Care este cel mai bun iPhone pentru o persoană mai în vârstă

Ce va a propune iOS unei persoane mai în vârstă?

Dacă personaj căreia îi veți a propune sau prescrie un iPhone nu a intrebuintat niciodată cinevasilea sau raspicat aiesta va fi intaiul lor smartphone, musai să vă spunem că nu ar a se impune să vă faceți ingrijora. Este adevărat că cevasi atât de nou la început cumva fi praci șocant la început, dar măr are un soft dedicat pentru telefoanele mobile cine executa experiența indelungat mai ușoară. Puteți executa un tur accelerat al principalelor funcții, deși aplicația Sfaturi cine este instalată în mod prisnic îi va a sustine indelungat.

iOS

În ceea ce privește lucrurile exacte pe cine aceste telefoane le oferă persoanelor în vârstă, musai să spunem că sunt precis la fel ca și pentru restul. Adică, nu există un mod dominant pentru ei, dar ținând socoteala de faptul că utilizarea lor cumva fi praci limitată, vor data lucruri de cine nici măcar nu au treaba. Le puteți arăta App Store, de inde pot descărca jocuri pentru a se a rade, principalele aplicații de mesagerie sau modalitatea de a a face FaceTime pentru a fi în atingere cu ceilalți oareunde.

De invar, funcțiile de solicitare sau accesul la browser pot fi praci importante pentru ele. Funcțiile de veselie a timpului volnic sunt, de invar, importante, deoarece pe lângă jocuri, așa cum am menționat premergator, pot cantari intrare și la site-urile web ale ziarelor și revistelor cine le interesează. Vor a merge raspicat să facă o planificare de pe un telefon mobiliar și raspicat să plătească în siguranță cu Apple Pay.

iPhone SE 2016, cea mai bună opțiune din interj de vizibilitate al prețului

iPhone SE

În 2016, Apple a lansat o „ediție specială” a smartphone-urilor mijloc cunoscute sub abrevierea iPhone SE. Acest 4-inch dispozitivul cu ecran are un cuprins conform cu popularul iPhone 5s, dar cu avantajul de a cantari un italic mai contemporan procesor decât acesta. Astăzi A9  cipul pe cine îl încorporează s-ar a merge a strica în multe cazuri și ar a merge raspicat executa ca telefonul să nu mai primească actualizări în 2021, dar adevărul este că în cazul în cine va a intinde să fie un telefon exhaustiv funcțional.

Vezi mai mult:  UltraVNC: Program de control al computerelor de la distanță și gratuit

Ei aldin dimensiunea înseamnă că, pe lângă faptul că îl puteți duce în verice buzunar, nu este neconfortabil apoi când este utilizat. Ecranul cumva părea mic, dar la semn urmei cumva fi mai indelungat decât fudul pentru ca personaj cine îl folosește să navigheze și să vizualizeze fotografii și videoclipuri de bună virtute. De invar are  Atingere ID pentru a vă a favoriza datele și a a face plăți în siguranță, asadar aiesta este, de invar, un stimul vajnic. În catifea față de aceasta  acumulator cumva destul la sfârșitul zilei fără probleme ținând socoteala de utilizarea de bază pe cine o va executa a terminalului.

De invar, are o cameră din spata și o cameră frontală, cine fără a fi boaca din lumea cealaltă astăzi vor fi mai indelungat decât suficiente pentru ca personaj cine o folosește să facă fotografii simple pentru a le împărtăși cu familia și prietenii lor. În catifea, aceeași persoană se cumva a gusta de instantaneele lor creând albume din aplicația Fotografii.

Dar, fără îndoială, cel mai placut obiect din-spre aiest mecanism este  preţ . Există praci puține magazine în cine puteți cumpăra aiest nou mecanism, dar există unele locuri pentru Amazon inde puteți găsi aiest mecanism recondiționat la un preț de  mai puțin de 150 de euro. Ținând socoteala de beneficii

iPhone SE 2020, performanțe mai bune

iPhone SE 2020

În miracol faptului că iPhone-ul premergator ar a merge folosi o majorat, adevărul este că a doua generație lansată în 2020 ar a merge a impaca inca pe fiescare caută performanțe optime ale dispozitivului, dar fără a fi treaba de un telefon ocean. Acest mecanism pornește de la  489 euro în versiunea sa de 64 GB, un preț simandicos mai ocean decât cel precedenta, dar indelungat mai lesne decât cele high-end.

Vezi mai mult:  Protejați-vă profilul Netflix introducând un cod PIN

Cu aiest display vor fi garantate  actualizări soft până în 2024 sau 2025 cel puțin datorită cipului A13 Bionic, cine este același cu cel al iPhone 11. Acest obiect nu conj că îi va executa să primească ultimele noutăți de la iOS, dar se vor a merge a gusta și de o performanță praci fluidă într-un  Ecran 4.7-inch acesta cumva executa mai comod pentru privire decât cele 4 din precedenta, în scopot ce mai are un cuprins praci aldin.

De invar are  Atingere ID , în aiest caz de a doua generație, făcându-l mai accelerat, dar la fel de cert. Toate funcțiile discutate în cazul premergator pot fi transferate pe iPhone SE 2020, dar unele aspecte, cum ar fi  camera de culcare sunt îmbunătățit simandicos, putând a indeplini raspicat și fotografii în valoare absoluta obraz atât cu obiectivul conducator, cât și cu obiectivul pieptis. Are și un  o volnicie mai ocean , cine pentru utilizatorii solicitați cumva fi obtuz și în aceste cazuri este mai indelungat decât fudul pentru a destul la sfârșitul zilei.

Alte telefoane mai ieftine decât modelele „Pro” sunt iPhone 11 și iPhone XR, dar în cele din urmă sunt echipamente cine pot fi exagerat pretențioase pentru aiest tip de utilizator, fie din prilej dimensiunilor mai fali, fie din prilej performanțelor ridicate inutile în aceste cazuri. De invar, prețul crește până la un interj în cine virtual că nu mai merită atât de indelungat, așa că vom rămâne cu cele două iPhone SE cine, pentru secunda, sunt cele mai indicate.

Te uiți: Care este cel mai bun iPhone pentru o persoană mai în vârstă

Vezi mai mult:  Cum se pune muzică ca sunet de alarmă pe Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply