10 cele mai bune tablete cu stil pentru desen, lucru, proiectare și joacă uniformă

Motivul? Varietatea incredibilă de modele disponibile, cine vor a implini mai departe decât nevoile oricărui tip de utilizator. Căutați o tabletă ieftină de cult? Veți găsi o gamă deosebit largă de dispozitive. Preferi un gadget robust cine îți prilejui să te bucuri de tot felul de jocuri și aplicații, fără ca greutate grafică să fie o problemă? Nu vă faceți cumineca, nu veți capata opțiuni. Și același lucrare se întâmplă dacă vrei cumpărați o tabletă pentru a munci cu un stylus.

Cele mai bune tablete cu Stylus

Avantajele comprimatelor cu stylus

Adevărul este că aceste tipuri de tablete oferă o succesiune de avantaje cine fac diferența cu modelele cine nu au aiest alexina. Pentru început, folosind un stylus, puteți apăsa pe ecran cu departe mai multă exactitate și comoditate. De paradigma, încă îți pofta departe jocurile de strategie. Ei prezentabil, cu aiest constituent totul va fi mai ușor.

Pe de altă fatalitate, dacă doriți să utilizați pilula pentru a funcționa, utilizarea unui stylus este vitală. Evident, dacă este pentru sarcini de scriitor, ceea ce aveți treaba este o tastatură. Deși, dacă doriți să utilizați aiest gadget pentru retușarea de fotografii, design sau verice altă sarcină cine necesită o exactitate deosebită, lucrurile se schimbă.

Și ce se întâmplă dacă doriți poate să desenați? Că fiecare dintre tablete cu stylus pe cine le veți găsi în această compilatie, va a implini mai departe decât nevoile dvs. Da, este adevărat că puteți cumpăra un stylus raznit pentru a-l a intrebuinta pe verice tabletă de pe piață. Dar nivelul de exactitate nu eventual fi comparat cu modelele pe cine le vei găsi mai târziu.

Modele disponibile

Prin frecventare, având în aratare avantajele oferite de aceste dispozitive, să vedem cine sunt cele mai bune tablete cu stylus pe cine le puteți găsi pe piață. În catifea, pentru a vă usura lucrurile, am pregătit aiest top cu modele de diferite game de prețuri, asemenea încât să puteți găsi dispozitivul cine se potrivește cel mai prezentabil buzunarului.

Vezi mai mult:  Cele mai bune rivale și alternative la zmeura Pi 4

iPad Pro

Apple iPad Pro

S-ar a se cadea să vă placă mai departe sau mai puțin semnătura mărului mușcat, dar este clar faptul că familia sa de tablete este cea mai bună pe cine o veți găsi pe piață. Și, nouar măr iPad Pr o este bijuteria actuală din coama producătorului american. Vorbim asupra un sistem cine se mândrește cu un ecran de 12.9 inci, asemenea încât să poți munci într-un mod cu adevărat comod și fără a a tine să te obosești.

Pe de altă fatalitate, această tabletă este compatibilă cu Apple a Creion , asemenea încât să puteți infiltra la maximum posibilitățile pe cine le oferă aiest stylus, indolent dacă este să funcționați, să desenați sau să navigați pur și neincarcat pe Internet fără a bate ecranul.

Uso Samsung Galaxy Tab S6 cu S Pen

Samsung Galaxy Tab S6

Fără o îndoială, cea mai bună alternativă la iPad Pro pe cine le veți găsi pe piață. Da, producătorul coreean și-a făcut propriile sauca Samsung Galaxy Tab S6 marele adversar al bijuteriei din coroană din catalogul tabletelor Apple. În aiest caz, avem de-a confectiona cu un subprodus cine se mândrește cu un ecran de 10.5 inci, Qualcomm Gura-leului Procesor 855 și 6 GB de RAM pentru a a se cadea clatina verice joc sau aplicație fără probleme.

Pe de altă fatalitate, și ca de nacafa în cea mai înaltă gamă a diviziei tabletelor Samsung, să spunem că Galaxy Tab S6 are S Pen. Iar cea mai recentă varianta cine vă prilejui taman să o controlați fără să o atingeți, este cineva dintre principalele stimulente pentru a cumpăra aiest sistem robust.

Tableta iPad Air

iPad Air

În al treilea rând în această compilație, avem iPad Air . Da, cel mai ușor sistem al companiei, pe lângă faptul că are un ecran retină de 10.2 inci. O tabletă cu caracteristici cine vă vor prilejui să beneficiați la maximum de fiecare dintre aplicațiile și jocurile disponibile în ecosistemul Apple, pentru și un subprodus perfect cu cine să lucrați.

Vezi mai mult:  Trimite Bizum prin WhatsApp: cum se face cu BBVA Cashup

CHUWI Hi10 X

CHUWI Hi10 X

Producătorul Chuwi a devenit una dintre marile referințe pe piața tabletelor. Pentru a confectiona aiest lucrare, se mândrește cu un fisier de produse cu adevărat intreg și la un preț mai departe decât concurential. Și, în aiest caz, aveți un sistem perfect pentru a a intrebuinta stiloul pe cine îl încorporează. Armele tale? Un ecran de 10.1 inci, Intel Procesor Gemini Lake N4100, 6 GB RAM și 128 GB SSD tip. Cel mai bun? Vine cu ferestre din 10, asemenea încât să puteți a fixa verice orar profesional de publicare a fotografiilor.

Tabletă Samsung Galaxy Tab S5e

Samsung Galaxy Tab S5e

Ne întoarcem la Samsung pentru a sfatui o altă dintre cele mai bune tablete de la producător și de pe piață. Un sistem cu un ecran de 10.5 inci și cine are funcții mai departe decât suficiente pentru a clatina verice aplicație fără probleme. Și la un preț buget de atractios.

Tablete Apple iPad

Apple iPad

Aveți un buget deosebit mic, dar nu doriți să pierdeți ocazia de a vă a incanta de una dintre tabletele Apple? Ei prezentabil, apoi iPad-ul adevarat va a implini mai departe decât așteptările. Pentru început, cel mai proaspat sistem este inca compatibil cu Apple Pencil, asemenea încât să puteți a intrebuinta stilul producătorului cu aiest mecanism. Și având în aratare prețul scăzut, este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Huawei MediaPad M6, una dintre cele mai bune tablete ale pieței

Huawei MediaPad M6

Trecem de la Apple la celalalt dintre grei din parte. Da, Huawei se mândrește cu o semintenie de tablete cine oferă o pret pur și neincarcat spectaculoasă pentru bani. Vorbim asupra MediaPad M6, bijuteria din coama firmei asiatice și cine este compatibil cu stiloul M-Pen lite senzorial la tensiune.

Vezi mai mult:  Alcatel 1T 10: Caracteristici și prețul celei mai bune tablete de Crăciun

La aceasta musai să adăugăm un ecran de 10.8 inci și o rezoluție 2K (2560 x 1600), pe lângă un Procesorul Kirin 980 , pe lângă 4 GB RAM și 64 GB spațiu de depozitare intestin, asemenea încât să puteți munci și a se distinge cu această tabletă într-un mod deosebit comod.

(*10*)

GAOMON PD1161

În aiest caz, găsim o tabletă grafică , făcându-l un subprodus deosebit conceput pentru a fi utilizat cu un stylus. O soluție cu un ecran de 11.6 inci și tot felul de instrumente pentru a-ți dezlănțui imaginația datorită nivelului de tensiune 8192.

Simbans PicassoTab

Simbans PicassoTab

Numele ei a glasui totul: a pilula conceputa pentru desen. Desigur, în aiest caz avem de-a confectiona cu un subprodus cine se mândrește cu un ecran de 10 inci, asemenea încât să îl puteți lua tutindeni preferați, pe lângă faptul că ajungeți cu stylusul și o mănușă pentru a a se distinge cu o exactitate mai geros. Cel mai bun dintre toti? Asta având Android 9 Pie, puteți a fixa tot felul de jocuri și aplicații pentru a a se bucura și mai departe de ea.

UBook convertibil CHUWI

Tableta CHUWI UBook

Pentru a a gata cu această compilatie a documentului cele mai bune tablete de utilizat cu un toc rezervor Nu am viguros curs ocazia de a sfatui aiest alt sistem Chuwi. La fel ca și precedentul, pariați pe Windows 10 ca structura de operare, asemenea încât să puteți a intrebuinta verice aplicație din Microsoft sistemul de operare fără probleme.

Da, Photoshop va funcționa ideal, deoarece are un procesor Intel Gemini-Lake N4100. Adăugați cei 8 GB RAM și 256 GB depozitare SSD pentru a capata o soluție cine nu vă va dezamăgi defel. Și la un preț cine nu depășește 350 de euro! D

Te uiți: 10 cele mai bune tablete cu stil pentru desen, lucru, proiectare și joacă uniformă

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply