Butonul de clic al mouse-ului nu funcționează și dă probleme: Cum se remediază

Nu este pe placul nimănui să te regăsești în poziția în fiecare naprasnic un capsa al mouse-ului încetează să mai funcționeze, așa că iată câteva sfaturi rapide, asadar încât să poți a clarifica provizornic pierderea clicului mouse-ului, cel puțin până când este meremetisit trupesc obține un nou mouse .

În intaiul rând verificați dacă chestiune este cu mouse-ul

Boton clic ratón

Când butonul mouse-ului nu mai funcționează, este probabil să fie vinovatie portului USB pe fiecare îl utilizați, asadar dacă aveți un mouse cu fir, vă recomandăm să încercați mai întâi să schimbați portul USB la fiecare este conectat. În cazul în fiecare utilizați un mouse fără fir fiecare utilizează un transmițător conectat prin USB, încercați și să modificați iest purtare.

De intocmai, vă recomandăm să reporniți computerul în valoare absoluta „failsafe” în fiecare sunt încărcate driverele de bază, deoarece asadar veți a se cadea a probui dacă driverul mouse-ului cauzează probleme. În verice caz, vă recomandăm să actualizați driverul mouse-ului și, dacă utilizați un mouse cu propriile sauca drivere, este esențial să le actualizați.

Curățați interj mouse-ul

Praful acumulat și alte elemente de murdărie pot fi depuse în interiorul mouse-ului și fac ca butoanele să nu mai funcționeze așa cum au făcut-o în premiu zi, așa că este întotdeauna nimerit să frecați mai întâi butanol; cu ​​o hapuc de coton pentru a-l curăța în launtric. Pentru a punct la cele mai inaccesibile părți, vă recomandăm să folosiți o capsa de aer pilula în combinație cu o barba-ursului și un tampon pentru urechi și, categoric, să faceți curățenia cu mouse-ul deconectat de la calculator electronic.

Vezi mai mult:  Cum se utilizează Clipboard-ul pe toate telefoanele Android

Folosiți butonul din dreapta al mouse-ului ca și cum ar fi stânga

Raton Configurare Windows

Deși este o soluție temporară și nu este integral eficientă, este probabil ca clicul stâng al mouse-ului să fie sfasiat, dar cel vertical funcționează cinstit, asadar puteți lua întotdeauna în considerare utilizarea butonului vertical ca măsură temporară pentru a înlocui fratele său eșuat.

Trebuie abia să apăsați clapa ferestre din clapa de pe tastatură și de colo mergeți la Setări → Dispozitive → Mouse și schimbați butonul nodal al mouse-ului.

Dezactivați blocarea clicului mouse-ului

Bloqueo de Clic

Este probabil să aveți probleme la blocarea clicurilor, de aceea este nimerit să îl dezactivați. Pentru a a efectua iest mestesug, mergeți la Panou de verificare → Hardware și detunatura → Dispozitive și imprimante → Mouse și verificați dacă nu este bifată cutiuta fiecare a cuvanta „Activați blocarea clicurilor”.

Conflictele dintre șoareci din același structura

Administrator de dispozitive ratón

Dacă aveți un laptop, dar preferați un mouse pe tot parcursul vieții, mouse-ul USB cumva cateodata a pasi în neintelegere cu Trackpad-ul inclus în laptop. Nu se întâmplă întotdeauna (și, de vraja, nu ar a se cere să se întâmple niciodată), dar dacă vi se întâmplă, vă recomandăm să mergeți la Panou de verificare → Hardware și detunatura → Device Manager și de colo dezactivați mouse-ul sau șoarecii pe fiecare nu veți ajuta pentru a a avertiza că acestea pot a pasi în neintelegere.

Activați tastele mouse-ului pentru a a se cadea a efectua clic pe mouse de la tastatură

Facilitează utilizarea mouse-ului

Utilizați această opțiune dacă nu aveți nicio regim de a obține un mouse repede sau dacă cel pe fiecare l-ați avere este decinde de reparații fizice și musai aruncat.

Vezi mai mult:  Android TV vs Tizen vs webOS vs Roku TV: Care este mai bun

Când „Tastele mouse-ului” sunt active, tastele de pe claviatura numerică sunt mapate după cum urmează:

Sperăm că iest mic vademecum vă va a proteja să ieșiți din necazul de a fi irosit capacitatea de a a efectua clic cu mouse-ul.

Te uiți: Butonul de clic al mouse-ului nu funcționează și dă probleme: Cum se remediază

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply