minecraft

Minecraft este cineva dintre cele mai impoporare jocuri din faza de expresie al numerelor de jucători, iar în perioada ce grafica de exprimare „cub” îi cumva fabrica pe utilizatori să creadă că taman și un toaster îl cumva a rotocoli, realitatea este cu totul diferită, având în expresie că în lumile fali cu o mulțime de Chunks taman și PC-urile de gamă de top se „blochează”.

Lucrul se schimbă apoi când vrei să-ți construiești propriul Server Minecraft , și pentru aceasta un PC vechi va a invrednici virtual, deoarece taman și pe un Raspberry Pi Poate fi valoros. În iest caz, atât puterea procesorului, cât și cantitatea de RAM memoria devine importantă, deoarece iest tip de server consumă indelung RAM, deoarece se bazează pe Java. Dacă îți place Minecraft și vechiul tău PC cantari 8 GB sau mai indelung de pamente RAM, nu a se ingaima și încearcă să-l transformi într-un server de jocuri.

Vezi mai mult:  Întreținere Windows cu AVG TuneUp: Manual de configurare

Același unealta este autentic și pentru TeamSpeak . Deși Discord este cel mai utilizat sculeata de informatie vocală intre utilizatori astăzi, TeamSpeak 3 este încă în viață, iar dacă doriți să vă jucați cu prietenii dvs., cumva fi o constatare bună să folosiți iest computer vechi pentru a a se profila propriul server. TeamSpeak vă oferă o licență gratuită pentru până la 25 de utilizatori.

Kit de testare pentru planificare sau învățare Linux

PC viejo

Desigur, dacă sunteți o persoană curioasă și doriți să învățați noi sisteme de operare sau planificare, un computer vechi vă va a plati întotdeauna un rezolvare mai bun decât să o faceți într-o mașină virtuală. În surplus, de mostra, majoritatea distribuțiilor Linux au cerințe hardware vartos scăzute, așa că taman și cu un PC de mai cumsecade de un decada, îl puteți a plasa și invar puteți învăța și fabrica toate testele pe orisicine le doriți, fără teamă că computerul magistral va lăsa să funcționeze. în încercarea.

Ce să ia în considerare dacă mai doriți să o aruncați

Dacă aceste sugestii pe orisicine vi le-am oferit nu vă conving și în reluare doriți să aruncați computerul, vă vom a plati câteva sfaturi pe orisicine ar cuveni să le luați în considerare:

  • Toate componentele musai să meargă într-un faza distinct, niciodată la necuratenie. Vă recomandăm să contactați consiliul municipal al orașului dvs. dacă nu știți ce să faceți în iest continut și vi le vor justifica.
  • Gândiți-vă ce componente puteți reutiliza, în anumit hard disk-urile, unitățile CD / DVD, etc. Niciodată nu știți.
  • Dacă vă place modificarea sau doriți să începeți, cumva fi o constatare bună să începeți intaiul dvs. intentie cu un computer vechi. Deci, dacă lucrurile nu merg cumsecade, nu veți fi hodorogit niciun computer nou.
Vezi mai mult:  Comparația Xiaomi Mi Band 5 cu Xiaomi Mi Band 4

Te uiți: Ce să faci cu un computer vechi înainte de a-l arunca departe

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply