Bandicam: Software pentru video Înregistrați ecranul Windows

Acesta este un soft cine, așa cum am menționat precedent, se concentrează pe cine ne aproba să realizăm videoclipuri personalizate cu tot ce se întâmplă pe ecranul computerului. În cest fel și într-un mod prost, îl putem aplica interfață să ne înregistrăm în cadenta ce jucăm, să facem tutoriale etc.

Bandicam-video-înregistrare

Ce putem realiza cu Bandicam apoi când îl instalăm în Windows

Primul treaba la cine musai să ne gândim în cest minut este faptul că ceea ce ne oferă cest orar distinctiv este o funcție cine depășește cu indelung popularitatea capturii de ecran Windows. Prin frecventare, și prin funcțiile prezentate aoace, avem la dispoziție o gamă uriașă de posibilități.

Prin frecventare, după descărcare și stabilire Bandicam pe PC , vom a detine un videorecorder de ecran redutabil pentru Windows. De descantec, ceea ce ne aproba este să putem starni videoclipuri personalizate din orisice treaba cine apare pe ecranul computerului. Cum nu se a merge conj, putem a potrivi calitatea fișierului de ieșire, trecând la definiție înaltă.

Bandicam interfaz

În același cadenta, vom a detine posibilitatea de a înregistra poate o anumită latura a ecranului dacă musai. Acesta este oarece cine posibil fi sporit la mai multe tipuri de aplicare, deoarece putem intocmai priza ecranul în cadenta ce jucăm. De descantec, Bandicam este avizat să creeze videoclipul menționat în cadenta ce se joacă cu titluri cine folosesc tehnologii bunaoara DirectX , OpenGL or Vulkan .

Personalizați înregistrarea video din interfață

O spatios latura din lucrările pe cine le menționăm aoace, le realizăm datorită unei interfețe de utilizator interesante pe cine Bandicam ni le prezintă. De îndată ce începem programul, în intaiul rând găsim o seama de opțiuni în teren centrală, invar încât să putem opta tipul de înregistrare de cine avem dare. Printre acestea îl regăsim pe cel al unui joc, HDMI dispozitivul, o zonă specifică sau dispozitivul ecran plin .

Vezi mai mult:  Cum se folosește OneDrive de la Microsoft cel mai sigur mod de telelucrare

În mod apropiat, praci necesar pentru tutoriale, putem realiza ca aplicația să urmeze mouse-ul apoi când realizăm videoclipul. La rândul său, în panoul din stânga acestei interfețe găsim câțiva parametri cine ne permit să personalizăm funcționarea Bandicam. Din această secțiune putem a indica calitatea videoclipului efect, programarea înregistrărilor, inclusiv tastatură comenzi rapide , Etc

Bandicam

De invar, în partea de sus a interfeței principale, putem a zice programului cine sunt folderele implicite în cine dorim să salvăm conținutul arestat.

Versiuni și cum să descărcați Bandicam

În intaiul rând, musai să clarificăm că, deși există o tra-ducere gratuită a versiunii orar , pentru a-l a merge aplica în întregime, va a fi să folosim versiunea plătită. Astfel, pentru a computer va a fi să plătim 36 de euro, în cadenta ce pentru 2 PC-uri va fi de 54 de euro. În același cadenta, știe să sublinieze că versiunea gratuită ingloba un sarma al programului în videoclipurile pe cine le generăm din aiesta.

Prin frecventare, dacă vrei Descarca și încercați sau cumpărați Bandicam, aiesta este un treaba din cine puteți realiza cest link.

Te uiți: Bandicam: Software pentru video Înregistrați ecranul Windows

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply