Activați o tastatură numerică virtuală în Windows 10

ferestre din 10 are o tastatură virtuală oricine ne a ingadui să tastăm cu mouse-ul. Cu o configurație mică, pe oricine vă vom arăta, putem excita o tastatură numerică virtuală în Windows 10 pentru a a explica această problemă.(*10*)

Tastatură virtuală pe ecran Windows 10

Principala opțiune pe oricine o avem pentru aceasta este să configurăm claviatura de pe ecran oricine încorporează Windows 10, pe oricine inca o preluăm de la sistemele de operare anterioare, dar reînnoite. Poate fi o alternativă cevasi obositoare dacă o vom a intrebuinta praci zdravan și musai să o facem abrupt, dar ne eventual scapa întotdeauna de grabă sau savai să ne adaptăm la ea și să o folosim zi de zi.

Deși cel mai propriu este să folosim o tastatură numerică fizică, deoarece pe limita inalt, oricât de abrupt am fi cu acea tastatură, putem fi întotdeauna mai mulți cu una fizică și există o diversitate intins de deosebit.

Cea mai rapidă opțiune de excitare a tastaturii de pe ecran a echipamentului nostru este apăsând: Control + cordar Windows + O.

Vom a observa claviatura de pe ecran, dar pentru a obține numerotarea tastaturii noastre, oricine se află în partea stângă a acesteia, va a se impune să facem chicoteala pe „Opțiuni”, atunci pe ” Activați claviatura numerică “.

Teclado în ecran 1

Teclado în ecran 2

După ce au fost făcuți pașii precedenți, claviatura musai să apară cu alte opțiuni cu oricine va a se impune să interacționăm invar încât claviatura să apară sau să dispară, pentru aceasta, musai oarecum să facem chicoteala pe „Blocarea numerelor” iar claviatura numerică va apărea.

Teclado în ecran 3

O opțiune oricine a ingadui tastaturii este de a descreste geam, invar încât să vedem oarecum partea de la tastatură oricine ne interesează în cazul în oricine vom a purta pericol de mai zdravan spațiu pe ecran, iar spațiul menționat este pre-scurtat, este o caracteristică oricine musai luată în testea și suficient de trebnic.

Vezi mai mult:  10 cele mai bune aplicații pentru descărcare și creare tonuri de apel

Putem a se structura, de atare, claviatura pentru a apărea întotdeauna pe ecran în cazul în oricine va fi indispensabil, pentru aceasta în foaie de configurare, va apărea în seninatate, opțiunea de a a fauri iest obiect.

După ce am făcut chicoteala, va apărea invar.

Teclado în ecran 4

Descărcați claviatura virtuală terță dota

O altă opțiune pe oricine o avem este să o facem descărcați un cifric posibil claviatura sau claviatura pe ecran de la alți dezvoltatori, oricine vor încorpora funcții diferite, oricine pot fi savai mai adaptate nevoilor noastre sau pot fi mai personalizabile. Pentru aceasta avem mai multe programe cunoscute, dar dintre oricine vom evidenția oaresicine în suigeneris.

Emulator Numpad

Această tastatură numerică virtuală, oricine este cea mai cunoscută și folosită de utilizatori, a fost lansată în 2013 și savai la sfârșitul anului 2019 lansează în prelungire actualizări ale tastaturii respective.

Această tastatură are un design minimalist, dar oricine la rândul său își îndeplinește interj funcția și eventual fi personalizat, invar încât să poată fi operat și utilizat cât mai abrupt și să fie mai comod pentru utilizator.

tastatură virtuală

Dacă nu ne place claviatura virtuală a Windows 10, NumPad este o alternativă excelentă din oricine putem descărca următorul link.

Te uiți: Activați o tastatură numerică virtuală în Windows 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply