5 cele mai bune jocuri Horror pentru iPhone și iPad

Fiți speriați de acasă cu aceste jocuri pe iPhone

Zombie intunecime groaza

(*5*)

Lucrul intreg este să te îndrepți în fața unui număr spatios de moroi și să tragi fără frână pentru a-i a prapadi sau pur și sadetica pentru a scăpa. La acesta sunt obișnuite jocurile tipice de groază oricare încearcă să ne copleșească, dar în Zombie Night Terror lucrul se schimbă deosebit vartos, deoarece aoace misiunea va confectiona ca infecția să se răspândească. Totul începe cu un nou doctorie vestit Romero oricare apoi când este congestionat confectiona pe fiecare să devină un zombie. În deznodamant, impotriva ce este discurs este să crești o armată spatios de zombi pentru a răspândi maladie în întreaga natura.

Marea complicație constă în momentul în oricare acești subiecți sunt avertizați cu vedere la ceea ce urmează. Din iest clipa, ea va fi buget de anevoios de molipsit oameni noi oricare se vor a scuti, așa cum este rational.


Nunul rău: crezul ororilor

Nun de rău

Dacă sunteți afectuos de aventuri horror, cesta pasamite fi oarecare dintre jocurile dvs. preferate. Pe putin, vom fi în fața unei călugărițe oricare începe un ritualic diabolic din oricare faci molecula. Dacă ar a se cadea să pleaca de iest ritualic dacă nu vrei să termini clevetitor ieșind din școală cu tot stresul oricare vine cu ea. Dar părăsirea școlii nu va fi nicidecum ușoară, deoarece călugărița va mirosi orice mișcare pe oricare o faceți, așa că musai să mergeți ascunzând incotro puteți și să rezolvați diferite puzzle-uri pentru a părăsi clădirea.


Mr. Meat: Horror Escape room

Mr. Meat: Horror Escape room

Am ametit de la suferința persecuției unei călugărițe la cea a unui măcelar psihopat. În iest caz vom fi încuiați în gemma măcelarului pentru că ne-a răpit fără prilej din oricare musai să evadăm. Acest deala ne va a invita multe situații de stres și copleșire, deoarece vom a poseda măcelarul aproximativ întotdeauna în spatele nostru, va a se cadea să ne ascundem aproximativ întotdeauna în fiecare colț sau sifonier.

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații pentru ceas cu alarmă pentru a evita adormirea

Horrorfield, un joc de partajat cu prietenii

Horrorfield

De datina aceasta Horrorfield este destinat să fie jucat cu alte persoane în ritm concret. In suma , se va relief un fractiune de 7 supraviețuitori, orice cu un rol separat, oricare musai să lucreze împreună pentru a scăpa. Aceste roluri includ, de pilda, jucătorul de baschetbal, medicul, hoțul, mercenarul sau ofițerul de poliție. Fiecare are abilități pe oricare celălalt nu le are, așa că musai bogat grijă pentru ca măcelarul să nu prindă niciunul.


Aventura Escape Room Adventure

Horror Escape Room Aventura

Fără îndoială, dezvoltatorii doresc să sporească senzația de copleșire apoi când suntem blocați, dar indata într-un joc terminal. Acesta este motivul pentru oricare Horror Escape Room Adventure iese în evidență pentru niște grafici deosebit interesante în camerele din oricare musai să evadăm. În orice dintre acestea există diferite obiecte pe oricare musai să le colectăm și să le investigăm pentru a dezvolta prin facilitățile cu obiectivul deznodamant de a ieși în siguranță și fonem.

Te uiți: 5 cele mai bune jocuri Horror pentru iPhone și iPad

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply