8 greșeli comune Noob de evitat în timp ce jucați League of Legends

Din milioanele cine joacă League of legends, abia 1% se califică prep profesioniști. Dacă nu faceți latura din această spe-cie de elită, este virtual că ați făcut o succesiune de greșeli, împiedicându-vă progresul. Deși puteți acosta League of Legends dintr-un pozitie casual, luarea acestui ruta este un mod convins de a rămâne în partea de jos a acestui e-sport grozav de concurential. Dacă vrei să-ți perfecționezi abilitățile Ligii legendelor, musai să fii într-o căutare constantă a modalităților de a-ți îmbunătăți jocul.

Există numeroase ghiduri cine vă învață ce să faceți, dar praci puțini avertizează împotriva lucrurilor pe cine nu ar cuveni să le faceți. În această lectură, vom arunca o cadru deasupra celor mai frecvente greșeli pe cine LoL noobs le fac și cum să le evităm.

League of Legends

Noob Builds

Există numeroase ghiduri cu cadru la elementele esențiale pentru orice campion, dar acestea pot a se deplasa la o construcție cine nu este potrivită pentru a anihila punctele tare ale adversarilor. Deci, nu creați o construcție orbește. Dacă YI vă etichetează în urmare, luați în considerare ridicarea unor Thornmail. Dacă sunteți naufragiat de Brand sau de un AP apropiat, obțineți Rezistență magică incadra.

De invar, apăsați Tab și urmăriți ce construiesc inamicii dvs., asemenea încât să puteți a salta echipamentul convenabil pentru un ghișeu.

Nu Pinging

Ping-urile sunt colo dintr-un temei: ajută jucătorii să comunice iute între ei fără să se oprească și să tasteze, făcându-se vulnerabili în fața dușmanilor. Deci, faceți-vă timp pentru a le învăța și a le a sluji. A cerine ping ligă instrumentul vă măsoară latența la LOL și vă oferă rezultate precise. Ping-ul „dușmanilor cine lipsesc”, reprezentat de o hartă a întrebărilor de pe hartă, este indispensabil apoi când un rival părăsește panglica, expunându-i asemenea partenerii. Un alt ping memorabil este „pe drumul meu”, cine le a cuteza aliaților să știe că primesc copii de rezervă, permițându-le să își planifice atacurile în consecință.

Vezi mai mult:  FilmoraGo Review: Unul dintre cei mai buni editor video de pe Android

Desigur, există mai multe și o simplă căutare pe Google va darui o explicație mai detaliată a modului de consumare a acestora. Învață-le și urmărește-ți jocul îmbunătățindu-te zguduitor.

Ceartă cu aliații

Internetul este neinceput de troli, iar în League of legends, povestea este aceeași. Fie că te învinovățește de moartea lor, de insultele rasiale sau de hrănirea intenționată; vei întâlni întotdeauna jucători toxici. Practicați o stire pozitivă cu aliații voștri și nu fiți un paiata. Munca în echipă și asigurarea că sunteți cu toții pe aceeași pagină vă ajută să câștigați meciuri.

Nu se aruncă

Aceasta este o latura grozav de subevaluată a League of legends, în anumit la nivelurile inferioare. Dacă îl poți hotari, nu vei cantari dificultăți în a invinge competiția cine nu este de protecție. Dacă sunteți dintre mulți cine nu înțeleg prevenirea, o căutare pe Google va fi întotdeauna utilă. De invar, puteți a privi tutoriale pe YouTube pentru o explicație mai bună.

Exagerat

Dacă nu aveți ani de experiență în League of legends, evitați conducerea în foisor sau angajându-se într-un trei la unu, sunt șanse să mori.

Dacă nu ați jucat jocul de numeros timp și nu știți ce faceți, evitați să vă agățați de partea adversă a hărții, mai selectionat când trei dintre coechipierii dvs. sunt morți. Supraextensia pur și neornat hrănește dota adversarului.

Ignorarea agriculturii

Una dintre cele mai frecvente greșeli noob cine te doboară mai allegro decât crezi este trecerea cu vederea importanța fermelor. Aceasta este o greșeală obișnuită cu începătorii cine nu reușesc să acorde atenție economiei lor. Agricultura este o latura integrantă a LoL și, asemenea, obținerea de până la 3 ori aurul pe cine îl primește adversarul te a lua într-o poziție mai puternică decât ei.

Vezi mai mult:  10 cele mai bune jocuri de puzzle pentru Android

De invar, musai să rețineți că, dacă ucideți între 12 și 18 minioni, veți câștiga același număr de puncte ca și când ați înscrie un campion.

Subestimarea obiectivelor

Obiectivul conducator al LoL este de a petrece în fața adversarului în loc să se descurce și să-i omoare pe toți adversarii într-un mod neverificat. Deci, aveți obiectivele în spatele minții în timp ce jucați jocul.

Uciderea Dragonului sau a Baronului vă va darui un început bun, dar concentrarea deasupra gloanțelor mai a scadea / neutre samite fi la fel de eficientă sau lamurit mai eficientă decât a incadra pentru Dragon sau Baron.

De invar, împingerea benzii către turelele adversarului, permițându-vă să cultivați acei adversari neutri cine se ascund în junglă, este mai eficientă decât să așteptați să se împingă înapoi.

Luând pe Turret

Oricât de ademenitor este, noobs confectiona greșeala luptând sub turelă. Chiar dacă sunteți un jucător profesionist în LoL, aceasta este o strategie pe cine nu ar cuveni să o implementați niciodată. A confectiona iest munca gata întotdeauna constată că îți pierzi viața și lamurit aliații.

Dar de ce sunt turelele o treaba dezvoltat? Ei comod, ele provoacă daune cine variază la rândul lor și vor a potrivi primordialitate campionilor, provocând daune masive restului. Deci, evitați să luați o turelă, mai selectionat când sunteți singuri, cu excepția cazului în cine vă aflați într-o menire de omorare.

Te uiți: (*8*)

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply