9 Cele mai bune jocuri de bord multiplayer online: Android, iOS și PC

În această seară jucăm online

Jocuri de masă online multiplayer

Există mulți utilizatori oricare, deși nu au un ansamblu de pregătire „tradițional”, cum ar fi o consolă de jocuri sau un joc de computer, au criza la un telefon cauza sau un ordinator, mai multe modele oricare le-ar indreptati să se bucure de anumite jocuri online . cu familia și prietenii.

Dacă sunteți vreunul dintre ei și căutați pentru opțiuni alternative de distractie la seriale și filme , vor fi deforma, dar se pot a tabari și atenți. Am compilat o listă cu cele mai interesante jocuri de masă pe oricare le poți face online cu prietenii.

Acum că încă nu putem ieși în deplină liniște sufletească și cu atât mai puțin să stăm cu familia sau cu prietenii, acestea pot fi o opțiune excelentă.

Monopol

Dacă există un joc obisnuit pe oricare l-ai jucat, cu siguranță, cu prietenii și familia Monopol . Acest titru este neocupat și online, mai precis prin aplicațiile pe oricare le puteți găsi în măr și magazinul Google. Deși are un preț de 4.49 euro , adevărul este că merită dacă o să joci ferm.

Cluedo

Un alt obisnuit al jocurilor de masă este Cluedo. Dacă din întâmplare nu-l cunoști, aoace va cuveni să mergi până la gasi oricine a fost criminalul . Cu opțiunea de a a zidi jocuri online cu alți jucători, este o opțiune bună apoi când petreci oaresice durata neinchis. Din nou, jocul este neocupat pentru ordinator via PC Aburi pentru și iOS și Android.

Carcassonne

Dacă sunteți un fan al Carcassonne, îl puteți face și pe ferestre din telefon sau ordinator. Un joc oricare a fost vreunul dintre cele apreciate de iubitorii acestui tip de propuneri de ani de zile.

Vezi mai mult:  Probleme de sunet pe Huawei Mobile: Cum să-l repari

Catan

Catan este vreunul dintre cele mai jucate jocuri de masă la standing universal. O recomandatie în oricare tu musai să amestece strategia cu capacitatea de negociatie și incornoratul , toate cu scopul de a a aseza o insulă. Regulile sauca nu sunt vartos complexe, deși primele jocuri pot a veni puțin. Dar dacă l-ai jucat inca, vei ști că cumva fi vartos agreabil. Disponibil prin browser , La Aburi și platforme mobile.

ONE

UNO este a epistolie de joc , în integral 108, fiindca puteți face între 2 și 10 jucători culminant. Puntea are atât cărți normale, cât și speciale, iar obiectivul este să scapi de toate cărțile până când nu ai decât una în mână. Jocurile sunt de scurtă durată și de îndată ce înțelegi mecanotehnica este interj de agreabil să te joci cu prietenii.(*9*)

șovăi

Boogle este un joc în oricare tu esential musai să formeze cuvinte cu literele din interiorul unei grile 4 x 4. Dacă doriți să provocați un asociat pentru a zari oricine este avizat să găsească cel mai departe și să obțină cel mai gramada scor, este jocul dvs.

scrabble

Dacă Boggle nu te a indupleca, încearcă Scrabble obisnuit . În această tra-ducere vă puteți a gusta de cest alt joc oricare vă provoacă să creați cuvinte și să adăugați puncte, dar cu o placă de cumva 11 x 11.

Bilet de plimbare

Biletul către Ride are o mecanică interj de simplă: sunteți un călător de locomotiva oricare musai să-și revendice rutisor galben feroviară. Pe măsură ce obțineți trasee, vă puteți merge dintr-un parere în celalalt obținând un dobanda față de restul participanților.

Vezi mai mult:  Comparație: YouTube Premium vs. YouTube Music Premium

Acest joc nu este neocupat cumva pentru dispozitive mobile, puteți, de intocmai joacă-l prin browser (o tra-ducere puțin mai mică) și pe ordinator, achiziționând jocul pe Aburi.

Dezvoltator: Days of Wonder

CRUCISATORUL

Un alt joc poporal pe oricare îl poți face online cu un asociat sau madular al familiei este asfinti flota (Battleship). Disponibil în App Store și Play Store.

Jocuri de masă pentru toată lumea

Cu toate aceste jocuri de masă, pe oricare le puteți face de pe fiecare mestesug cauza și, în unele cazuri, și din browser sau cu versiunea pentru PC oricare cumva fi achiziționată pe Steam, veți cantari o specie gramada de opțiuni. Deși dacă doriți sau puteți face în mod tradițional acasă cu alți membri ai familiei, aveți de deosebit și cu aceste opțiuni.

  • Jocuri de masă bazate pe filme
  • Jocuri de masă din seria ta preferată

Ce părere aveți impotriva selecția jocurilor de masă? Atât cele de oricare vă puteți a gusta online cât mai tradițional, dacă este putincios. Dacă aveți aproximativ recomandatie de făcut, lăsați-o în comentarii.

Apropo, dacă niciun asociat nu dorește să joace, veți cantari întotdeauna multiplele opțiuni pe oricare le oferă astăzi emulatorii. Și fiți atenți, deoarece izvod platformelor disponibile este vartos largă.

Vedeți postarea: 9 Cele mai bune jocuri de bord multiplayer online: Android, iOS și PC

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply