10 cele mai bune televizoare inteligente în 4K pentru jocuri cu consola dvs.

Și, este extrem ușor să te implici cu numărul genune de parametri apoi când alegi cei mai buni Televizor indemanatic pentru jocuri. Ce se întâmplă dacă curs de actualizare, frecvența, freesync / vrr / g-sincronizare, probleme de cauterizare la televizoarele OLED … Haide, lucrul nu este atât de prost.

smart-tv-joc-consola

Ce musai să iau în schepsis la alegerea unui joc de televizor indemanatic

Pentru a vă usura lucrurile, vom pregăti o compilatie a celor mai bune televizoare inteligente cu ajutorul cărora puteți castiga la maxim de posibilitățile consolei dvs. desktop. Și, intaiul și cel mai insemnat deala este că ai impozit de un micul ecran 4K. Da, este adevărat că Nintendo intrerupator nu acceptă cest dimensiune , dar PS4 și Xbox Unul are un fisier de jocuri în continuă detenta și au, de intocmai, cadru pentru formatul UHD. Și atunci există consolele de generația următoare.

Am auzit inca o marime corectă de zvonuri legate de viitoarele serii PS5 și Xbox X. Și ceea ce este apriat este că aceste modele vor poseda completamente 4K- fisier de jocuri compatibil la 60 de cadre pe secundă . Deci, având în aratare că rastimp mijlocie de viață a unui micul ecran indemanatic depășește cu ușurință 5 ani, prevenirea este mai bună decât vindecarea.

Smart TV

Este adevărat că abia Xbox One X și PS4 Pro sunt singurele console cine oferă rezoluție 4K și nu în toate jocurile. Dar, așa cum v-am spus, următoarea generație va poseda cadru pentru cest dimensiune, așa că cel mai indemanatic deala de făcut este să pariați pe un micul ecran 4K.

Un alt dintre cei mai importanți factori la achiziționarea unui micul ecran de jocuri este microgram dinamică ridicată. Da, HDR este esențial pentru anumite jocuri, conj obțineți cel mai departe din microgram dinamică dintre cele mai luminoase și cele mai întunecate zone. Având HDR10 este increzut, dar idealul ar fi HDR10 +.

Mai departe decât verice, deoarece cest dimensiune creat de Samsung iar Amazon oferă metadate dinamice. Ce inseamna acesta? Ei placut, este avizat să regleze iluminarea în durata sincer, un amanunt de luat în schepsis și cine a executa diferența.

Vezi mai mult:  Cum se verifică contul de Instagram: Pași de urmat și ce este nevoie

Televizor inteligent cu Alexa Philips 55PUS6814

Dimensiunea ecranului și tipul panoului

Apoi, există dimensiunea ecranului noului dvs. joc Smart TV. Să clarificăm lucrurile: este indispensabil ca televizorul să fie cât mai genune. De astăzi, formatul 4K a anulat distanța temută dintre micul ecran și martor. Nu mai este neaparat să fie mai departe de doi metri dacă aveți un ecran genune, asemenea încât verice casă posibil poseda cu ușurință un sablon de 55 sau mai mulți centimetri. Dacă scopul este să rotiți consola, alegeți un sablon genune.

Și ce tehnologie este cea mai bună? Cumpăr un micul ecran OLED sau un QLED? Ei placut, totul are avantajele și dezavantajele sauca. Mai departe decât verice, deoarece un ecran OLED are propria sursă de lumină, făcând negrul departe mai pur. Dar, în in-locuire, ecranele QLED sau LCD oferă un stadiu de stralucire departe mai strangere (cine vă ingadui să vizualizați tot felul de conținut, drept dacă soba este luminată), pe lângă unghiuri de vizualizare mai bune, ideale dacă jucați în anturaj.

Oricare ar fi decizia ta, este extrem insemnat să pariezi pe un sablon cine să aibă FALD (Dimming Local Aray plin). Vorbim contra o tehnologie cine oferă dezolant mai adanc și un stadiu mai strangere de detalii în zonele întunecate. Și aoace musai să aruncăm OLED-ul de gamă mijlocie, întrucât doar cele mai moderne modele îl au.

Smart TV Samsung QLED

Ce modele să cumperi

La fel de insemnat este că este compatibil cu Freesync . Vorbim contra o tehnologie dezvoltată de AMD asemenea încât dispozitivele la cine conectați o consolă să aibă o sincronizare precisă cu televizorul. Și da, este indispensabil apoi când alegeți cele mai bune jocuri Smart TV. În cele din urmă, majoritatea modelelor începând cu 2017 oferă în mod mecanic un mod de joc, cine ajustează diferiți parametri, asemenea încât curs de latență, intre alte opțiuni, să se adapteze televiziunii noastre, oferind o experiență la înălțimea așteptărilor.

Acum că a devenit apriat ce musai să iei în schepsis când cumpărarea unui micul ecran pentru a rula cu consola, haideți să vedem cine sunt cele mai bune modele de luat în schepsis. Dacă știți cest deala, vă veți gândi de ce nu am sonor contra HDMI 2.1. Evident, curs de transmisiune (4K la 120 de cadre pe secundă), îl a executa subiectiv. În actu-alitate, există abia modele de 8K compatibile cu această tehnologie, asadar nu merită investiția necum.

Vezi mai mult:  WARP Cloudflare VPN pentru PC: Viteză, latență și performanță

Samsung 4K UHD 2019 65RU8005

Samsung 4K UHD 2019 65RU8005

Am început această compilatie cu un Samsung sablon cine nu te va dezamăgi. Pentru început, ecranul său de 65 de inchi este mai departe decât increzut pentru a obține la maximal consola de pe desktop. La aceasta, musai să adăugăm compatibilitatea sa cu tehnologia HDR10 + și Wide Visual Angle, asemenea încât să vă puteți rula cu prietenii fără a poseda probleme de aratare. Ținând seama că are o micsorare de 425 de euro, este o opțiune ideală.

Sony KD-65XG8196BAEP

Sony KD-65XG8196BAEP

Producătorul nipon are o categorie TV cine nu te va dezamăgi necum. Și cest sablon individual va indeplini mai departe decât așteptările oricărui utilizator cine caută un Jocuri inteligente TV. Are rezoluție 4K, piezisime de 65 inci și procesor X Reality pentru a vă a executa jocurile să meargă mai placut ca oricând.

Televizor inteligent LG 65UM7610PLB color acero

LG 65UM7610PLB

Fără îndoială, una dintre marile chilipiruri din această compilație. Mai departe decât verice, pentru că, nu doar că are Ecran 65K de 4 inci , dar oferă HDR10, dar sunetul său DTS Virtual: X oferă un peisagistica acustic strangere. Cel mai bun? Că asasi puteți cumpăra cest Smart TV cu o micsorare de 27%.

Televizor Samsung QLED 2018

Samsung QLED 4K 2019 65Q64R

Mergem la oarecare dintre modelele vedete ale Samsung. Da, al tău Televizoare QLED 2019 sunt o adevarata frumusete. Până la punctul în cine oferă un stadiu mai bun de stralucire decât modelele prezentate pentru cest an 2020. Acest deala este, în suigeneris, oferit cu HDR10 + și Ultra Ultra Dimming, asadar latența nu va fi o problemă. Și aveți grijă, reducerea dvs. de 680 de euro este cu adevărat apetisantă.

CL 65EP680

TCL 65EP680

Producătorul nipon și-a câștigat independent să fie în această compilatie. Are un fisier de televizoare cine oferă o capacitate pentru bani extrem povarnic de învins. Și cest sablon vine cu HDR10 + , Micro Dimming Pro și Android TV, asemenea încât să puteți a plasa tot felul de aplicații și jocuri.

Vezi mai mult:  Cum se măsoară FPS în orice joc folosind Steam sau FRAPS

(*10*)

Samsung QLED 4K 2019 65Q60R

V-am spus inca acesta QLED-uri TV inteligente sunt ideale pentru jocuri. Și cest sablon are tot ce ai impozit pentru a a infatisa o experiență de înălțime apoi când stoarci consola. În velur, One One Remote Control vă va ingadui să activați Alexa într-un mod extrem prost. Ce mai puteți a pretinde!

Hisense H65U7B

Hisense H65U7B

Fără îndoială, un alt dintre producătorii asiatici în cine putem ține seama apoi când cumpărăm un Smart TV Gaming, este Hisense. Firma chineză are o pojijie ULED, cine profită cu adevărat de panourile QLED ale Samsung, deși are un nume de botez adecvat. Și, prin succedare, vine cu toate avantajele sauca, inclusiv HDR10 +. La aceasta, adăugați Dolby Vision HDR (subiectiv pentru vizionarea de filme și seriale) pentru a poseda oarecare dintre cele mai complete modele din faza de aratare al raportului insusire / preț.

Samsung 4K UHD 2019 55RU7405

Samsung 4K UHD 2019 55RU7405

O altă opțiune excelentă de luat în considerare dacă nu aveți departe spațiu în soba de zi, este cest sablon de 55 de inch de la Samsung, cine vine cu HDR10 + și Utra Dimming, asemenea încât să puteți a se bucura la maximal de consola fără să vă preocupați de latență .

LG 65SM8500ALEXA

LG 65SM8500ALEXA

Un alt sablon al producătorului asiatic pe cine nu ar a urma să-l ratezi este cel LG 65SM8500 . Un sablon cine vine cu HDR10 și Dolby Atmos, pe lângă un mod de joc cine vă garantează că puteți rula tot felul de jocuri fără probleme majore. Iar reducerea dvs. de 799 euro este o capacitate de luat în considerare.

Samsung UE65RU7105

Samsung UE65RU7105

Pentru a încheia această compilatie a celor mai bune jocuri Smart TV pentru a vă avea pe consola sau computerul dvs., fleac de genul acestui sablon Samsung. Ecranul său de 65 inci cu HDR10 + și tehnologia Ultra Dimming garantează o fluenta absolută cu tot felul de jocuri.

Te uiți: 10 cele mai bune televizoare inteligente în 4K pentru jocuri cu consola dvs.

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply