Amazon Prime Reading vs Kindle Unlimited: diferențe, avantaje și prețuri

Servicii de descifrare Amazon

Marele Amazon este mai zdravan decât un granar online pentru a fabrica cumpărături. Compania lui Jeff Bezos s-a largit atât de zdravan în ultimii ani, încât prin intermediul platformei rarunchi este realizabil să ascultați muzică în streaming ( Spotify ), urmăriți filme și seriale ( Netflix ) și asasi a invatat cărți nefolositor.

Tocmai în aiest final melodie, intreprindere nu are decât una două servicii cine permit citirea unei cantități bune de cărți ca o „bară liberă”, cine posibil amagi deseori la nelamu-rire. Ce oferă adevarat oricine dintre ei? Este la fel dacă vă înscrieți la vreunul sau celalalt? cât costă?

Aprinde

Pentru a încerca să vă scoateți din toate îndoielile, vă vom lamuri în ce constă Amazon Prime Reading și Kindle Unlimited: ce conținut au la dispoziție, ce vă a ingadui să faceți oricine dintre aceste servicii și cum să accesați serviciile lor. Du-te.

Lectura Amazon Prime

Acesta este serviciul cine „îți oferă” într-un anume mod Amazon apoi când deschizi un socoteala Amazon Prime. Și, deși cel mai consacrat dintre aiest subscriere este faptul că, odată cu aiesta, marea majorat a costurilor de trimis sunt gratuite (inclusiv 1 zi de trimis), adevărul este că, plătindu-l, aveți și criza nefolositor la Prime Video, Amazon Music și serviciului nostru de grija de astăzi, Prime Reading.

Ce veți găsi aoace este o selecție a sute of cărţi în dimensiune electronic (condica electronică) cine se actualizează regulat și pe cine îl puteți accesa de pe orisice mecanism cu aplicația Kindle (disponibilă pentru iOS și Android) și de la un Kindle, garantat.

Vezi mai mult:  iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Care dintre cele două vi se potrivește?

Citire primă

Veți găsi tot felul de genuri (narațiune, poliție, romantică, cărți de ficțiune, benzi desenate în engleză etc.) la cine puteți arunca o infatisare introducând corespondența minister a site-ului Amazon (cu condiția să fiți inca Prime, atipi):

 1. Intrați pe Amazon.es și accesați cu datele dvs.
 2. Faceți terci pe pictograma din stânga (lângă sigla Amazon) și atingeți „Cărți”.
 3. Selectați ” Primul lectură ”Și veți stapani toate cărțile disponibile pentru a fi citite nefolositor pentru a fi Prime.
 4. Alegeți cea dorită și atingeți „Citiți imediat” pentru a o a parcurge în aiest clipa, „Adăugați la bibliotecă” sau faceți terci pe imaginea cărții, introduceți foaie ei și trimiteți-o pe un mecanism

Gata. Trebuie numai să te bucuri de el oricând și pretu-tindeni vrei.

Puncte elucidare Prime Reading

 • Pentru oricine este: oameni cine citesc cu relativă frecvență și le place să ofere o șansă cărților noi și diferite.
 • Cel mai bun: introduceți abonamentul Prime pentru a vă a incanta de restul avantajelor: muzică, terminal, expedieri etc.
 • Cel mai rau: catalogul său este mai ingust decât cel slobod în Kindle Unlimited.
 • Sfat: Vă puteți a prenumara ritmica de o lună la Amazon Prime nefolositor pentru a încerca și atunci a vă dezabona, deși musai să vă amintiți să faceți aiest unealta înainte de expirarea celor 30 de zile, pentru a nu vă a incasa tarif pentru următoarea.

Kindle Unlimited

Trebuie să vă fi fost inca precis cine este adevarat parcurge primă și cum este accesat, asadar încât este rândul Kindle Unlimited. Acest servit este adesea confundat cu cel menționat mai sus și, deși este adevărat că cei doi oferă în sfarsit aceeași experiență, are anumite diferențe vartos importante. Primul, și originar, este cela imens funcționează suveran de abonamentul Amazon Prime . Puteți a purta un socoteala și nu puteți accesa Kindle Unlimited sau opus, deoarece este un servit cine este plătit despartit (9.99 euro pe lună).

Vezi mai mult:  Cum să recuperăm conturile Instagram: blocaje, blocaje și ștergeri

Aici veți găsi din nou o sarcina electrica bună de cărți electronice pe cine le puteți accesa de pe orisice mecanism cu aplicația Amazon dedicată sau de pe un mecanism Kindle, dar – aoace vine a doua diferență – mult de „sutele” de titluri pe cine le puteți găsi în Prime Citind, iată mai zdravan de un milion de cărți (catre cine se executa curând) slobod pentru plăcerea ta.

Kindle Unlimited

După ce ați plătit pentru abonamentul dvs. Kindle Unlimited, pașii pentru accesarea catalogului sunt similari cu Prime Reading:

 1. Intrați pe Amazon.es și accesați cu datele dvs.
 2. Faceți terci pe pictograma din stânga (lângă sigla Amazon) și atingeți „Cărți”.
 3. Selectați ” Kindle Unlimited ”Și veți stapani toate cărțile disponibile pentru a fi citite fără a plăti altceva.
 4. Alegeți-o pe cea dorită și atingeți „Citiți imediat” pentru a o a parcurge în aiest clipa, „Adăugați la bibliotecă” sau faceți terci pe imaginea cărții, introduceți foaie ei și trimiteți-o la un mecanism.

A mică diferență că, de invar, veți găsi între cele două servicii este când priviți foaie unei cărți. În ritmica ce cu Prime Reading, vi se recomandă numai că îl puteți a parcurge nefolositor apoi când sunteți inca Prime, cu Kindle Unlimited apare întotdeauna (plătiți sau nu serviciul) avizul că, cu aiest subscriere, vă costă 0 euro – în cazul în cine sunteți inca re-comandabil, în dreapta veți stapani un talc cine este inclus în contul dvs., în cazul în cine doriți să-l citiți sau să îl trimiteți la unele echipamente.

Kindle Unlimited

Puncte elucidare Kindle Unlimited

 • Pentru oricine este: oamenii citesc zdravan (zdravan), pentru a a contrabalansa o „bară gratuită” de cărți lunare.
 • Cel mai bun: catalogul cărților disponibile este infinit.
 • Cel mai rău: ea este pedepsit.
 • Sfat: Vă puteți a prenumara o lună gratuită la Kindle Unlimited pentru a încerca și atunci a vă dezabona, deși musai să vă amintiți să faceți aiest unealta înainte de expirarea celor 30 de zile, asadar încât să nu vă percepeți tarif următoare.
Vezi mai mult:  Cele mai bune boxe inteligente cu Alexa pentru mai puțin de 200 de euro

Te uiți: Amazon Prime Reading vs Kindle Unlimited: diferențe, avantaje și prețuri

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply