20 GIMP 2.10 Tutoriale pentru începători Davies Media Design

Doar ați început cu GIMP, software-ul neutil de publicare foto și design diagrama? Felicitări! Sunteți pe spatiu să descoperiți o alternativă uimitoare la Photoshop oricare vă va a sustine să vă îmbunătățiți energic jocul de retușare foto sau să creați modele pentru proiecte personale sau de afaceri.

Davies Media Design, o sursă educativă dedicată tutorialelor GIMP, a compilat 20 dintre cele mai bune tutoriale GIMP 2.10 pentru începători, pentru a vă a sustine să învățați cum să utilizați programul și să creați compoziții uimitoare. De la instalarea programului până la utilizarea instrumentelor, până la editarea fotografiilor și efectuarea de manipulări ale fotografiilor, avem o mulțime de tutoriale pentru a vă a lua pe cracana și a asemui pământul. Iată izvod:

1. GIMP 2.10 Noțiuni de bază: Recomandare completă Tutorial pentru începători

În aiest tutorial, am pus împreună o vedere de trupa completă asupra GIMP 2.10 pentru începători! Mergem în amanunt toate instrumentele GIMP, prep și aspectul GIMP universal și valoare absoluta de setare a preferințelor dvs. pentru a beneficia la maxim de GIMP. Cesta este punctul de mergere desavarsit pentru utilizatorii GIMP pentru prima de asigurare dată înainte de a intovarasi în concepte mai avansate!

2. Baze de date GIMP: Bagat în straturi + straturi avansate

Nu sunteți adevarat cum funcționează straturile? Ei interj, ar a se cadea! Straturile sunt una dintre cele mai importante caracteristici ale GIMP, deoarece sunt utilizate în tot ceea ce faceți – de la publicare foto la compoziții complexe de design. În aiest tutorial, trecem în revistă o varare cu vedere la ce sunt straturile și cum funcționează, atunci ne scufundăm în câteva concepte mai avansate de straturi, cum ar fi măștile de straturi, grupurile de straturi și efectele de straturi. Odată ce înțelegeți straturile, fiecare altceva ar a se cadea să înceapă să aibă inteles!

3. Toate modurile 38 Layer în GIMP Explained

Odată ce înțelegeți conceptul de straturi, este timpul să înțelegeți diferitele moduri de asternut în GIMP și cum vă permit să amestecați imagini pentru a a face numeroase efecte. În aiest tutorial, trec mijlocitor TOATE cele 38 DE MODURI DE STRAT – un tutorial GIMP fără anterior de aiest gen. Veți învăța totul, de la ce este orisicare mod de asternut, până la ce tip de mod de asternut este și cum pesemne fi practic valoare absoluta de asternut într-un inscenare din viața reală.

4. GIMP Tutorial: Top 5 Tehnici de remediere a imaginii

GIMP este în intaiul rând un soft de publicare foto. De aceea, am pus împreună ceea ce credem că este un tutorial extrem solemnel pe primele 5 tehnici de îmbunătățire a fotografiilor pe oricare le veți castiga în GIMP. Editarea fotografiilor dvs. ar a se cadea să se îmbunătățească energic după vizionarea acestui tutorial – oricare este desavarsit pentru retușătorii foto pentru începători!

Vezi mai mult:  Tutorial video: Invata cum sa faci cel mai simplu nod la cravata | Blog | Mire

5. Funcțiile 10 Photoshop CC găsite în GIMP 2.10

Mulți utilizatori încep în Photoshop, atunci decid în cele din urmă să renunțe la GIMP – alternativa gratuită. Și credeți-mă, nu vă învinovățesc! În aiest tutorial, fac tranziția de la Photoshop la GIMP un pic mai ușoară comparând 10 caracteristici oricare se găsesc atât în ​​Photoshop CC, cât și în GIMP 2.10.4.

6. Decupați imaginea într-o formă de perghel

Decuparea unei imagini într-o formă de perghel este una dintre cele mai frecvente sarcini pe oricare utilizatorii GIMP vor să știe cum să le îndeplinească. În surplus, este ajunge de prost de făcut și pesemne a face un rezolvare deznodamant divin. Verificați-l în aiest tutorial pentru începători!

7. 5 Sfaturi pentru utilizarea corectă a unei vignette

Vigneturile sunt modalități excelente de a vă încadra imaginile și de a adăuga atât adâncimea cât și starea de alcool la compoziția finală. În aiest tutorial, trec mijlocitor sfaturile 5 pe oricare ar a se cadea să le luați în considerare apoi când creați vigneturi pentru fotografiile dvs. utilizând noul svart Vignette găsit în GIMP 2.10.

8. Cum se a desface fotografiile RAW în GIMP

Cele mai multe camere moderne vă permit să faceți fotografii utilizând formatul de infatisare RAW. Puteți a desface aceste fișiere RAW utilizând programul încorporat Soba Raw al Photoshop – oricare este de intamplare un plugin terță menire oricare a fost integrat drept cu Photoshop. În mod apropiat, GIMP se pesemne ingloba cu editori RAW terți, prep Darktable și RawTherapee, pentru a vă astepta să deschideți și să editați fără probleme tipurile de fișiere RAW cu GIMP. Vedeți cum să vă configurați GIMP pentru a astepta deschiderea fotografiilor RAW!

9. GIMP: Cum să configurați un Tablet Wacom în GIMP 2.10

Desenele de redus vă pot lua abilitățile GIMP la nivelul următor, permițându-vă să utilizați instrumente prep airbrush cu mai multă siguranta sau să creați ilustrații folosind uneltele de pensulă sau MyPaint Brush. În aiest tutorial, vă arăt cum să configurați cinstit o tabletă Wacom în GIMP pentru a beneficia de aceste caracteristici.

10. GIMP 2.10 Noțiuni de bază: Folosind instrumentul Gradient

Formatie GIMP a introdus un nou dichis de injosire pentru GIMP 2.10, oricare astepta editarea pe pânză sau editarea live, pentru mai multă mladiere și mai multe posibilități apoi când utilizați gradiente în proiectele dvs. În aiest tutorial, merg în adancime cu aiest nou dichis, curent precezator ca instrumentul de mestecare, pentru a vă arăta bine de ce este competent.

Vezi mai mult:  Cum fac rețeta în SAGA C

11. Vopsea ton cu hărți Gradient

Gradient hărțile sunt o regim simplă, dar solid de a devia starea de alcool și culoarea unei imagini folosind fiecare paletă de culori. În aiest tutorial, vă arăt cum să utilizați hărțile de gradient pentru a a face tonuri de vopsea oricare transformă imaginile.

12. GIMP 2.10 Tutorial: Creați o scriere de vizită pentru publicare

Delasator dacă sunteți podreadcic sau designer diagrama, știți cum să vă creați propriile cărți de vizită este esențială pentru reusire. Aiest tutorial GIMP 2.10 pentru începători vă arată cum să creați o scriere de vizită captivantă, prep și să o pregătiți pentru publicare. Deși ista este un tutorial ajunge de prost, conceput pentru începători, rezultatul deznodamant este extrem profesionist și este adevarat că veți întoarce capul la următorul eveniment de networking.

13. GIMP 2.10 Tutorial: Creați textul fotografic

Când combinați mai multe instrumente și tehnici în GIMP – în aiest caz instrumentul de izvod, instrumentul de gradient și ajustările de infatisare – rezultatele vă pot arunca cu adevărat. În aiest tutorial GIMP 2.10.2, trec în revistă cum să creez izvod fotografic – o tehnică oricare este aplicabilă într-o specie de cazuri de consumare (și este oare agreabil de făcut).

14. Proiectați și exportați un PDF cu mai multe pagini în GIMP 2.10

Adobe a devenit regele proiectării și citirii PDF-urilor, dar știați că puteți a face și PDF-uri cu mai multe pagini în cadrul GIMP? Nu este atât de delicat pe cât ați a se cadea a gasi și a desface o stralucire cu totul nouă pentru designeri și proprietarii de afaceri oricare doresc să-și proiecteze propriile portofolii, să creeze șabloane PDF sau să elaboreze propuneri pentru clienți.

15. Cum se creează o broșură profesională în GIMP (2018)

Referindu-se la garanțiile de marketing, GIMP 2.10 pesemne fi utilizat și pentru proiectarea propriilor broșuri sau broșuri pentru clienți. Aiest tutorial pentru începători, oricare utilizează GIMP 2.10, traversa mijlocitor valoare absoluta în oricare puteți a face broșuri triple pentru propria anturaj sau pentru clienții dvs.

Vezi mai mult:  Transfer descărcare fișiere WhatsApp pe PC (WhatsApp pentru calculator)

16. GIMP 2.10 Tutorial: Asigurați-Fotografii Fotografii Telefon Look Professional

Camerele de telefonie mobilă au ruta un cale indelungat și, asemenea, au programe gratuite de publicare a fotografiilor! De ce să nu combinați cei doi? În aiest tutorial GIMP 2.10, vă arăt cum să faceți fotografii ale telefonului mobiliar să arate profesional. Cesta este oarece ce ar a se cadea să știe toată lumea!

17. 5 lucruri pe oricare nu le știai că le-ar a se cadea fabrica GIMP

Cumsecade, așa că ai urmărit toate tutorialele de pe această listă și începi să simți că ai văzut totul când vine vorba-lunga de GIMP, nu? Vinovat! Există TONE de caracteristici ascunse oricare sunt uniform trecute cu vederea – deslusit și de utilizatori mai experimentați – cauza pentru oricare am pus împreună aiest tutorial pe cele 5 lucruri pe oricare nu știați că le pesemne fabrica GIMP. Verificați – s-ar a se cadea să vă sufle mintea!

18. GIMP 2.10 pentru fotografi: Fix Blemishes and Skin Skin (2018)

Acneea, petele și alte imperfecțiuni ale pielii se întâmplă celor mai buni dintre noi. Și, dacă sunteți ca mine, se va întâmpla în ziua în oricare vă faceți a poza. Nu vă faceți ingriji – putem contine grijă de problemele pielii folosind lucruri prep instrumentul aerograf, instrumentul de cica-trizare și instrumentul de clonaj. Trec mijlocitor aceste instrumente și cele mai bune practici pentru a fabrica pielea să arate mai interj în universal în fotografii!

19. GIMP 2.10 tutorial: Reflecție fereastră de sticlă (începători)

În aiest tutorial GIMP 2.10, vă arăt un divin oricare folosește straturi și moduri de mestecare pentru a fabrica ca aceasta să apară ca și cum a poza dvs. a fost făcută printr-o fereastră de sticlă.

20. Elementele GIMP de bază: răspunsurile la întrebările GIMP (2018)

În timpul sărbătorii noastre de 20,000 de abonați, i-am implorator pe abonații noștri (uimitori) să trimită întrebările lor GIMP pentru ca eu să răspund. Ei interj, ca întotdeauna, au livrat – și asemenea am creat aiest tutorial pentru a răspunde la întrebările frecvente pe oricare le-ați bogat GIMP în rastimp ce editați fotografii sau faceți fiecare altceva.

Dacă vă bucurați de aceste tutoriale, puteți pricepe mai multe asupra noi tutoriale sau pe noi Conducta YouTube GIMP. Vă mulțumim pentru vizionare – și continuați să urmăriți, continuați să învățați!

Te uiți: 20 GIMP 2.10 Tutoriale pentru începători Davies Media Design

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply