3 pași pentru sprâncene perfecte

Hello, girls! Întotdeauna când analizăm fizionomia unei persoane, cinevasilea din punctele elucidare sunt sprâncenele. Așadar, pentru azi m-am gândit să le dedic un tutorial în orisicare să vă arăt cum le puteți a esentializa cu ajutorul produselor de make-up, pentru a obține în ultim un look cât se pesemne de firesc, dar tare în același masura. So, let’s debut!

Pentru că orice dintre noi are trăsături diferite, este neaparat să particularizăm valoare absoluta în orisicare ne stilizăm sprâncenele, invar încât silueta pe orisicare le-o dăm să se potrivească fizionomiei noastre. Reglementa de aur prin orisicare încadrăm sprâncenele în silueta feței ia ca indicator povesti corespunzătoare fiecărei sprâncene, invar că: poziționând o pensulă sau un ceruza iute lângă nară, intersectăm pe rând colțul domestic al ochiului (acoace va fi a se aseza sprâncenei), centrul ochiului (acoace va fi punctul cel mai înalt) și colțul exterior al ochiului (acoace se va a epiloga sprânceana).

brows1

brows2

(*3*)

Odată ce am determinat exact limitele, putem a se duce la cei 3 pași pe orisicare musai să îi urmăm pentru a obține niște sprâncene iele și naturale. Produsele le puteți a fixa în funcție de preferințele voastre, începând de la creioane, produse ceroase, geluri etc. Eu voi beneficia un marfa ceros – Brow Couture Pomade , pentru a a se deslusi firele de păr și pentru a astupa golurile și Brow Couture Gel explicit, pentru a a imobiliza totul.

Pasul 1 – Curățarea

Este vartos vajnic să eliminăm fiecare fel de reziduu rămas de la produsele trecut aplicate, prep fondul de ten sau a prafui, invar încât să nu existe particule orisicare să dea un fason urat și neplăcut.

Vezi mai mult:  Configurarea aplicației Xiaomi Home - schimbarea regiunii - mini-ghid

brows4

Pasul 2 – Stilizarea

Cu ajutorul pomadei și al unei pensule unghiulare, trasez tușe de marfa prin mișcări vartos scurte, în direcția creșterii firelor de păr, pentru a astupa golurile existente în sprânceană și  pentru a a se caracteriza mai prieteneste silueta stabilită trecut prin măsurătorile efectuate. Puteți a se deslusi firele de păr și cu ajutorul unui ceruza cu o consistență mai cremoasă, pe orisicare să îl aplicați tot cu ajutorul unei invar de pensule. Scopul este ca în ultim, aspectul să fie cinevasilea vartos firesc, iar din punctul meu de vedeala, aceasta este cea mai bună metodă.

brows5

Pasul 3 – Fixarea

Dacă ne dorim ca ceea ce am creat să reziste pe tot parcursul zilei, este neaparat să folosim un marfa pentru fixat. Eu am apelat la un gel explicit, orisicare, având o periuță vartos solidă, nu exclusiv că ordonează vartos prieteneste firele de păr, dar le și fixează, oferindu-le în picler un stralucit cât se pesemne de firesc și plăcut.

brows6

Odată ce ați urmat acești pași,vă asigur că sprâncenele voastre vor arăta admirabil!

Tutorialul cu explicații îl găsiți mai jos:

                                     

Sper că sfaturile mele vă vor a sprijini să obțineți lookul pe orisicare vi-l doriți. Nu uitați de like și de subscribe și ne vedem curând!

incheiere

Te uiți: 3 pași pentru sprâncene perfecte

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply