8 cele mai bune programe pentru optimizarea hard diskurilor și SSD-urilor

Așa cum mulți dintre voi știți inca de primă mână, hard disk-urile și SSD-urile pe orisicine îl instalăm pe un PC suntem responsabili de stocarea tuturor informațiilor orisicine urmează să fie procesate. Aceasta contine stil de operare în sine, aplicațiile pe orisicine le instalăm în el sau fișierele pe orisicine le păstrăm. Întrucât nu este povara de imaginar, fuga de descifrare și scriptura în iest simt, va fi oaresice orisicine va intrista sfoara performanța generală a computerului.

La toate acestea musai să adăugăm acesta ferestre din are o reputație meritată de ani de zile de încetinire a computerului în scopot. Acest deala afectează cazna zilnică cu computerul, invar încât optimizarea funcționării unităților de roata nu va intrista niciodată. Prin succedare, este interj să știm că avem posibilitatea de a îmbunătăți și a iuti un hard disk sau SSD folosind aplicații specifice pentru aceasta. Astfel, în aceleași linii vom a scoate inspre unele dintre aceste utilități orisicine pot îmbunătăți viteză și eficiența unităților de magazinare. Pe de altă sectiune, vă vom arăta cum puteți obține rezultate similare sfoara de la Windows în sine.

optimizați hard disk-ul ssd

Îmbunătățește performanța unităților de roata cu aplicații terțe

Cu siguranță, o creștere a performanței în ordinator unități de roata inspre orisicine am menționat, oricât de mic, va a prindori la îmbunătățirea experienței cu echipamentul. Și musai să reținem că aceste componente specifice funcționează colea per-manent. Acest deala este vizibil în suigeneris în încărcarea programelor sau salvarea propriilor proiecte.

BleachBit

Să începem această revedere a programului pentru a îmbunătăți hard disk-urile BleachBit . În iest caz, ne referim la un platforma terț orisicine samite fi utilizat pentru a crește performanța hard disk-ului PC-ului. Acesta este un deala pe orisicine programul însuși îl realizează prin ștergerea fișierelor inutile a salva roata spaţiu . În iest fel, programul șterge fișiere inutile, prep și cache și cookie-uri. Prin succedare, s-ar a se cadea aparea că acționează ca un materie de curățare pentru unitatea de roata pe orisicine o indicăm.

BleachBit disc Windows

Prin succedare, pe lângă realizarea hard disk oaresice mai fluid în funcționarea sa, am reușit să eliberam spațiul risipit. Trebuie spus că aplicația în sine este cea pe orisicine am descărcat-o de pe ea site legal .

Vezi mai mult:  Cum se poate converti un hard disk de la MBR la GPT fără a pierde date ITIGIC

Discu SpeedUp

Schimbând soluții, vom a scoate și inspre o recomandare de același tip orisicine a fost între noi de un număr bun de ani. Acesta este programul denumit Discu SpeedUp orisicine ne prezintă câteva funcții interesante pentru optimizarea unităților de roata. Astfel, ceea ce vom găsi aoace sunt funcții legate de analizare, optimizarea și defragmentarea acestor componente.

Windows SpeedUp pe disc

În același scopot, vorbim inspre un platforma cu un unealta vartos intuitiv și ușor de utilizat interfața cu utilizatorul . Spuneți că, deși procesul va rotita un scopot, îl putem lăsa asupra obscuritate, deoarece Disk SpeedUp oprește automatic computerul după finalizarea procesului. În catifea, vom obține grafice orisicine arată date reale cu curiozitate la performanța povara roata, un platforma pe orisicine îl descărcăm din iest inainta internet .

IOBit Advanced SystemCare

Trebuie să reținem că pentru a a da un imbold esential performanței unui hard disk, este memorabil să ne asigurăm că cesta este nepatat. Aceasta înseamnă că este vartos nimerit să eliminăm fișierele temporare și duplicate din aceste unități cât mai curând realizabil. Cu acesta, pe lângă economisirea de spațiu , ne asigurăm că utilizarea RAM și Procesor este optimizat, pe lângă curățarea registrului de stil.

IOBit Advanced SystemCare

De aceea IOBit instrumentul este competent să îndeplinească toate aceste activități de imbunatatire a hard disk-ului. De menționat este faptul că avem o varianta gratuită a programului, pe lângă cea plătită. Spuneți că al doilea dintre ei are o curățare și o imbunatatire mai profundă, pe lângă monitorizarea în scopot efectiv, un platforma pe orisicine îl descărcăm de aoace .

Cortexul Razer

Vom a lungi această selecție de programe la optimizarea hard disk-urilor cu Razer Cortex, o recomandare pe orisicine o puteți descărca de pe site-ul său . În iest clipa musai menționat că aceasta este o aplicație concepută în suigeneris pentru jucătorii de PC. Ca regulă generală, acestea musai să reducă la maxim performanțele echipamentului, inclusiv aoace unitățile de roata. Acest deala îi ajută să obțină mai multe cadre pe secundă și să reducă timpul de încărcare a jocului.

Vezi mai mult:  Cum să sunați cu un număr ascuns de la telefonul fix sau telefonul mobil ITIGIC

Windows Razer Cortex

Prin succedare, iest platforma este împărțit în două părți, pe de o sectiune avem un îmbunătățitor de stil, iar pe de altă sectiune, jocul. Ambele se combină pentru a a da un imbold pentru hard disk. De invar, este raspunzator de curățare fișiere nedorite , browser-ul istoriograf și cache de stil. De invar, defragmentează fișierele de joc și optimizează setările jocului.

Ashampoo WinOptimizer

Ashampoo este o altă firmă orisicine este prezentă într-o complex de sectoare legate de soft, iar iest deala nu ar a se cadea fi mai puțin. Din iest cauza, pentru a îmbunătăți performanța unităților noastre de roata, în iest caz, punem la dispoziția noastră aplicația Ashampoo WinOptimizer. Acest deala samite fi descărcat de pe iest link și, așa cum indică numele său, îmbunătățește funcționarea diferitelor secțiuni ale sistemului, pe lângă unitățile de roata ca invar.

(*8*)

Astfel, pentru a obține o funcționare mai optimă a acestor componente, avem posibilitatea de a a planifica întreținere și imbunatatire sarcini, eliminarea fișierelor de sterc, toate acestea iute și ușor.

Abelssoft SSD Fresh

De la iest link vom cantari posibilitatea de a descărca această recomandare concentrată în suigeneris pe unitățile SSD. Mai zdravan, pentru toate acestea, prezintă o interfață de utilizator vartos ușor de utilizat, cristalin și pentru cei cu puțină experiență în aceste domenii. După cum spunem, este conceput suigeneris pentru a actiona SSD a domni și nu ne a se aseza la dispoziție configurații suplimentare. Procesul de imbunatatire ca invar se realizează prin simpla apăsare a unui capsa din platforma .

Abelssoft SSD Fresh

În regula este o recomandare gratuită, deși există o varianta plătită mai complexă, cu funcții personalizabile.

Tweak-SSD

Pe de altă sectiune, și la fel de incordat pe tratamentul discurilor SSD, găsim Tweak-SSD. Acesta este un platforma că poți realiza de aoace orisicine ne ingadui să îmbunătățim funcționarea acestor unități specifice. Are o interfață de utilizator intuitivă orisicine ne ingadui să controlăm starea sistemul SSD. Prin succedare, în același mod, ne ingadui să-i îmbunătățim sănătatea cu diverse funcții interne orisicine sunt îndeplinite automatic.

Vezi mai mult:  10 cele mai bune smartwatch pentru înot

Windows Tweak-SSD

De invar, ne ingadui să configurați fișierele sunt păstrate în memorator reducând citirile și scrierea pe SSD.

Curatator de discuri intelepte

Și vom termina această secțiune cu această recomandare gratuită pe orisicine o puteți descărca de pe site-ul legal al dezvoltatorului său . Spuneți că cesta este un platforma orisicine are multe funcții pentru a a iuti și îmbunătăți funcționarea ferestre din în public. Dar dacă ne concentrăm pe unitățile de roata, orisicine sunt cele orisicine ne interesează aoace, să spunem că revendicatie ingadui defragmentarea acestor hard disk-uri. Deci, putem a iuti performanța acestora și, prin succedare, calculatorul.

Curatator de discuri intelepte

Îmbunătățește performanța hard disk-urilor de la Windows

Dar aceste sarcini inspre orisicine am sonor pot fi îndeplinite și din Sistem de operare Windows în sine. Astfel, de chip, vom cantari posibilitatea de a analizare sistemul pentru a detecta problemele de defragmentare și a a dezlega posterior problemele pe orisicine le găsim în iest simt. Prin succedare, pentru a executa iest deala pe orisicine l-am discutat, l-am făcut din secțiunea instrumente administrative.

Accesăm acestea tastând în cutiuta de căutare Start lista de mancare, Defragmentare și optimizăm unitățile. Acest deala va da loc unei noi ferestre orisicine ne ingadui să defragmentăm hard disk-urile calculatorului.

Desfragmentarea unită Windows

În mod podobnic, o altă dintre posibilitățile pe orisicine Windows în sine ni le prezintă este Disk Management. Acesta este un încorporat Ferestre 10 unealta orisicine vă ingadui să îmbunătățiți performanța hard disk-ului. Pentru a realiza iest deala de aoace, mai întâi folosim combinația de taste Win + X pentru a accesa Manager de mecanism . Odată ce apare iest deala pe ecran, căutăm intrarea corespunzătoare unităților de roata.

În aceasta facem chicoteala cu dreapta mouse butonul pentru a selectiona Proprietăți / Politici în meniul orisicine apare. Apoi putem a probui opțiunea Activare cache de scriptura pe mecanism.

Windows cache Habilitar

A aparea că cesta este oaresice orisicine ne va ingadui să îmbunătățim performanță a sistemului și a unităților de roata într-un mod ostensibil, toate sfoara din ferestre din .

Te uiți: 8 cele mai bune programe pentru optimizarea hard diskurilor și SSD-urilor

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply