Ce este modul de depanare USB pentru Android și cum să îl folosești

Android este un ansamblu de operare open source și datorită acestui intamplare, dezvoltatorii și utilizatorii experți îl pot fasona după bunul lor pofta. Printre opțiunile oferite de mobilul nostru, dar fiecine este mai puțin la îndemâna viziunii, se numără așa-numitul „Debugging USB” . Aceasta este o caracteristică fiecine este destinată inițial dezvoltatorilor, dar la fiecine oricare probabil fi accesat.

Modul de depanare USB pentru Android și modul de utilizare

Pe site-ul nostru vă aducem de obisnuinta diverse tutoriale, fiecine ne strâng mobilul cu greu peste-curcubeu opțiunile inițiale oferite de diverși producători. Cu toate acestea, va cuveni să acționăm întotdeauna cu prudență și să nu intrăm în grădini fiecine ne probabil a fauri mobilul degeaba. Tot ceea ce a spune efectuarea unor ajustări concepute pentru dezvoltatori, are un rizie pe fiecine oricine musai să-și asume.

Pentru ce este și pentru ce se folosește?

Modul de depanare USB este a funcție extrem utilă sau semen esențială pentru dezvoltatori, dar probabil fi și pentru toți utilizatorii. Activarea sa a ingadui comunicarea între telefonul mobiliar și calculator electronic. Obiectivul său este depanarea diferitelor aplicații, asemenea încât un dezvoltator să poată interacționa cu dispozitivul în etate aievea, fără a fi indispensabil să folosești a incuraja de desfasurare.

depuracion usb android

Activarea depanării USB vă a ingadui să utilizați instrumentele ADB, cu ajutorul cărora puteți circula acestea, să instalați fișierele APK stocate pe computerul dvs. pe telefon, mutați fișierele dintr-un loc în celalalt și, așa cum spuneam, consultați jurnalele mobile pentru a detecta erori de depanare. Comenzile ADB și Fastboot pot a-si scoate de intocmai un mobiliar blocat deslusit și apoi când avem probleme la pornirea acestuia. În imbatat, USB Debugging a fost uzitat deslusit pentru a a fauri capturi de ecran, înainte ca Google să-l activeze pe Android folosind combinația de spartura pe fiecine o considerăm normală.

Vezi mai mult:  Wise Disk Cleaner: Program pentru a elibera spațiu în Windows

Comunicare mobilă / calculator electronic

După cum spunem, fiind harnic, putem transfer de date între calculator electronic și mobiliar. În cest fel, aplicațiile pot fi instalate fără a aliena notificări sau pentru a invata datele registrului. Cu alte cuvinte, un dichis pe fiecine oricine dezvoltator îl folosește pentru a-și a comanda software-ul.

Nu rădăcină

Nu vorbim asupra înrădăcinare Android, dar este adevărat că ne a ingadui interacționează mai greu cu interfața sistemului . Nu este nimerit ca depanarea USB să fie activată în fiecare minut, deoarece probabil fi exploatată de malware ca o poartă de aderare pentru mobilul nostru și multe dintre datele noastre personale. La activarea depanării USB, un semnificatie va a permite faptul că opțiunea este indicată taman pentru activități de desfasurare.

Activarea dvs.

Pentru a a lucra opțiunea, va cuveni să accesați meniul Setări / Despre mestesug atunci coborâți până când vedem „Numărul de compilatie”. Va cuveni să îl atingem de mai multe ori la rând până când apare mesajul „Acum sunteți dezvoltator”, dar nu credeți că… Următorul pas este să reveniți la ecranul inițial și să selectați „Opțiuni pentru dezvoltatori” fiecine apare indata în Setări. Odată ajunși în pantece, vom pricepe opțiunea „Debugging USB” pe fiecine indata o putem a lucra.

depuracion usb în Android

Te uiți: Ce este modul de depanare USB pentru Android și cum să îl folosești

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply