8 cele mai bune programe pentru formatarea hard diskurilor și USB

Aceste programe de formatare ne vor zice, de atare, pentru a șterge în siguranță tot conținutul de pe hard disk sau memoria USB, asemenea încât, în cazul în fiecare decidem să le vindem, acestea nu cad în mâna oamenilor fiecare ne pot recapata datele.

format hard disk

Cele mai bune programe pentru formatarea hard disk-urilor și USB-ului

Windows 10 Disk Manager

ferestre din 10 Manager cerc este cinevasilea dintre cele mai clasice instrumente din Microsoftsistemul de operare. Cu cest platforma vom a se cadea gestiona toate unitățile de depozitare pe fiecare le-am intins pe computerul nostru, asemenea încât să putem a alcatui, șterge or Schimbare toate partițiile fiecare gestionează sistemul, fără a fi necesară achiziționarea de soft subsidiar. Cu cest ustensila bine-venit vom a se cadea apara datele noastre în cazul în fiecare sistemul nu reușește, pe lângă faptul că vom prilejui instalarea mai multor sisteme de operare diferite.

Administrator de arhive de Windows 10

Windows 10 Disk Manager este încorporat în sistemul de operare. Cel mai prost mod de a-l accesa este tastând în motorul de căutare „Creare și formatare partiții hard disk”.

EaseUS Partition Master

EaseUS Partition Master este cinevasilea dintre cele mai bune programe pentru formatarea și partiționarea hard disk-urilor, fiecare se remarcă pentru faptul că are un oranduire extrem prietenesc și ușor de utilizat interfață fiecare se adresează atât începătorilor, cât și experților, deoarece încorporează și funcții utile avansate. Cu cest ustensila vom a se cadea gestiona până la 32 de unități și vom a poseda impuls pentru a fi rulat pe un RAID oranduire. Funcțiile sauca includ posibilitatea redimensionării sau mutării unei partiții a hard disk-ului, fuzionarea partițiilor, recuperarea partițiilor, redistribuirea spațiului slobod sau convertirea discurilor dinamice.

Vezi mai mult:  Recuperarea fișierelor mele: program de recuperare a datelor

(*8*)

Putem descărca total EaseUS Partition Master total netrebuin-cios de pe cest link. În catifea, avem opțiuni de plată bunaoara Professional, Server sau versiunea nelimitată, la un preț de 43.96 euro, respectiv 119.2 euro și 372 euro. Toate opțiunile de plată au o varianta de încercare gratuită și actualizări gratuite pe viață.

MiniTool Partition Wizard

MiniTool Partition Wizard este un manager de partiții cu fiecare putem a alcatui, șterge și a prescrie partiții de pe hard disk-ul nostru, bunaoara și primeni dimensiunea acestora sau publica scrisoarea de firma. Totul într-un mod drastic de prost și fără a fi forta de cunoștințe avansate anterioare. Acest platforma acceptă FAT, FAT32 și NTFS fişier sisteme . De atare, eventual fi bine-venit să reconstruiți Master Boot Record (MBR), să recuperați o partiție și să faceți verice partiție invizibilă.

Meniu MiniTool Partition Wizard principal

MiniTool Partition Wizard are o varianta gratuită pe fiecare o putem descărca de aoace și este disponibilă în spaniolă. Pentru cei fiecare au forta de mai multe funcții, sunt disponibile unele versiuni plătite, cum ar fi versiunea Pro fiecare costă licența de 99 USD pentru până la trei computere.

Paragon Partition Manager

Paragon Partition Manager este un alt dintre cele mai bune programe pentru formatarea și gestionarea partițiilor într-un mod comod și prost, datorită interfeței sauca simple și corect organizate. Toate opțiunile disponibile sunt organizate de temă , putând a fixa între partiționare, imitare, editarea opțiunilor de plecare sau realizarea copiilor de rezervă. Toate aceste funcții au asistenți fiecare ne vor a conduce în timpul executării lor. În catifea, cest ustensila ne va prilejui să creăm un transcriptie exactă a oricărei partiții, asemenea încât să o putem restitui în starea inițială în verice ceas. Fie că vrem să ne organizăm mai corect spațiul sau dacă avem forta să instalăm mai multe sisteme de operare, cest platforma este o opțiune excelentă.

Vezi mai mult:  De ce este mai bine să folosiți servere DNS private pentru securitate

Meniu Paragon Partition Manager principal

Paragon Partition Manager are o varianta gratuită din fiecare putem descărca cest link . De atare, are versiuni plătite, bunaoara Workstation, fiecare are un mancare de 99 USD.

Asistent de partiție AOMEI

Asistent de partiție AOMEI este un ustensila fiecare ne va prilejui să efectuăm tot felul de operații de partiție fără a a periclita integritatea datelor noastre. Putem a alcatui, redimensiona sau asasina partiții, bunaoara și a imparti partițiile existente, putem a efectua copii, a incerea stările între multe alte opțiuni. Este compatibil cu FAT și NTFS fişier sisteme, putând converti partiții de la un tip la celalalt. Include toate tipurile de diagnoza și recapatare instrumente și ingloba posibilitatea de a a alcatui discuri de boot.

Meniu principal AOMEI Partition Assistant

AOMEI Partition Assistant este un platforma total netrebuin-cios pe fiecare îl putem descărca de pe cest link. De atare, are versiuni plătite, cum ar fi versiunile Professional și Server fiecare costă 47.95 USD, respectiv 179 USD.

DiskGenius

DiskGenius este un ustensila extrem robust de recapatare a datelor. Funcțiile sauca principale sunt Data Recovery, Partition Manager, Backup și Restaurare și utilitare cerc. Cu cest platforma vom a se cadea a alcatui, redimensiona, formata și șterge partiții. În catifea, vom a poseda un librar hexadecimal pentru a vizualiza și publica conținut binar. Recuperarea fișierelor este de atare posibilă pentru EXT4, FAT32 și NTFS partiții, fiind optimizate asemenea încât să poată desfasura cel mai corect.

Meniu DiskGenius principal

Putem descărca de aoace versiunea gratuită a DiskGenius. În același mod, are două opțiuni de plată cu funcții suplimentare. Versiunea Standard costă 69 USD, iar versiunea Professional costă 99 USD.

GParted

GParted este un ustensila cu mai multe sisteme cu fiecare putem a alcatui, a restructura și șterge partiții de pe hard disk-ul nostru fără a avorta fișierele noastre. Suportă hardware-ul RAID bunaoara și toate dimensiunile sectorului. De atare, putem gestiona sistemele de fișiere conținute și pentru aceasta folosește Partajat GNU bibliotecă fiecare manipulează toate dispozitivele conectate, bunaoara și o interfață grafică gtkmm. În catifea, ne va prilejui să instalăm un oranduire de operare divergent pe oricine partiție a hard disk-ului nostru.

Vezi mai mult:  Problemă la obținerea adresei IP pe Android: Cum se remediază

Meniu GParted principal

Puteți descărca GParted netrebuin-cios din cest link și va a fi să-l ardeți poate pe un CD sau USB pentru a-l a folosi ca cerc de plecare. În catifea, ne oferă posibilitatea de a adăuga partiții sau de a metamorfoza dimensiunea celor pe fiecare le avem disponibile.

Active @ Partition Manager

Manager de partiții active este un alt platforma de formatare fiecare va zice la gestionarea diferitelor unități și partiții de pe hard disk. Are o interfață simplă și intuitivă fiecare are opțiunile de constituire, ștergere, formatare, redenumire partiții și preschimbare atribute. Este compatibil cu Sisteme FAT16, FAT32 și NTFS , pe lângă faptul că prilejui crearea de partiții pe stick-uri USB. De atare, ne prilejui fizic editați tabelele partițiilor realizate.
Meniu activ Active Partition Manager

Active Partition Manager este un ustensila total netrebuin-cios pe fiecare îl puteți descărca de aoace.

Te uiți: 8 cele mai bune programe pentru formatarea hard diskurilor și USB

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tehnologie

Leave a Reply