Alternative la Avast: Cel mai bun Antivirus gratuit pentru Windows 10

(*10*)Avast a fost întotdeauna una dintre cele mai bune opțiuni gratuite dacă am fi căutat un breasla implinit și de valoare, fără să plătim. Dar știm inca de ce a reușit să mențină o valoare înaltă fără să încarce utilizatorii: a lesinat sezon spionând pe oameni cine au instalat-o, colectând informații și trimitând aceste informații către companii a extinde pentru Microsoft, Pepsi sau Google, după cum a publicat un invatare al Revistei Vice și PC. Acum, dacă aveți de gând să dezinstalați antivirusul, acestea sunt unele dintre cele mai bune alternative la Avast, unele dintre acestea cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 10.

Avira are o opțiune de plată, dar și o tra-ducere gratuită cine puteți a fixa fără costuri și este una dintre cele mai bune alternative la Avast nimerit scorurilor AV TEST, experți în securitatea computerului. În ceea ce privește protecția și capacitatea de practicare, cest antivirus obține cel mai dezvoltat scor în ultimele teste ale analizei. De atare, institui la iveală performanțe deosebite cu 5.5 din 6 în notite finală și este nimerit ca vreunul dintre produsele „de top” dacă aveți Avast dezinstalat și căutați un soft podobnic fără să plătească.

Dacă sunteți în căutarea de înaltă valoare și ușurință de practicare, Avira este plauzibil vreunul dintre cele mai bune pe cine le puteți a fixa. Este gestionar pentru eliminarea completă a malware-ului, deși dezavantajul este că nu are protecție ransomware. Scanează în orizont , detectează, examinează tot ce găsești potențial critic și nimici acele fișiere tutindeni s-ar a ghici.

Avira


Bitdefender este vreunul dintre cel mai raspandit antivirus pentru Windows 10 și una dintre cele mai folosite. De atare, vreunul dintre cele mai bune versiuni cu plată, cu un scaner competent să detecteze și să elimine toate potențialele periculoase. Internetul său Securitate Versiunea 23.0 este recomandată de AV TEST ca produs secundar TOP, vreunul dintre cele mai bune, dar și versiunea sa 24.0 obține o notă bună în toate secțiunile aceluiași analiza: un 6/6 în protecție și un 5.5 / 6 în performanță și practicare.

Dincolo de versiunea plătită, puteți găsi Bitdefender Antivirus Versiunea Free Edition cine oferă phishing și fraudă online, prevenirea atacurilor web sau antivirus priceput. Versiunea gratuită este fudul de puternică pentru a menține computerul în siguranță și are un motocicleta de amenințare în sezon palpabil cine recunoaște verice nesi-guranta și ne protejează de aiesta. Desigur, în versiunea gratuită nu există alte opțiuni avansate (plătite), cum ar fi a VPN integrat în soft sau cu asistență 24/7 pentru clienți. Dar este, fără îndoială, una dintre cele mai bune alternative la Avast.

Alternative a Avast - Bitdefender


Kaspersky’s este, de atare, vreunul dintre cele mai impoporare antivirus pentru Windows 10 pe cine le puteți a fixa dacă căutați alternative la Avast. Cea mai recentă tra-ducere a acestuia, Internet Security 20.0, este certificată de AV-TEST și are cea mai dezvoltat numire posibilă: șase din șase în ceea ce privește performanța, protecția și utilizabilitatea.

Kaspersky iese în evidență în toate aspectele, dar are și o opțiune în cine nu musai să plătim neant, deși are unele lipsuri în ceea ce privește versiunea superioară și este indelungat mai meschin. Nu ne va partini de toate fișierele dăunătoare de tot felul și nu are protecția oferită de plată. Chiar și așa, puteți circula controlul parental, puteți executa un scaner de virus și aiesta este competent protejându-vă împotriva malware, ransomware, adware sau verice nesi-guranta ascunzis găsit în aplicații suspecte. Deși veți a detine intrare meschin la unele instrumente, puteți a ridica sfaturi catre cum puteți îmbunătăți securitatea sau intocmai depozita până la 15 parole,

Cleaner Karpersky


Total AV este gratuit, compatibil cu Windows, dar și cu Android or Mac. Ne protejează de phishing-ul cine se află pe computerul nostru și are un scula special cine va fi gestionar cu curățarea discului . În cazul Total AV, aiesta are, de atare, propria extensie de browser pentru Google Chrome sau pentru Margine cine ne va preveni dacă site-ul pe cine l-am vizitat nu este infailibil.

Dacă nu căutați cevasi extrem dezvoltat și doriți pur și prost una dintre cele mai bune alternative la Avast de bază și să ne protejeze, Total AV este o opțiune bună. În versiunea gratuită, veți nu găsiți asistență tehnică sau depozitare cu parolă, dar veți a detine un scaner extrem fulgerator și extrem de încredere. În picler, îți curăță și calculatorul și îmbunătățește asadar performanțele.

TotalAV


Dacă sunteți îngrijorat de securitatea online, ZoneAlarm este una dintre cele mai bune alternative la Avast pentru dvs. Are scaner anti-malware, protecție a identității sau încorporat firewall. Dar are și instrumente de aparare web cine au ca compozitie protejarea noastră apoi când vom a inota pe Internet. Un alt dintre principalele mijloc avantaje este că este ușor de utilizat și are o interfață confortabilă pentru a fi utilizat la verice treapta. Și nu devreme că îl puteți a fixa pe Windows 10, dar este și el compatibil cu versiunile anterioare, cum ar fi ca Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1.

Unul dintre punctele tare ale ZoneAlarm Free este că are un firewall admirabil pe cine îl puteți încerca fără costuri sau cine ne a ingadui să programăm scanări pentru a nu a lasa să păstrăm computerul exact din când în când. Scanerul său este, de atare, respectabil de remarcat și versiunea cu plată, ZoneAlarm Pro Antivirus, are scorul culminant al testului AV în atât de practicare, cât și de protecție.

ZoneAlarm Free Antivirus - Alternative a Avast


În cest caz, Malwarebytes nu detectează și protejează, dar elimină posibilele virusuri pe cine le-ați intins inca. Nu este ca invar una dintre cele mai bune alternative la Avast, ci a alexina cu fiecare alta gratuit antivirus din această listă Practic nu ocupă spațiu pe ordinator și are o interfață simplă și ușor de utilizat. Va fi fudul să îl activați pentru a executa o analiză pe ordinator și pentru a detecta posibile viruși.

Malwarebytes


Norton are recunoașterea testelor AV în Securitatea Norton 22.19 cu cel mai dezvoltat scor (6/6) în practicare, protecție și performanță în cea mai recentă analiză a companiei de domeniu. Dar, decinde de soluțiile mijloc de plată, Norton are scanare de aparare Norton cine va a se cuveni cercetare sistemul nostru și detecta posibile amenințări pe computerul nostru.

În cest caz, Norton Security Scan nu va fi gestionar pentru eliminarea amenințărilor sau pericolelor cine corabier pe computerul nostru, ci pur și prost scanează și caută malware, spyware sau verice alt rizie memorizat în memorator. Ne informează catre pericolele posibile pe cine le implică și va a fi să fim cei cine ștergem acel fișier dăunător. O altă caracteristică interesantă este aceea că are o manager de cookie-uri cine va detecta cele mai periculoase și, în cest caz, le va anula.

securitate norton


Sophos Home Free este o alternativă bună la Avast dacă căutați un soft cu mai multe dispozitive cine protejează mai multe dispozitive, deoarece a ingadui protecția a până la 3 PC-uri . Este, de atare, spiritual pentru familii, deoarece are supraveghere parental decinde de protecția în sezon palpabil sau de protecția împotriva phishingului. Un alt seama este că este extrem prost de utilizat și fără complicații, cu o interfață extrem de bază pe cine o putem gestiona fără nevoie. Și pe verice mestesug, deoarece este compatibil cu Windows (Windows 7, 8, 8.1 sau Windows 10) și cu Mac OSX, Linux, Android și iOS dispozitive.

Ca majoritatea antivirusurilor din această listă, Sophos are o tra-ducere plătită cine ne a ingadui să protejăm până la zecer computere diferite și are web și e-mail filtraj, protecție bancară sau protecție avansată împotriva ransomware-ului. Chiar și așa, versiunea gratuită este o opțiune excelentă pentru cine puteți a se ramasi dacă doriți o bună protecție și practicare.

Alternative a Avast - Sophos Home Free


O altă dintre cele mai cunoscute soluții, cum ar fi antivirus, este cea a Panda și are un indestul de implinit și eficace Versiunea gratuită . Veți a detine elementele de bază, fără funcții premium sau adăugate: protecție antivirus în sezon palpabil împotriva tuturor tipurilor de spyware și malware sau posibilitatea scanării periodice. De atare, are un Multimedia sau joc mod cine a ingadui antivirusului să nu interfereze și să nu aibă notificări în timpul jocului.

Panda Free este compatibil cu Windows 7, cu Windows 8 și cu Windows 10 și este compatibil și cu dispozitivele Android. Are o interfață ușor de utilizat și extrem intuitivă și nu va a fi să o actualizați sau să modificați etern configurația, dar va fi fudul cu instalarea inițială pentru a garanta protecția pe cine o angaja. Dincolo de scaner, puteți accesa un VPN gratuit cu o imitație de 150 MB pe zi, cine vă va a ingadui să navigați necunoscut și aiesta este vreunul dintre principalele avantaje ale utilizării acestei alternative la Avast.

Panda - Alternativas a Avast

Te uiți: Alternative la Avast: Cel mai bun Antivirus gratuit pentru Windows 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply