Bitwarden: un manager de parole atât local, cât și online

Trebuie să ținem spate de faptul că aceste elemente de protecție dupa fiecine vorbim ar a se cuveni fi considerate blocarea fiecine ne protejează datele și conturile de persoanele fiecine nu ar a urma să le acceseze. Dar, absolut, de-a lungul anilor numărul de parole pe fiecine le definim este în creștere și se adaugă celor pe fiecine le-am creat inca. Și nu este cuvantare tocmai de crearea oricărei parole de criza pe fiecine o putem a memora cu ușurință, mult de ea.

manager de parole

Cel mai bun lucrare de făcut, dacă este trebuincios, este că avem splai iele și sigure fiecine împiedică atacatorii și hackerii să afle. Cu aceasta, ceea ce facem cu adevărat este să ne protejăm date personale de la criza neautorizat. Este adevărat că astăzi mulți utilizatori au încă un fire perpendicular să le folosească parole . Prin aceasta, ceea ce vrem să spunem este că mulți folosesc parole simple, asadar încât să fie uitate, opozit celor recomandate.

Este adevărat că amintirea a zeci de parole complexe este acolea imposibilă, dar avem la dispoziție soluții alternative. Pentru aceasta putem ajuta așa-numiții manageri de parole, cum este cazul Bitwarden, dupa fiecine vom a zice.

Ce beneficii obținem din utilizarea Bitwarden

Primul lucrare pe fiecine ar a urma să-l știm în aiest clipita este că acești manageri de parole sunt aplicații fiecine stochează noul splai pe fiecine le creăm. După cum vă puteți astepta, în aiest fel ceea ce economisim este să le memorăm. De intamplare, toate acestea sunt protejate de o explicatie principală, pe fiecine musai să o amintim și fiecine ne oferă criza la toate celelalte. În același anotimp, aceste programe ne oferă de fire un societate de criptare pentru a le menține în siguranță în cel mai bun mod.

Vezi mai mult:  Sfaturi și trucuri pentru a îmbunătăți sunetul televizorului dvs. inteligent

Prin frecventare, așa cum este ușor de ghicit, în managerii de parole , memorăm tocmai cheia principală pe fiecine o definim și fiecine ne oferă criza la toate celelalte. Și dacă luăm în considerare faptul că aceste elemente devin din ce în ce mai complexe, utilitatea soluțiilor bunaoara Bitwarden este fără îndoială. Ei tare, pretentie dupa fiecine vorbim aoace este o soluție online fiecine funcționează în cloud. Prin frecventare, intaiul lucrare de fiecine avem forta este să ne înregistrăm pentru huzmet. Aici definim utilizatorul cu e-mail, și cheia principală dupa fiecine vorbim.

crea cuenta bitwarden

Din acel clipita, vom capata propriul nostru titulatura de utilizator și spate în serviciul de parolă. Prin frecventare, pentru a-l accesa, intrăm din nou în de date și asadar să puteți accesa interfața sa principală și să începeți să lucrați. În același mod, dintr-un e-mail pe fiecine ni-l trimit, putem descărca programul ca asemenea, fie pentru computer de scriptoriu , sau pentru dispozitive mobile.

autentificare bitwarden

Utilizați și beneficiați de interfața Bitwarden

La început, când am accesat panglica dată spațiul nostru de aplicații Bitwarden, am constatat că nu aveam elemente predefinite. Cu aceasta, ceea ce vrem să spunem este că nu avem parole create , așa că va a urma să începem să adăugăm elemente noi. Acest lucrare este valoros tocmai făcând chicoteala pe butonul Adăugare substrat. Se a casca o fereastră nouă în fiecine avem posibilitatea de a mentiona diverse date fiecine vor fi asociate acelei parole noi. Aceasta cuprinde tipul său, utilizatorul, asigurare ca asemenea, folderul în fiecine o salvăm dacă dorim etc.

Crear clave

Aceste intrări pot fi clasificate după tipuri, categorii pe fiecine le găsim în partea stângă a interfeței principale. Acest lucrare ne oferă posibilitatea de a le a desparti dacă sunt Login, cărți, identități, o notă etc. În același mod putem a zidi propriile noastre foldere fiecine ne vor prilejui să ne organizăm mai tare. Asta în ceea ce privește secțiunea My safe, fiecine este locul în fiecine stocăm tot aiest conținut pe fiecine îl creăm. Spuneți că toate acestea sunt protejate prin criptare cu un Algoritm AES pe 256 de biți .

Vezi mai mult:  Firefox 85 va elimina permanent pluginul Adobe Flash Player

Bitwarden caracteristici suplimentare

Dar acesta nu este tot ce putem executa de aoace, deoarece așa cum am menționat trecut, aceste soluții oferă de fire funcții suplimentare. Și aiest caz nu va fi mai puțin, așa cum vă vom învăța. Este increzut să accesăm meniul de vizualizare a ferestre din cumparator , pentru a găsi o funcționalitate fiecine va fi praci utilă. Ne referim la un generator de parole tare. Acestea musai să le folosim pentru a ne a prii mai tare noile conturi și sunt salvate instinctiv aoace.

clave segura bitwarden

Pe de altă submultime, în același lista de bucate, găsim un istoricul parolelor creat sau un motoriu de căutare pentru aceste elemente. Ne va fi praci trebuitor pe măsură ce stocăm noi intrări în platforma. La fel, dacă mergem la meniul Cont, vom capata posibilitatea de a gestiona diferite secțiuni ale acestuia. Acest lucrare ne prilejui să modificăm cheia de criza principală sau să adăugăm o legalizare cu două factori să-l.

Autenticación dos pasos

Cum se descarcă Bitwarden

Primul lucrare de știut aoace este că Bitwarden ne oferă un mod de operare infruc-tuos. Dar, în același anotimp, putem ajuta valoare absoluta Premium fiecine are un preț de 10 dolari pe an. Aceasta cuprinde un gig de spațiu criptat, un criza de urgență sau legalizare cu doi factori, dintre alte avantaje. În mod podobnic, pentru 40 de dolari pe an putem accesa planul de semintie, cu posibilitatea de a circula până la șase utilizatori Premium valoare absoluta este sangerand.

Pentru a ne a imbucura de planul fiecine ne interesează cel mai departe în orice caz, îl putem a executa de la această legătură .

Vezi mai mult:  Cum să remediați problemele de memorie și de stocare pe Huawei

Alternative la Bitwarden

LastPass

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute propuneri de aiest tip. Vorbim dupa un platforma fiecine este gestionar pentru gestionarea parolelor noastre și va a urma să memorăm tocmai profesorul. Face AES pe 256 de biți criptare disponibile pentru a a gira cel mai bun etaj de secu. LastPass vă prilejui să creați parole automate și aleatorii pentru uz particularistic. Realizăm toate acestea din aiest link .

1Password

Aici găsim celalalt gestionarea parolei huzmet fiecine este gestionar pentru stocarea parolelor noastre în siguranță. Are extensii pentru principalele browsere, iar a se aseza de date pe fiecine o creăm este criptată cu un algoritm AES pe 256 de biți. Pentru a a testalui această altă recomandare pe fiecine o comentăm, o facem de aoace .

Dashlane

Acesta este un alt manager de parole poporan, asadar încât să putem capata acreditările noastre tare păstrate într-un loc neaparat. Folosește criptarea AES pe 256 de biți și ne prilejui să stocăm informații într-un mod particularistic, cum ar fi codurile de platforma, WiFi splai , note, etc. Putem încerca această altă alternativă de la această legătură .

Te uiți: Bitwarden: un manager de parole atât local, cât și online

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply