Ce limbaje de programare sunt utilizate pentru a face jocuri video

Modul de a fauri jocuri video s-a primenire tare numeros. Ceea ce trebuia să dureze ore de muncă și aruncare probabil fi actualmente pus în folosire tare ușor folosind un API-ul. În catifea, astăzi există instrumente fiecare permit utilizatorilor să își creeze propriile jocuri cristalin și fără să știe programare.

Ca întotdeauna, nu este minunat unealta sau exprimare de programare pentru crearea jocurilor video. Fiecare unealta și fiesce limbă au avantajele și dezavantajele lor. Și, prin consecinta, în cest paragraf vom studiere fiecare sunt cele mai bune alternative pe fiecare le putem a hotari pentru a începe să ne dezlănțuim imaginația.

programarea jocurilor video

Limbi de programare pentru crearea jocurilor video

Deși este adevărat că jocurile au fost create în cele mai inimaginabile limbaje de programare, dacă ne dorim cu adevărat ca jocurile noastre să aibă o anumită insusire, un deosebit profesionalitate și să nu fie mai complicate decât ar a se cadea, musai să ne concentrăm dezvoltarea pe una dintre următoarele limbi .

În catifea, musai să avem în ochi faptul că jocurile nu sunt programate în scriptura neornat (decât dacă dorim), dar că, datorită IDE-urilor complete și simple de programare, cest treaba se face prin scripturi fiecare sunt încărcate în programele pe fiecare le vom pricepe mai târziu .

C ++

Unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare în programarea jocurilor video este C ++ . Acest exprimare de programare este lamurit pe obiecte, iar dintre principalele mijloc caracteristici este faptul că, dacă am programat exact scripturile și tot codul, timpul de execuție este tare scăzut și aproba dezvoltatorilor să aibă verificare intre hardware-ului, ceea ce se a intoarce în numeros mai staret. performanța jocului.

Vezi mai mult:  Google Chrome a eliminat Avast din browserul dvs.

C ++ are o curbă de învățare suficient de simplă și stăpânirea ne ajută să învățăm să programăm în alte limbi. Majoritatea IDE-urilor de programare acceptă cest exprimare și este, de intocmai, cel mai utilizat pentru a fauri jocuri pe scară largă PlayStation și Xbox.

C #

Acesta este un alt exprimare de programare favorit în rândul programatorilor de jocuri video. C # se caracterizează prin a fi mai ușor de învățat decât C ++, dar este și catva mai restrans. Acest exprimare de programare nu este la fel de plecat și compatibil cu cel anterior, însă unele motrice, pentru Unity, permit programarea în el.

La fel ca în cazul C ++, stăpânirea acestui exprimare de programare ne probabil descuia multe uși în iesi lumii jocurilor video, încă din ferestre din cadru este oarecine dintre cele mai răspândite.

Java

Java este un alt dintre cele mai utilizate limbaje de programare din populatie. Acest exprimare este caracterizat prin faptul că este multiplatform și are o mladiere gramada, asadar putem face fiecare. La stadiu de folos și design este analog cu C ++ și, datorită numărului gramada de cadre pentru siretenie 3D, putem face totul cu cest exprimare de programare.

Problema cu Java este că rulează în interiorul mașinii tale virtuale, ceea ce implică o distrugere de performanță la rularea jocurilor. Pierderea performanței fiecare, în alte limbi pentru C ++, nu există.

JavaScript

JavaScript este, de intocmai, oarecine dintre cele mai impoporare limbaje de programare pe fiecare le putem găsi pe net. Acest exprimare este prieteneste consacrat și utilizat în cadrul dezvoltării web, asadar că există o mulțime de resurse fiecare să ne ajute să facem ideile noastre existenta.

Vezi mai mult:  toate jocurile și prietenii tăi într-un singur loc ITIGIC

Multe motrice de jocuri video, pentru Unity, acceptă guvernamental cest exprimare de programare, așa că, dacă avem experiență cu el, îl putem a sluji pentru a fauri tot felul de scripturi în joc. În catifea, are un număr gramada de biblioteci și cadre concepute pentru crearea de programe 3D, cum ar fi jocuri.

Alte limbaje de programare

În catifea, alte limbaje de programare pot fi utilizate și pentru crearea jocurilor video. Limbi de marcă, cum ar fi HTML5 și CSS3 , sunt de intocmai utilizate pe scară largă la crearea jocurilor, mai selectionat dacă dorim ca acestea să fie multiplă platformă și să poată fi rulate în fiecare browser web, apatic de sistemul de operare.

Piton este un alt gramada exprimare de programare tare plecat și multiplă. Acest exprimare de programare probabil fi intrebuintat pentru fiecare avem impozit. Și, bineînțeles, pentru crearea jocurilor video nu a poseda să fie mai puțin. Python are mai multe cadre axate absolut pe programarea jocului.

Programe și instrumente pentru crearea jocurilor video

Știm inca cele mai cunoscute limbaje de programare utilizate în dezvoltarea jocului, totuși, de ce soft sau instrumente avem impozit?

În funcție de cunoștințele, abilitățile noastre și de tipul de plan pe fiecare îl vom fauri, putem a hotari unele instrumente sau altele. De paradigma, dacă ne gândim să creăm un joc 3D, musai să alegem un motocicleta rezistent pentru CryEngine, Unitate sau Unreal Engine.

unitate 2019

De intocmai, putem găsi tot felul de programe și platforme pe net concepute pentru a ne aproba să creăm cu ușurință jocuri, cristalin și cu cunoștințe de programare minime.

Vezi mai mult:  Cele mai bune jocuri Vampire pentru iPhone

RPGMaker, de paradigma, este oarecine dintre cele mai impoporare instrumente pentru crearea de tot felul de jocuri RPG pentru console pentru PC, mobiliar și cristalin console. GameMaker , pe de altă dota, este un unealta numeros mai plin și profesional pentru a fauri, de intocmai, tot felul de jocuri, nu oarecum RPG-uri, dar de fiecare fel. Acest unealta este mai plin și mai sinuos decât RPGMaker.

Cocos 2D este un alt motocicleta diagrama bazat pe C ++ pentru crearea de tot felul de jocuri. Nu este la fel de plin și rezistent ca primele motrice, dar depășește RPGMaker și GameMaker. În ceea ce privește dificultățile de fo-losinta, este undevasi între ele.

Desigur, dezvoltarea jocului nu se bazează oarecum pe programare. De intocmai, musai să avem tot felul de resurse audiovizuale fiecare ne permit să modelăm jocul. Pentru aceasta este trebuincios să recurgem la soft cum ar fi Îndrăzneală, pentru înregistrare audio, GIMP or Photoshop, pentru retușarea fotografiilor 2D și Blender pentru aruncare și modelaj 3D.

Te uiți: Ce limbaje de programare sunt utilizate pentru a face jocuri video

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply